Monday, June 02, 2014

Bradley Nogard

[ bredly nougárd ]

 

Player: Larsyn

FC: Xian Mikol

Occupation: Stylist → District 2

Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 30

Status: deceased - změna schránky


Na první pohled již na Bradley poznáme, že nepatří mezi populární Kapitolany. Nenosívá pestrobarevné oblečení a svým účesem také nijak zvlášť neoslňuje originalitou a extravagantností. Má ráda své tmavé barvy a pro ni je to větší elegance než jakákoliv jiná přeplácaná móda. Má ráda jednoduchost, a to se odrazilo na jejím šatníku. Patří mezi ty skromnější osoby, neutrácí na zbytečnostech a rozhodně nenakupuje v tom nejdražším obchodě. Co se týče oblečení, tak si spíše vytváří své vlastní návrhy, takže chodí jen v tom, co sama vytvoří. Její styl může být pro Kapitol dost neotřelý, jelikož mívá otrhané věci a někdy se to vůbec nepodobá nejnovější módě, ale to je jí jedno. Sem tam se umí oblékat víc optimisticky a dává do toho barvy, ale rozhodně ji nikdy neuvidíte v takových věcech, co nejstylovější lidi nosí. Klidně bude mít radši štítek nevkusné dámičky, než aby se nasoukala do růžového kožichu. Podobně to má s make-upem, ráda se maluje do tmavších barev. Nejčastěji využívá tužku na obočí, řasenku, černé horní linky a sem tam i nějaké ty stíny. Často se s ní můžete setkat v tzv. mývalí podobě, kdy to tak trochu přeplácá se svými stíny, což je samozřejmě schválně. Bez základního make-upu na veřejnost nevychází, nemá svojí přirozenou podobu moc ráda. Nemá ani tak špatnou pleť, o tu se důkladně stará a někdo by snad o ní ani neřekl, že je ošklivá, ale pravda je taková, že Bradley moc sebevědomí nenabrala. Z prvního dojmu vás může oslnit ale i vyděsit svým hlubším chraplákem, který si jaksi vypěstovala kvůli svému pravidelnému kouření. A i když celičký život bydlela v Kapitolu, má dost odlišný přízvuk od těch ostatních, slova tak moc neprotahuje a nepřehání to s expresí. Sice se nesnaží lidi moc odsuzovat, ale někdy se stane, že prostě nedokáže některé lidi vystát. Doslova nesnáší, když někdo třeba svojí řeč protahuje nebo mluví děsně pomalu a pisklavě. Nebojí se používat hrubší slovník, což se u dámy nesluší, ale jí je to úplně jedno. Ať si o ní klidně někdo myslí, že mluví jako dlaždič. Nemá v oblibě ufňukané lidi, takovými lidmi úplně maximálně pohrdá. Hlavně nemůže vystát člověka, který si na všechno stěžuje a přesto mu pod ruku spadne úplně všechno. Jinak dokáže být milá, pokud se k ní ostatní chovají pěkně. To by se s nimi klidně pak i poprala, i když by asi nemohla vyhrát nad člověkem, který je trénovaný. Nikdy se takhle na sebe nesoustředila, protože se o to nezajímala. Není typ člověka, který by se rád ze srandy pral. Raději se tomu vyhýbá a nesnaží se zbytečně vyvolat hádku. Nicméně jako většina lidi v Kapitolu se ráda dívá na Hladové hry, nemá tedy žádný problém s násilím. Je jí líto, když zemře někdo mladý, ale stejně se vždy staví na stranu profesionálů a hlavně k její drahé Dvojce. Velmi ráda objevuje novoty a vždycky s radostí vyzkouší novou věc. Do svých kostýmů dává vše a snaží se vymýšlet takové, aby se hlavně zalíbily splátcům a také Kapitolanům, protože někteří rozhodují o tom, zda budou splátce z Druhého kraje sponzorovat.


Narodila se do milující rodiny, která by pro ni udělala všechno. Peněz měli průměrně, takže si v dětství nežila špatně a také jí rodiče nikdy nerozmazlovali. Tudíž je pochopitelné, že si moc nerozumí s některými lidmi ve městě. O její rodině se toho moc neví, ničím významní nejsou, ale pravděpodobně má její rodina nějakou spojitost s Druhým krajem, takže odtamtud má jistě nějaké předky. Nikdy jí to sice nepověděli, ale vždycky se všechno v rodině točilo kolem toho zmíněného kraje, a proto si k tomu kraji našla takovou lásku. Již po několika generacích byli v rodině vývojáři zbraní nebo se někdo z nich stal mírotvorcem. Ona tu tradici přerušila svým dětským snem se stát známou módní designérkou, což se jí vlastně zčásti povedlo, jelikož získala u Hladových her pracovní místo stylistky pro Druhý kraj. Úplně nejlepší na tom bylo, že mohla navrhovat právě pro svoje oblíbence, a proto do své práce dává veškeré úsilí, aby byli nejlepší a nejkrásnější jak to jen jde. Nikdy se o Hladové hry dopodrobna nezajímala, sice se na ně ráda dívá, ale není to tak, že by se v nich vyžívala a byla to jediná událost, na kterou by se každý den těšila. Zabíjení malých dětí nikdy moc neuznávala a patří k těm lidem, co by se klidně bez Hladových her obešli, ale nijak do toho vládě nezasahuje, protože i přes tohle všechno tam je respekt. Nikdy vůbec nepochopila, jak někteří dokážou celé dny prosedět u obrazovky jen kvůli tomu, aby byli informováni o každé kravině, co jejich favorit nebo favoritka udělá. Nevidí v tom smysl a není to stalkerka. Nelíbí se jí, jak vůbec nemají po celou dobu arény vůbec žádné soukromí. Přijde jí to celé na hlavu, ale takový už je Kapitol a ona se holt narodila do města plných bláznů, avšak může být ráda za to, že ji nemohli nikdy vybrat do Her. Smutný ale je, že se cítí v hlavním městě docela uzavřená, ráda by prozkoumala jiná místa, ale to je bohužel nepovolené. Miluje adrenalin a nebezpečí, sice ne takové činnosti, které by ji zabily, ale pořád si ráda užívá a postará se o to, aby se bavil i protějšek. Rozhodně s ní nebude jen tak nuda, ale je velmi těžké nalézt člověka se stejnými zájmy. S tím, jak se snaží poznávat nové věci, tak si i získává svojí inspiraci a pro své splátce se pak pokouší vytvářet ty nejzajímavější kusy, které by oslnily Panem. Jednou se chce stát velmi známou modní návrhářkou a vytvořit vlastní značku, která bude při každé kolekci vyprodaná.







   





× Desirée Mason - Tuto vítězku má velmi ráda. Je to její múza a s radostí jí vytváří nové oblečení. Nikdy se s ní tolik nebavila, kromě vymýšlení nových outfitů, takže se popravdě s ní moc nezná. Má k ní obrovský respekt a tuší, že je to opětovaný. Kdyby měla více času, rozhodně by s ní trávila čas, jenže je bohužel moc oddaná své práci, tudíž to nevypadá, že by se z nich v blízké době staly kamarádky. Prozatím je to vztah mezi klientkou a osobní designérkou, nic víc by se v tom nenašlo.

other worlds

stranger2s.jpg