Thursday, January 13, 2022

Neta-lee Kiyopemi

[ neta-lý kijopemi ]

[player] Dahlia

[fc] Kim Jung-eun
 

i can't keep my eyes off, so will you be with me continuously?

× [species] human
× [date of birth] june 26, 2207
× [age] seventeen | 17
× [loyalty] neutral
× [credits] 0

× [level] 1
× [zodiac sign] cancer ♋︎ 
× [height] 163 cm | 5' 4”
× [occupation] student
× [gems] 0




vitality [ 0 ] × defense [ 0 ] × deceased - rozsápaná na kusy: červenoocí vlci
  • Život nalinkovaný od začátku až do konce. Přesně v takovém se Neta vždy nacházela, a svojí podstatou i stále nachází. Je těžké najít její slabiny, protože vždy má do útoku nějakou silnou stránku. Dobře skrývá, kým skutečně je a do jakých možností umí v případě všeho zajít. Naučila se nedávat hned při prvním setkání najevo, kolik toho umí a co všechno si ještě schovává v rukávu. Jak už je otřepanou písničkou profesionálního kraje, výcvik byla v podstatě její školka, škola, volný čas i domov. Vše ale bylo spíše kvantita nad kvalitu. Jistě, je málo věcí, co Neta neumí. Se zbraní v ruce je jako doma, a to především typu noží. Tedy dlouhé mačety, kukri i prehistorické meče okusila. Ke své obraně mnohokrát použila kyje, bajonety a další tyče. Přece jen se v jejím životě hodí stokrát více něco malého a skladného, případně dlouhého, co schová do vysokých bot či za pásek. Její kroky vždy směřují do centra dění a do centra velkoměsta, kde potřebuje splynout s davem. Další vlastnost, která jí výborně jde, alespoň co se hromadných akcí týče. Vždy víte, že tam je, a zároveň ji nikdo nenajde. Ale zpět ke zbraním, tomu hlavnímu, co každého zajímá. Ruční zbraně nejsou žádná novinka, zabrousila i ke střelným zbraním. A tím nemyslíme luky a prak, ale skutečné kovové zbraně s ráží, která vám provrtá tepnu a chladným ocelovým zvukem, který vyděsí každého. Pokud by se něco mělo vypíchnout jako právě Ta přednost, jsou to zbraně a přesnost, s jakou míří. Je to sice jen koníček, moc se na ně při výcviku nemyslí, docela jí ovšem baví a věnuje tomu více volného času než čemukoliv jinému. Ani beze zbraně ji nepřekvapíte, pěstní souboje často vyhledávala na ulicích kraje jako způsob, kdy prokáže své místo ve společnosti. Když se nebojíte utržit nějakou tu ránu, jste hned těm z druhé strany sympatičtější. Zvládá základní chvaty, nějaké ty speciální taktiky, ale i obyčejné podpásovky. Pro ránu nejde příliš daleko, střílí první. Zajistit si dominanci je vždy na prvním místě, a to v každé situaci. Její reakce jsou velmi rychlé, kompenzuje si tím tak svou nedoslýchavost a prudkou osobnost. Z těch mírnějších věcí, které ji baví, je jízda na motorce. Věková hranice pro ni nepředstavuje zeď, a tak už v tomto nízkém věku brázdí ulice na své dvoukolové mašině. Úplně mírumilovně tak působí její modelingová dráha, kdy pro méně známé značky často pózuje před kamerou. Ale to je vyprávění na jindy. 
  • Pro Netu její největší slabinou byla vždy rodina. Ať si o tom člověk myslí co chce, vždy poslouchala jejich přání, a i přes otrávené obličeje či povzdechy dlouho přemýšlela nad jejich slovy. Může sice působit jako rebel, rozhodně ale není ten typ člověka, kterému by vše bylo jedno. Velmi dobře si uvědomuje, jak její chování negativně ovlivňuje jejich část rodiny v očích ostatních, a jaké důsledky může tato její rebelie přinést nejen do jejího života. Vždy, když někdo jen zmíní její rodinu a dopad jejího chování, musí na ně myslet a cítí se provinile. A to i kdyby nic neudělala. Občas místo viny cítí zlost a potřebu své blízké chránit, i kvůli malichernostem a věcem, co někdo nemyslí vážně. V jejím světě nebylo moc času na nedokonalosti, hrozba Her nenechává nikoho jen tak ležet v posteli. Při tréninku sice jakž takž ovládla všechny základní disciplíny, díky tomu se ale nikdy nevěnovala žádné z nich pořádně. Ani její nejsilnější stránka v boji není zdaleka tak dobrá jako u někoho, kdo ji piloval celý život. Je takovým mediánem mezi všemi. Když by proti ní stál jiný profík, jistě by netrvalo dlouho a měla by s ním poněkud komplikovaný boj. Jelikož vše ve svém životě bere jako výzvu, nijak extra se nestará o své bezpečí. Nejen díky tomu nemá již tak dobrý sluch jako jiní vrstevníci. Řev motorek a střelba bez krytí uší udělaly svoje velmi brzy. K důchodkyním sice ještě nepatří, stejně ale brzy poznáte, že většinu času vám věci pouze odkýve, než aby jim věnovala více pozornosti. Jako ve všem u ní platí, že věci dělá spíše na krásu než na praktičnost či účinnost. Vrcholem pak je její neustále sílící božský komplex, nebo tak něco. Rozhodně má slabé chvíle, kdy upřednostňuje někoho jiného před sebou, či pochybuje sama o sobě. V mnoha ohledech je ale tato posedlost osobní dokonalostí a přesvědčení o vlastní nadřazenosti silnější, a z historie dobře víme, že na dlouhou trasu se tento osobní rys nevyplácí.

  • [ file 001 ] Historie začíná tam, kde začal její rod samotný. Už když se první žena v linii rozhodla provdat pro peníze a slávu raději než pro lásku či jiné morální hodnoty, jako by tím proklela všechny ženy, které přišly po ní. Ani její matka nebyla jiná, když milého chlapce z kraje vyměnila za sice bohatého, ale příšerně hloupého muže, který si nevážil o nic více své ženy než jakéhokoliv cizince, který mu přišel do života. Rodinné vztahy tedy nikdy nebyly něco, o čem by se Neta mohla s kýmkoliv bavit v dobrém. Otec je jenom penězodárce, plodič a mnohé jiné prosté názvy, které ho řadí někde mezi učitele na střední škole a sousedku, co celý den vysedává před bytovkou, aby jí nic neuniklo. Dokonce i poslíček s pizzou je jí milejší než právě tato osoba. S matkou to není o nic lepší. Alespoň jí ale dala trochu té lásky a rad do života, který ji měl podle ní čekat. Vlastně podle všech. Od žen se nikdy nečekalo nic jiného, než že se dobře provdají, ponechají si část svého jména k zachování alespoň nějakého druhu linie a porodí dceru, která ponese jméno dál. Ne zrovna jednoduchá práce. První kraj k tomu však dává tolik možností, že by Neta mohla hodiny vyprávět o složitosti svého rodového stromu, s výhodou toho, že málokterý člen rodiny se kdy dostal do Her či zahynul jinou smrtí, která přísluší různým chudým krajům. Jelikož nikdo v rodině neměl jiné zájmy než podnikání, bylo v dětství těžké najít cokoliv, co by ji zaujalo a udrželo pozornost dostatečně dlouho. Chůvy se sice snažily pro malou Netu najít cokoliv zábavného, stejně ale nakonec vždy utekla někam daleko a pozorovala dospělé, jak tráví svůj volný čas oni. Byl to jiný svět, žádné papíry, čísla a výrazy příliš komplikované na to, aby tušila o čem mluví. Tam potkala svou jedinou zálibu, rebelie. Ani ne proti systému, ani proti zákazům – cokoliv, co vypadlo ze škatulky, pro ni bylo tisíckrát atraktivnější než sliby a plány velké budoucnosti. Raději by se celé roky v bídě topila, než si vzít někoho jen pro zachování rodinné tradice, zvláště když je tak pitomá jako právě ta jejich. Ke hraní někde venku ji to i přesto netáhlo, zato stroje a technika ano. Zamilovala si jízdu na motorkách, kola, skútry a podobné věkově vhodné kraviny byly odjakživa její nejmilejší zábavou. Nedbala slov a zákazů rodičů, tajně si jednu z těchto krasotinek ve velmi nízkém věku pořídila. Nelegální rychlá jízda ulicemi kraje spolu s partou, kterou kolem sebe rychle vytvořila – tak Netu potkáte nejčastěji. Jinak je velmi zdrženlivá, na veřejnosti toho mnoho nestráví, buď se schovává v rodinném sídle, kde předstírá četbu, zatímco brouzdá na sociálních sítích, nebo je zašitá v ulicích města, tak aby onu četbu předstírat nemusela. Alternativně se věnuje i modelingu, samozřejmě pod uměleckým jménem, ale nikdy se nejedná o nějaké velké akce, nerada by na sebe přitáhla nežádoucí pozornost rodiny a příbuzných, nedej bože tak ještě nějakého nápadníka.

other worlds

stranger2s.jpg