Friday, January 14, 2022

Elias Rayen

[ elájas rejen ]

[player] Alaska

[fc] Steven Chevrin
 

a little party never killed nobody

× [species] human
× [date of birth] august 16, 2206
× [age] eighteen | 18
× [loyalty] neutral
× [credits] 0

× [level] 1
× [zodiac sign] leo ♌︎ 
× [height] 181 cm | 5' 11”
× [occupation] student
× [gems] 0




vitality [ 0 ] × defense [ 2 ] × deceased - nešťastně nabodnutý na korál
  • Má základní trénink, který je v Prvním kraji docela normální. Nikdy však neprahl po tom jít do nějakých Hladových her bojovat o svůj život. Svého života si totiž váží až moc a nemá pochopení pro to, že se tam nějací exoti hrnou po hlavě, aby se předvedli. Ten trénink si zařídil ve vlastním zájmu jen proto, kdyby ta štěstěna nestála na jeho straně a on byl nakonec vylosován. Přece jenom nechce umřít. I když nevěří, že by ho taková smůla potkala. Přece jen, kdy se v tomhle kraji nepřihlásil nějaký udatný dobrovolník? Ve vlastním zájmu tedy ale umí zacházet se spoustou zbraní – tak nějak základně a tedy v přiměřené míře. Nejraději má sai a pak nunchaky, u kterých si však neví zas tak rady a rozhodně by s nimi asi stěží někoho zabil. Celkově by pro něj byl problém někoho zabít. Zvíře v pasti si však uhryže vlastní nohu, aby se dostalo ven, takže je možné, že chuť přežít by s jedním udělala taky docela zajímavé divy a dokopala ho k tomu, aby dělal věci, které by normálně neudělal. Jinak zná i klasické základní věci, jako například: druhy květin, tedy spíš toho, co je jedlé a co ne, pozná nějaká zvířata, ale jinak to s ním spíš nehne, než hne, pokud jde o informace o přežití. Nějaké znalosti nutné pro přežití ho prostě nebaví, spíš hodně dbá o svůj vzhled kvůli své zahleděnosti sám do sebe a jde si za svým snem, takže ano, v některých věcech dokáže být i cílevědomý.
  • Jak již bylo řečeno, doopravdy je přehnaně zahleděný do sebe a nedokáže vidět, co by po něm chtěli ostatní, či jak by si to představovali. A tahle zahleděnost do sebe samého je obrovská nevýhoda, protože to souvisí i s egoismem, který mu dělá černo před očima a on nevidí své nedostatky, kterých je docela požehnaně. Nachází se snad ve všem, na co sáhne nebo co udělá. Většinu věcí nebere vážně, je prostě člověk, co se chce hlavně bavit, takže alkohol a drogy jsou jeho občasní kámoši, kterými rozhodně nepohrdne, ale rozhodně na tom nechce být závislý. I když, pokud ten alkohol nemá dlouho, tak je lehce agresivní a vzteklý. Šňupnutí kokainu se ve slabé chvilce taktéž nebrání. Pokud mu však něco řeknete na to, aby se sebou třeba něco dělal, tak se to rozhodně nestane – prostě si pojede své. Také si nepřipouští chyby, a pokud ano, tak ji uzná, ale nenapraví se, aby všem mohl ukázat, že on je prostě ten, co chyby vlastně nedělá, a když už, tak jen drobné, nad kterými se nikdo nepozastaví. V praxi to pak vypadá zhruba tak, že něco provede, egoisticky se usměje, kmitne rameny a jde vesele dál. Co je docela nárazový bod, který ho lehce rozhodí, je když se ho zeptáte na jeho rodinu. Je to prostě jeho neoblíbené téma.

  • [ file 001 ] Do šestnácti let bydlel se svými rodiči, kteří ho milovali a rozmazlovali do chvíle, než se mu narodili sourozenci. Ano, rovnou dva. Dvě sestry, které byly dvojčata, a najednou dostával někdo veškerou pozornost rodičů a rozhodně to nebyl on; a to ho rozčílilo. Šestnáct let byl zvyklý žít v přepychu, protože jeho rodiče obchodovali s vynikajícími lihovinami pod nějakou firmou a najednou mu stěží dali najíst, protože měli plné ruce práce s jeho věčně ukňouranými sestrami. Nějakou dobu žil na ulici po tom, co kvůli tomu utekl z domova, kvůli pocitu zanedbanosti a postupné nenávisti vůči jeho rodičům. Než se rozjel na vlastní cestu, trvalo to, ale teď v osmnácti letech fotí, ale spíš hlavně pózuje pro jednu malou modelingovou agenturu, z čehož má docela dobré peníze. Nežije sám, takže mu jeho menší finanční rozpočet stačí, když se v momentální situaci dělí o placení nájmu ve čtyřech lidech. Na svůj život si rozhodně nestěžuje, má ho rád takový, jaký je. Občas si zasteskne nad svou rodinou, tedy matkou a otcem, ale pak nad tím tak nějak mávne rukou, protože prostě mu to za trápení prostě nestojí. Život musí jít dál tak či tak, jednou už se to stalo. Doma mají spolu s ostatními spolubydlícími hrozně mazlivou kočku, kterou má moc rád.

other worlds

stranger2s.jpg