Monday, January 21, 2013

Andy Foy

[ éndy foj ]

 

    

Player: Dahlia

FC: Ryan Merriman


Victory year: 99th Annual Hunger Games

Hobby: Opravář elektroniky

Contact: sanianik@gmail.com, skype: shanydei

Age: 43 deceased - rozdrcen pod koly auta


Mentor: Adrienne Emilia Reyes

Token: Pojistka od granátu


[ before the Hunger Games ] Za jeho hlavní přednost by se dala považovat jeho inteligence a smysl pro humor. Obvykle to byl on, kdo rodinu bavil, když bylo nejhůře, například každý den před sklizní. Dokáže řešit nejrůznější situace a celkem rychle uvažovat. Síly má také dost. Když dostal svůj první dětský mečík, věděl, že to bude pro něj to pravé, trénoval i s vlastně vyrobeným, a nad oštěpem taky neohrne nos, i s ním strávil dost času.

[ the days after ] Do výcvikového centra v Kapitolu si vždy rád zašel zatrénovat, a tak se zlepšil v ovládání meče a házení oštěpem. Obě dvě činnosti dotáhl do úplného mistrovství. Naučil se lépe běhat, takže už nemá takové problémy s dýcháním, stále je to však jeho velkou slabinou. Jediné, na co se zaměřil a přináší mu radost jsou souboje tělo na tělo. Dává jim přednost před používáním zbraní, a kdyby ho tedy teoreticky nepřítel odzbrojil, dokázal by udělat to samé i on a ještě by měl navrch.


[ before the Hunger Games ] Dalo by se říct, že nedokáže pravidelně dýchat, takže se při každém delším běhu zadýchá. Také neumí plavat. Neměl kdy se to naučit a taky ne proč. Je velmi přelétavý, což mu zapříčinilo nejen přezdívku děvkaře, ale také to, že přátele často střídal jako ponožky. Nikdy se nenaučil bojové techniky ani nic podobného.

[ the days after ] Jelikož v hrách přišel o zápěstí, měl s tím na začátku velký problém. I když řekl, že si nenechá udělat novou ruku, stejně mu v Kapitolu vytvořili umělou ruku. Bylo to pro něj i lepší, jelikož kdykoliv se podíval na svůj pahýl dolehl na něj smutek. Vlastně je mu nejvíc líto Juliet. Byla to taková ta klasická namotávačka, ale ona byla něčím zvláštní. Možná by jí tolik nelitoval, kdyby ji tehdy nezabil. A pak začal chlastat. Ne hodně a ne málo.


[ before the Hunger Games ] Narodil se do bohatší části 5. kraje. Když došlo na téma Hry a Sklizeň, vždycky si z toho dělal akorát tak srandu. Je to výborný společník, a tak často nepohrdl menší zábavičkou, jaké jen byla možná pod dozorem mírně opilých mírotvorců. Žil se svojí matkou, která mu jako jediná zůstala, když otec podlehl zákeřné nemoci. I přesto dokázali žít velmi dobře a hlavní zásluhu na tom měl právě Andy. Své matce říkal zásadně křestním jménem, Christie. Byla pro něj nejdůležitější osobou jakou kdy ve svém životě měl. Velkou oblibu získával hlavně u holek, ať už kvůli svému vzhledu nebo povaze. Jeho smysl pro humor se stal nezapomenutelným.

[ the days after ] Jakmile skončilo interview začal žít zase svým starým životem. To znamenalo, že chodil do Kapitolu namotávat dívky, ale brzo ho to omrzelo, a tak se rychle vrátil do svého rodného kraje, jelikož kapitolská móda stojí za nic. Doma ho čekala milující, ale chřadnoucí matka a za měsíc se konal její pohřeb. Ovšem místo toho, aby ho to zlomilo začal se ještě více zajímat o místní dívky. Někdy jenom celé dny sedí na lavičce před domem a čeká, až někdo přijde. Jenže nikdo nepřichází…


× Lily Ellingson - Andy není zrovna v kurzu, a tak je rád, že má někoho jako je Lily. Dá se s ní pokecat skoro o všem, najde si na něj většinou čas a pití s ní taky stojí za to. Zvláště, když se rozhodne zdevastovat půlku hotelu.

other worlds

stranger2s.jpg