Monday, June 11, 2018

Forsythe's Bank


Pobočky naleznete ve všech krajích, ta hlavní je však jen v Kapitolu, kde se převádějí důležitější a větší transakce, která potřebuje dohled. Každá osoba může vlastnit účet v bance nehledě na věk, doporučuje se ovšem minimálně 18 let bez dohledu rodičů, ti mladší musí mít souhlas od rodičů. Pokud již mladistvý pracuje a nevlastní účet, všechny peníze se převádí na účet jednoho z rodičů.

Při založení účtu si může každý vybrat způsob, čím chce platit, změna je kdykoliv možná a samozřejmě jde zajistit i dvojí způsob platby. První volba je mít na zápěstí neviditelně potetované sériové číslo, které vytváří a přečte jen počítač, poté je potřeba se prokázat ještě otiskem zvoleného prstu či očním skenováním. Na správnost je jen jeden pokus, poté se účet zablokuje a je možné si ho zaktivovat osobně kdekoliv na pobočce. Druhý je vlastnění průhledné kartičky s čipem, který stačí pouze přiložit a je hotovo, je to méně zabezpečené, ale o to více rychlejší. Terminály na platby se nachází všude, transakce mezi lidmi se provádějí jen na pobočkách či přes vlastní elektronické zařízení. Peníze - kredity, jsou pouze v elektronické podobě, nelze je nijak zhmotnit.

Forsythe's Bank zajišťují i půjčky, úroky jsou nastavené různě podle krajů nebo po domluvě [admin]. Minimální možná částka je 1 000 kreditů. Rovněž si můžete nechat své kredity zabezpečit, nemůžete je nijak ztratit ani s nimi platit, dokud si je zase nepřevezmete zpět na svůj účet.

Pro hráče: V podnicích, ve kterých jsou požadovány vstupní částky se automaticky po vaší hře odeberou z účtu. Taktéž všechny herní nákupy jsou automaticky stržené. Výjimkou jsou transakce mezi hráči a zabezpečení peněz v bance, které musíte hlásit zde do komentářů. Pokud byste měli zájem o půjčku, stačí se stejným způsobem ozvat níže, admin se Vám zpětně ozve.

ZABEZPEČENÉ PENÍZE

-

• DLUHY

-

No comments:

Post a Comment

other worlds

stranger2s.jpg