Tuesday, September 30, 2014

Sagittarius Reefs

[ sadžitérijes rýfs ]

 

Player: Larsyn

FC: Cailin Russo



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 17 deceased - probodnuté plíce: D. Reid


Token: Kus zvířecího kožichu


Meet Sagittarius, the Great Shooter. Povídá se o ní, že je to velmi dobrá střelkyně, jak už o tom její jméno neúmyslně vypovídá. Do svého malého a milého sortimentů zabijáckých zbraní by si určitě přiřadila glocky, pušky, vrhací nože, harpunu, luk nebo dokonce i prak. S nimi se poprvé seznámila ve výcvikovém centru, pokud zrovna nepočítáme prak, se kterým manipulovala již v dětství, když ve třídě s gumičkou a papírky střílela po svých spolužácích, kteří se zrovna na jejím seznamu oblíbenců nevyskytovali. Se střelnými zbraněmi se naučila ovládat nelegálně, moc k nim přístup ale nemá. Ze všeho by si asi vybrala vrhací nože, protože jsou praktické, no uznejme. Může s nimi házet, bodat, sekat, vyrývat a praktikovat různé morbidní kravinky, které Panemu ovšem ještě ukáže. Ačkoliv má velice ráda zvířata a klidně by jednou chtěla doma chovat psa nebo kočku, tak by si bez problému vyčkala v lese na srnku a tam by ji ošklivě vykuchala. Ještě se chlubí s jednou úchylkou, a tou je právě její móda. Kožíšky, kožíšky... to je pro ni něco božského, prostě droga největší. Miluje to a sama si to vytváří ze zvířátek, která sama zabila. Takže, jestli jí někdy bude zima, tak se o to hravě postará a v tomhle problém určitě nebude. Jídlo si tedy umí očividně obstarat, vařit se taktéž naučila, hlavně ty šťavnaté steaky. Z toho vychází, že ví, jak správně okořenit a zná i pár bylinek, které se dají jíst nebo používat jako doplněk stravy. Samozřejmě nezapomněla ani na plavání. Jaký člověk by ve Čtvrtém kraji neuměl plavat, že? Sice se najdou jedinci, ale ona mezi neplavce rozhodně nepatří. Dokonce jí to baví, většinou se pod vodou nepohybuje, ale spíše si vybere windsurfing nebo surfing jako tak. Ačkoliv se trochu zdá, že bude jedna z těch loliťandek, která se z každé špíny zhroutí, tak pravda je překvapivě jiná. Příroda jí nevadí, ani hlína, písek a cokoliv jiného špinavého na těle a všude, kam jste nevěděli, že to vůbec jde. Jen tak ji nic nezastraší. Hvězdičkově by si poradila s hledáním zdroje vody a dokázala by se vyznat v přírodě.


Sama si myslí, že je bezchybná, ale jako u většiny lidí, tak i ona má nějaké ty nekvality. Není tajemstvím, že se v bylinkách nevyzná. Z toho širokého výběru zná jenom třeba mátu, potom ještě některé bylinky na vaření, ale tím její znalost končí. Zbraně jí jsou sice hodně známé, ale existují i ty, které by nezvládla ovládat. Ano, má ve svém výběrů velmi mnoho užitečných zbraní, ale nikdy nebyla žádnou rytířkou a její pohyby s mečem by vypadaly tak moc vtipně, až by se z toho každý smutkem rozbrečel. Nápodobně to bude mít se sekerou, katanou a s dalšími zbraněmi, se kterými se nestřílí anebo nezpracovává maso. Nikdy by takové zbraně nevolila, protože se nerada ztrapňuje, i když by ji někdo přesvědčil ke snaze, neudělá to. Nemá moc velkou výdrž, co se týče potápění. Má totiž astma, z toho vyplývá, že má velký problém s během na dlouhé tratě a nezvládá namáhavější činnosti, což je celkem závažný problém do Hladových her. Jasně, zvládla by vysprintovat krátkou vzdálenost, ale pak by sakra těžce musela popadat dech. Proto bude raději energii vypotřebovávat na boj. Má strach z výšky a má hrůzostrašnou klaustrofobii. Nedokáže proto lézt, ne že by byla nešikovná, ale z pohledu dolů je jí špatně a ona opravdu nerada zvrací, i když vypadá jako kapitolská anorektička, co své obědy a večeře vrací zpět přírodě, jen aby ochutnala další jídla. Naopak je Sagittarius velkým jedlíkem – miluje jídlo, klidně by žila jenom s jídlem a rozhodně žádné jídlo dobrovolně nevyzvrací. Kvůli hypertyreóze má zvýšenou činnost štítné žlázy, proto vůbec netloustne a má problém přibrat. To jí může dost holek závidět, ale je to celkem nebezpečné. Má těch zdravotních problémů vcelku dost a bere na to prášky, ačkoli se pochybuje o tom, že by jí v aréně nějaké prášky vůbec povolili. Možná, kdyby jí někdo poslal aspoň inhalátor, tak si v aréně dost užije. Prášky na štítnou žlázu občas zanedbává, takže jí to na těch pár dní v aréně vadit nebude. Taky není moc silná na boje zblízka, je to takové malé tintítko, takže bychom slyšeli jen křup, křup, a proto je důvod, proč se od lidí drží se střelnými zbraněmi dál, ale malé děcko nebo neschopnou splátkyní by v boji zblízka poradila raz dva.


Narodila se do poměrně spokojené a úspěšné rodiny. Její otec je v kraji známý surfař, teď už možná tolik ne, protože se mu již objevily nějaké vrásky na obličeji, a proto po něm tolik fanynek neujíždí a sláva se mu kamsi vytratila. Její matka byla jedna z těch uječených fanynek, co měla to štěstí a vzala si ho. Mimochodem taky není v kraji neznámá, protože snad každý musí znát její luxusní restauraci a kdo se tam nenajedl, jako kdyby nežil, ale samozřejmě na to člověk musí mít nějaké finance. Rozhodně tam levné menu nemají a dokonce ani zbytky nejsou zdarma. Od toho taky vzniklo Sagino nadání na vaření, akorát místo mořských potvor má radši šťavnaté masíčko. Vždycky od nich měla veškerou pozornost, jelikož matka nebyla zrovna plodná a ona byla povedený zázrak. Vlastně nejdříve dítě vůbec nechtěli a byl to jen omylný plod. Jak se potom narodila, změnili názor a rychle si ji oblíbili. Potom Sagittarius začali neskutečně rozmazlovat až se z ní stala taková malá mrška, alespoň tedy pro své vrstevníky, protože ke svým rodičům se chová vždycky vstřícně a bývá to tak i u starších lidí. Ve škole dostala nálepku velké průšvihářky, na kterou je velice pyšná a vůbec jí nevadí, že má u profesorů problémy. Poměrně často šikanovala své spolužáky a na profesory si otvírala svou drzou hubu, nikdy se však nezajímala o jejich názory a dělala si to vesele dál. Zrovna k profesorům, i když jsou starší, nemá absolutně žádný respekt, proto si na ně tolik dovoluje. Dělá to všecko pro pozornost a schválně, protože jí to baví. Většinou si do svého týmu ještě přibrala kamarády se stejným humorem a takhle se opakoval cyklus se šikanou a manipulací. Dokáže být velmi přesvědčivá, hlavně tedy u chlapců, u kterých nemá problém si získat jejich srdce, i když by kvůli tomu musela dělat šílené věci, udělá to. Nerada dělá špinavou práci, proto to kolikrát nechává dělat lidem o dost podřadnějším než ona. Nemá problém je přesvědčit o tom, že jsou nicky a užívá si, když může takovým lidem šéfovat. Zkrátka je to zmetek, dokonce na tuto přezdívku slyší a neuráží ji to.

other worlds

stranger2s.jpg