Saturday, January 08, 2022

Dior Sarkisyan

[ dýjor sarkisyan ]

[player] Pietro

[fc] Ashley Nicolette Frangipane "Halsey"
 

you should pretend my legs are made of butter and spread them

× [species] human
× [date of birth] march 15, 2208
× [age] seventeen | 17
× [loyalty] capitol
× [credits] 0

× [level] n/a
× [zodiac sign] pisces ♓︎
× [height] 163 cm | 5' 4”
× [occupation] student, cam girl
× [gems] 0




vitality [ n/a ] × defense [ n/a ]
  • Dovedností má hodně. Jako profesionál z Prvního kraje to jinak ani nejde. Pomineme-li schopnost pohrávat si v negativním slova smyslu s lidmi, je její nejsilnější zbraní mačeta. Obyčejnou zbraň populární mezi chudšími kraji dokázala přetavit ve zbraň, která se v jejích rukách dokáže vyrovnat i kataně nebo mečům. Je totiž i přes určité limity své neúplně dívčí postavy velmi rychlá, pružná a mrštná. Nesporně má na její nebezpečnost vliv i délka jejích rukou, které jsou o asi pět centimetrů delší, než mají její vrstevnice. Dosáhne tak dál a rádius zásahu tak má podobný jako někteří krajští, méně zdatní chlapci. Kdyby mohly figuríny v centru vyprávět, nejspíše by pověděly, že svou zlou povahu promítá i do zabíjení. Když má nějakou oběť ve své moci, dává si na jejím utrpení a bolesti záležet a neváhá se přitom i usmívat svými zářivě bílými zuby. Jak bylo naznačeno, dokáže si podmanit lidi kolem sebe. Nedokáže v nich přímo číst nebo snad prohrabávat jejich myšlenky, umí si je však zpracovat k obrazu svému, aby jí byli k užitku. Jakmile však svou užitnou hodnotu tito lidé ztratí, bez okolků je neváhá podříznout. Velmi jí k tomu pomáhá její skutečně milý až sladký vzhled ublížené holčičky, kdy při pohledu na ni kluci myslí čímkoli jiným, jen ne hlavou. Kromě boje s mačetou mnoha jinými, pro arénu důležitými dovednostmi nevyniká, tedy kromě maskování. To díky svému značně vyumělkovanému vzhledu ovládá brilantně a nenechte se zmást, nevadí jí na sebe v nouzi naplácat i neatraktivní barvy, to vše jen, aby mohla uškodit.
  • Dior má i nějaké ty slabosti. Má nešikovné prsty, které má snad jen na to, aby v nich něco držela nebo aby na nich měla nalepené několikacentimetrové plastové drápy. Jakýkoliv uzel nebo smyčku neviděla ani z rychlíku a věci jako šplh nebo lezení jsou jí úplně proti srsti, přece taková frajerka nepoleze po nějaké ošklivé, špinavé a ostré skále nebo nebude šplhat po nějakém plesnivém, potem smrdícím laně. Ani plavání není oborem, kde by trhala rekordy. Přece si nebude namáčet účes a smývat líčení. Extra kapitolou v jejích slabinách je vaření a bylinky. V tomhle je to děvče nebezpečné nejen svému okolí, ale i samo sobě. Matka ji jednou nechala doma vařit nějaké jednoduché jídlo. Tvrdit, že je kuchařkou, která připálí i vodu, by bylo ještě dosti pochvalné. Prachobyčejné zářivě žluté špagety dokázala proměnit v bílou hmotu, která se odmítala vzdát hrnce. Pro dovršení jejích kulinářských dovedností se sluší dodat, že dokázala přinutit omáčku na špagety k tomu, aby se vznítila a proměnila čtvrtinu kuchyně na škvarek. Jindy zase nechala olej na pánvi tak dlouho, až začal kouřit a rozezvučel hlásiče požáru v domě. Dior se k jídlu nesmí ani přiblížit, a když, tak jedině k hotovému. Kdo chce zemřít, nechť si nechá od Dior něco připravit.

  • [ appearance ] Dior je postavou robustní mladá dívka, na níž příroda, co se týče ženských půvabů, zrovna dvakrát nešetřila. Jasné barvy vlasů, zejména růžová, jsou jejím poznávacím znamením a jakmile jsou někde k vidění, je lepší vzhledem k její povaze raději zmizet. Nikdy se nedržela klasického stylu, a jakmile sotva začala o těchto věcích mít potuchy, rozhodla se jít naprosto jinou cestou. Mnohdy však její vlasové kreace či kombinace oděvů vzbuzují spíše posměch a nepochopení. Stejně jako oblečení a vlasy je poctivě extravagantní i její líčení, které často připomíná v minulosti populární styl gotiky, jen místo černých tónů hrají prim barvy silně syté. Co jde na těle upravit nebo obarvit, to ona má, protože to podle ní je „prostě sexy“.
  • [ personality ] Dior lze popsat jako nejluxusnější bonboniéru plnou třpytivých a oku lahodících obalů, skýtajících však plesnivé, neřku-li přímo jedovaté bonbony. Nikdy snad nebylo veškeré zlo světa tak úhledně a atraktivně zhmotněno. Její osobnost má dvě stránky, ale jednu horší než druhou. Ve virtuálním světě buduje image úžasné a sladké holčičky, která si neváhá přisadit, co se týče ztrapnění nebo zneuctění někoho dalšího a často je za to dokonce i glorifikována. Mimo svět jedniček a nul je to stvoření ještě horší a sladkost se mění v hořkou pachuť jedu a zákeřných intrik, protože v reálu je veškerá její namachrovanost – která je dokazována pouze slovy a kterou tak nadšeně prezentuje v online komunitě – rázem pryč a uzemnit ji dovede i předškolní dítě. Její jedinou obranou je jen další a další pomlouvání a vymýšlení si nepravdivých pohádek. Její nepřátelská povaha je ještě umocněna její inteligencí a ona tak může své pomluvy, urážky a smyšlenky dokonale propracovat, že není úplně složité tomu uvěřit. Jinak ale přemýšlí jednoduše, snad až slabomyslně, též umí snadno citově vydírat a manipulovat a dostat tak z lidí veškerou jejich špatnost, kterou do sebe pak vstřebá, a s každým dalším člověkem je ještě více zákeřnější než předtím. Výjimkou je boj se zbraní. Tehdy své chvástání dovede v realitu proměnit.
× × ×
  • [ file 001 ] Dior se narodila v Prvním kraji v rodině Sarkisyan. Když byla opravdu malá, nezdálo se, že by měla nějak v budoucnu vybočovat z řad běžných dětí. K těmto změnám došlo až s nástupem do školy. Sluší se předem ale podotknout, že svůj díl na tom, co pak z Dior vyrostlo, mají podíl i její rodiče, neboť oni sami dávali okolí jasně najevo, že oni chudí doopravdy nejsou a z pyšnění se životní úrovní udělali vpravdě věc až nechutnou. Malá Dior praktiky rodičů důkladně sledovala a sama je později dovedla do úžasně zrůdné dokonalosti. Když dostala něco luxusního a později ji nějaká holka v kvalitě věci překonala, dokázala si vymyslet barvitý příběh, že ta holka tu věc buď ukradla, nebo ji získala jinak nepoctivě. Vedle trénování na Hladové hry si našla výdělečnou činnost v podobě cam girl. Jde vlastně jen o bohapusté svlékání se před kamerou za odměny od uživatelů, kterých v Panemu není málo. Zpočátku se svlékat odmítala, ale jakmile zjistila, že nahota prodává, tričko na sobě dlouho nemá. O její práci nikdo neví a ani se to dovědět nikdo nesmí. Buduje si totiž image dokonalé holky, o kterou každý stojí. Ne nadarmo její praví přátelé jsou ti virtuální. V reálném světě nikoho nemá – lidé, co ji znají, se snaží se k ní moc nehlásit, a ti, co se hlásí, ji nejspíše tak dobře neznají. Ve společnosti jiných vrstevnic nastavuje image drsné a odvážné holky. Ostatní dívky jí její výlevy a báchorky trpí a tupě jí to odkývají, což Dior dělá dobře a je jí jedno, že zájem o ni je jen hraný. Ona tomu stejně nevěří. Dior trpí silnou potřebou být uctívána a za každou cenu potřebuje být v centru dění. Pro trochu slávy se neváhá vetřít do přízně lidem, které jinak pomlouvá, kde se dá. Kdo je populární, může si být jist, že si ho Dior najde a pokusí se mu pomazat med kolem úst, aby jej pak bez mrknutí oka pomluvila a ponížila. Je to prostě zlý, nepřející člověk. Je počítačový maniak, její schopnosti se mohou rovnat těm nejzákladnějším hackerům. Skrze svou milou virtuální stránku tak dokázala získat i několik pochybných známostí, které neváhá v případě potřeby využít. Samostatnou kapitolou jejího života je Larsyn Scorsese, vítězka Hladových her. Důvod, proč to padlo na Larsyn, je její partner Vender. Kdysi ho milovala a možná ještě stále miluje. Jenže ten však je mnohdy velmi nepříjemný a tak, než vsadit veškerou pozornost na jednu kartu, rozhodla se otravovat všechny lidi kolem Larsyn, zejména tedy kluky.  Je úplně jedno, zda je to přítel, kamarád nebo jen někdo, kdo kolem Larsyn jen prošel. Chová k ní nevysvětlitelný vztah, kdy s ní chce být nejlepší kamarádka, ale zároveň jí – s až děsivou důsledností – ztrpčuje život. Paradoxně chová možná k Larsyn skrze tohle chování nějaké hlubší city, představa jakéhokoli hlubšího vztahu s ní se jí však nesmírně příčí. Všem, kdo už ji zažili, přijde její útočení jako ubohost, někdy však dokáže nahnat strach, a pak je skutečně potřeba se bát. Nikdo přesně neví, čeho všeho je vlastně schopná.

  • Vender Crius Sinclair × Diořina velká láska, kterou neváhá dát kdykoli veřejně najevo, taktéž neváhá si jejich neexistující „vztah“ doupravit různými detaily, aby mohla ostatní a hlavně sebe přesvědčit o tom, že jsou opravdu spolu. Nikdy si nepřizná, že jeho city patří naprosto jiné osobě, a čím více on dává najevo náklonnost k jiné lásce, tím více zase ona k němu. Je to až chorobné, ale přesto je Vender možná jedinou osobou, které by nikdy nedokázala doopravdy ublížit, to spíše jen těm, na kom mu záleží – zvláště Larsyn.
  • Larsyn Kai Scorsese × Takzvaná nejlepší kamarádka, která se jí dostala do povědomí kvůli Atroxu, ilegální hře, v níž se stala její sledovatelnou. Většina konverzací proběhla online, takže se nedá říct, že je opravdovou kamarádkou, jenom to tak všude prezentuje, nebo se o to alespoň snaží. Co na tom, že ji předtím neváhala nazývat různými nelichotivými jmény nebo se dokonce pokoušela ji zabít. Jak moc to s kamarádstvím myslí vážně, je záhadou. Úplně prvním důvodem, proč se vetřela do jejího života, bylo získání Vendera pro sebe a oddělit ho od Larsyn, v současnu však ani ona sama neví, o co se pokouší.

  • mobil - Advansy

other worlds

stranger2s.jpg