Monday, April 09, 2018

Avacyn Nogard

[ avasin ]

[player] Larsyn

[fc] Alexis Ren
 

    

what will happen if i fail your test?

× [species] android
× [date of birth] january 6, 2217
× [age] eight | 8
× [loyalty] capitol
× [credits] 24 500

× [level] 1
× [zodiac sign] capricorn ♑︎
× [height] 178 cm | 5' 10”
× [occupation] brand ambassador, combat synth
× [gems] 1





vitality [ 0 ] × defense [ 3 ]
  • -
  • -


  • [ appearance ] Již na první pohled upoutá pozornost tím, že je velice podobná jedné zesnulé splátkyni. Byla takto záměrně vytvořená a rozhodně to nebyla její volba. Dokonce převzala většinu Fawcettiné povahy a útržky ze vzpomínek, ale i přesto je obrovská část stále odlišná od originálu. Její základ je tvořen z umělého masa a kůže, dokonce i krvácí, pokud se poraní, ale orgány však už nejsou k nalezení, místo toho jsou jen samé drátky, čipy a vše k jejímu fungování. Na jejím zevnějšku je znatelná odlišnost ve vzrůstu, kvůli kterému dost převyšuje lidi se standardní výškou, ale rozhodně to není žádná dvoumetrová vytáhlice. Měří tak kolem 175 cm, což se dá považovat za průměr dívčích androidů. Své tělo má vymodelované do tvaru přesýpacích hodinek, je velmi štíhlá a celkově dokonale vypracovaná, i když to samozřejmě není zásluhou tvrdého tréninku. Pozornější si mohou všimnou rozdílů na jejím obličeji, konkrétněji jinak vytvarovaný nos a větší rty, ale je to skoro až nepatrné. Největší změnu nacházíme u vlasů, které má přirozeně tmavě hnědé, ale to se kdykoliv může změnit. Při probírání jejího šatníku to slavné moc není. Stejně jako Fawcett nemá smysl pro módu a raději si nechává radit od své majitelky, tudíž se obléká do stejného jako Laoghaire. V podstatě by si na sebe vzala cokoliv, co jí kdo řekne. Jestli jí někdo koupí kuřecí kostým, tak se do toho s radostí nasouká a vyrazí do ulic. Nevidí v módě žádný význam a nechápe to, i když se jí to snaží někdo vysvětlit, jí se prostě líbí všechno a nestará se o to. S malovátky je na tom podobně, jestliže Avacyn někdo nenamaluje, tak to sama nikdy neudělá. Takhle naprogramovaná jaksi není.
  • [ personality ] Její specialitou je síla, znalosti ve fitnessu a jakýkoliv jiný druh tréninku, také pak inteligence, kterou třeba Faw nikdy nevlastnila. Každým dnem se ještě učí, protože jako novorozená umělá inteligence toho prozatím ještě moc nezná. Svůj čas netráví nad zbytečnostmi, které ji nebaví. Bývá dost zvědavá, takže se nebojí zkoušet nové věci a poznávat život. Ráda si převezme radu od ostatních, ale má i svojí vlastní hlavu a nenechává se snadno rozkazovat. Celkově je taková dost temperamentní, ale byla jí odstraněna agresivita a ostrý slovník, který Fawcett měla. Byla vytvořena na funkci osobního strážce, jenže to je jaksi nevyužito, a proto si našla jiné aktivity v oblasti zdravého životního stylu. Ví naprosto vše, co se týče zdravého jídelníčku a udržování těla v dobrém stavu. Taktéž je armádně vytvořena, což může být v lecčem nevýhoda. Hlavně, kdyby musela někoho blízkého nechat napospas smrti namísto stovek lidí, tak to udělá. Je nastavená tak, aby chránila lidi a vyhledala ta nejlepší řešení, aby byli všichni v pořádku. Umí prohlédnout povahu i osobní život zaznamenaného člověk, takže toho až strašidelně moc ví. Takové strategické myšlení jí také rozhodně nechybí, ale jak bylo zmíněno o jejím věku, může se klidně stát, že si něco blbě spočítá a nedopadne to podle představy všech. Stejně tak je v ohodnocení situací o dost lepší než jakýkoliv reálný člověk.
× × ×
  • [ file 001 ] O její minulosti se toho nedá moc povědět, především plno věcí převezme od Fawcett Drexcolt. Ví, že nepocházela z bohaté rodiny a nic výjimečného na ní nebylo, jenže to jí ovšem vůbec netrápí. Pamatuje si všechny své členy v rodině, ale ani rukou by si s nimi teď nepotřásla. Má potlačené jakékoliv city spojené s nimi, proto jí ani neláká se za nimi podívat. Současně má jinou rodinu, na kterou se může obrátit. Ze svého života si toho moc nepamatuje, někdy má problémy si vůbec vzpomenout. Pamatuje si hlavně poslední dva roky svého života a moc dobře si vzpomíná na svojí smrt. Pociťuje všechnu tu bolest ze svého osudného dne, ale také ví k čemu to bylo k užitku, proto v ní zůstala obětavost vůči lidem. To je ale už minulost a ke všemu není vůbec její. Tedy se vracíme k jejímu výrobnímu procesu, který neměl žádný problém, nepočítá se její beta verze, která po vytvoření zkolabovala bolestí, jelikož jí tak nešťastně zvýšili receptory bolesti. Poté se její život nikam neposunul, ale je velice ráda za to, že si ji pod svá křídla vzala právě Laoghaire, která ji nechala veškerou volnost, kterou si může kdejaký člověk přát. Stala se tváří její značky, což je spíše jen vedlejší věc, kterou jí mohla oplatit za všechnu tu laskavost. V modelingovém světě se pohybuje velice krátce, ale i tak už do domu zvoní několik telefonátů a většinu z nich odmítá. Móda není něco, čemu by se ráda věnovalo, tak se raději soustředí na to, na co byla doopravdy stvořena. Stačilo jen podstrčit svůj prázdný životopis se slovem „Android“ a měla vystaráno, tímhle způsobem právě získala práci u Hladových her jako trenérka splátců. Kvůli svým armádním zvykům může být o něco drsnější, ale to může být z mnohých důvodu velmi výhodné pro jedince, co se u ní zastaví. Svojí práci nebere ani tak vážně, spíše jako zálibu, která ji naplňuje. Kdyby nebyla takhle nastavená, možná by se v téhle oblasti vůbec nepohybovala, jenže v tomhle nemá moc na výběr. Možná tak kdyby její vlastní vůle potlačila všechna nastavení, ale to se nedá jen tak obelhat. Do svého volného času se snaží narvat společenské akce, jelikož se velmi ráda seznamuje a její zvědavost jí nedovoluje se od toho držet dál, tudíž se často vyskytuje na veřejnosti. Naštěstí od své sestry Val, se nemusí bát, že by jí někdo mohl unést.

    

  • Laoghaire Nogard × Je jí zavázaná nadosmrti, že má tu čest s ní být a ne s někým, kdo by jí využíval k jiným nekalostem. Miluje ji už jen proto, že se k ní chová jako člověk, což je pro její androidovský mozek snem. Kvůli tomu se jí snaží chránit, i když se to po ní nechce, ale dělá to prostě ráda. Má k ní kladný vztah, a i když se zevnějškem podobají věkově, vůbec to nemění nic na tom, že jí má za svojí novou matku. Mimo toho mají spolu ještě pracovní vztah, je to pro Avacyn čas od času celkem otrava, ale pro ní se to snaží vydržet, i kdyby musela strávit na zkrášlovacím křesle celý den. Jenže nic přece není perfektní a i u rodinných vazeb jsou nějaké ty horší chvilky.
  • Val-Kyrie × S ní je to takový složitější vztah, který je ještě nedovyvinutý. Má vzpomínky z arény, jelikož byly náhodou v té samé, ale nic velikého tam nebylo, takže k té minulosti je neutrální. Ke všemu sama ví, jaké to je a je si vědoma toho, že je Val od Victorie naprosto odlišná. Dalo by se říci, že jsou to sestry, alespoň byly stejně vytvořené a kvůli tomu se chápou asi nejlépe. Na první pohled by nikdo nemohl poznat, že jsou si vůbec něčím blízké, hlavně proto, že vůči sobě nijak vůbec nepoukazují city a čas spolu tráví jen tehdy, pokud se sejdou doma. Někdy je to tichá domácnost, protože si společně nemají o čem povídat. Koneckonců jsou obě na tomhle světě nově, takže o zážitcích jí zatím moc povědět nemůže.

  • 2x obsidiánový box [k otevření potřeba 5 obs. klíčů]

other worlds

stranger2s.jpg