Tuesday, December 15, 2020

Cinder Ayshir

[ cindr ejšir ]

[player] Lavínia

[fc] Jessy Hartel
 

i would rather be hated for who i am, than loved for who i am not

× [species] human
× [date of birth] june 23, 2210 | ♋︎ cancer
× [loyalty] neutral
× [credits] 0

× [level] 2
× [age] fourteen | 14
× [occupation] student
× [gems] 0


vitality [ 0 ] × defense [ 8 ] × deceased - rozmačkána konstrukcí: tvůrci
  • Cinder vyniká v niekoľko disciplínach. Napríklad je veľmi obratná a tým, že je vzrastom drobná sa dokáže dobre skrývať. Skryje ju každý malý priestor. Cinder trávila svoje detstvo hrami na schovávačku, a tak má perfektný tréning. Učila sa aj bojovať na blízko, ale nemá až takú silu, a tak sa radšej uchýli k tomu, že sa skryje a nastraží nejakú pascu. Tréningy ju sprevádzajú celý jej život, hoci nie tak ako profesionálov. Vyrastala v kraji, kde sú lesy, a preto dokáže v prírode prežiť. Vie si spraviť základný úkryt len z toho, čo ponúka les, a vie si aj niečo uvariť. Rozozná, ktoré rastliny sú jedlé a ktoré naopak jedovaté. S tých dokáže namiešať masť, ktorá poslúži ako dobrá zbraň, najmä ak ju natrie na niečo ostrého a bodne. Hoci je iba pubertiak, tak vie zaobchádzať so sekerou. Je síce pre ňu ťažšie, ale dokáže sa s ňou brániť. Hoci nie je žiaden zabijak, má silnú vôľu žiť a dokáže sa brániť útokom. Preukázala to už aj vo svojom kraji, kedy sa vedela ubrániť útoku. Zľakla sa ale tak veľmi, že od tej doby nosí vždy pri sebe malý nôž vo vrecku. Má ale dosť vyvinutý pud sebazáchovy a do ničoho sa nemieša. Rovnako tak má aj akýsi radar v sebe, ktorý ju upozorní, kam nemá radšej vôbec chodiť.
  • Každý človek na svete má nejaké svoje slabiny a Cinder nie je výnimka a ani sa to nesnaží tvrdiť. Je si vedomá svojich nedostatkov, ale nie každý jej prekáža. Cinder Ayshir je predovšetkým veľmi láskavá a nedokázala by zabiť. Hoci človek nikdy nevie, čo urobí, keď mu pôjde o život. Áno, Cinder to nevie, ale úprimne sa toho desí. Má strach z toho, že bude musieť zabiť či zraniť človeka. Zradu rozhodne nepripúšťa, je vždy úprimná, no to by v aréne mohol byť problém. Tým, že pochádza zo Siedmeho kraja, dokáže narábať len so zbraňami, so ktorými pracuje. Akékoľvek ďalšie zbrane, ako sú mačety či nejaké ďalšie profesionálne zbrane, sú pre ňu neznáme. Obecne Cinder nevie zaobchádzať so zbraňami nejako úžasne. Na obranu by to mohlo stačiť, ale na útok určite nie. Mačety, meče či aj len obyčajné vrhacie nože sú pre ňu veľká neznáma. Čo sa týka rozoznávaní bylín či rastlín, je to tiež pre ňu ťažké. Na druhú stranu sa bojovať učí aspoň s tým, čo má k dispozícii, a to so sekerou a nožom, ale má malú silu v rukách, že útok proti akémukoľvek silnejšiemu človeku by pre ňu mohol byť prehra. Hoci sa naozaj snaží, nemá tak silné pľúca, aby vedela zadržať na dlho dych.

  • [ appearance ] Cinder je veľmi pozoruhodná osôbka. Síce je drobného vzrastu, ale nechýba jej optimizmus, ktorý z nej doslova vyžaruje. Má hnedé oči aj vlasy, ale nie tmavú farbu. Jej farba je oriešková, a tak sa perfektne hodí do Siedmeho kraja, kde sa nachádza veľa stromov. Často sa aj oblieka do takých tmavších farieb, nie čiernych, ale napríklad svetle hnedá a žltá. Rozhodne nenosí pastelové farby.
  • [ personality ] Cinder má rozhodne pokojnú povahu. Málokedy vybuchne a málokedy robí problémy. To už by musel byť zázrak, aby sa s niekom bila. Rada rieši veci pokojne a s chladnou hlavou. Je láskavá a rada sa baví s ďalšími ľuďmi. Zoznamuje sa rada so svojimi krajanmi, ale ľudí mimo kraja sa straní. Nie je to človek, ktorý by sa veľmi hanbil, ale ani človek, ktorý sa nejako vystavuje. Často chodí von do lesa, lebo je tam už veľmi malo ľudí. Je trochu plachá, no zbabelec nie je v žiadnom prípade. Pôsobí dosť milým dojmom, niekto by o nej povedal, že má kladnú auru. Ťažko povedať, či by tomu sama Cinder verila, ale faktom je, že z nej vyžaruje pozitívna energia. Málokedy sa do niečoho pripletie a nerada sa mieša do záležitostí cudzích ľudí. Preto to nie je úplne typ človeka, ktorý by hneď rýchlo bežal každému pomáhať a vnucovať sa. Hoci ak zbadá niekoho doraneného, pomôže mu.
× × ×
  • [ file 001 ] Cinder je dievča narodené do zvyčajné rodiny v Siedmom kraji. Rodičia pracujú vo výrobni papieru a hoci to nie je práve najlojálnejšie rodina, je slušná a majú svoju dcérku veľmi radi. Narodila sa im totiž ako vymodlené dieťa. A to doslova. Jej rodičia totiž dlho nemohli mať dieťa a túžobne si želali ho mať. Až sa tak raz stalo. Bolo to vo slnečný deň na začiatku leta, keď jej mama oznámila svojmu manželovi, že je tehotná. To bola radostná novina a obaja o svoje dieťa starali ako najlepšie dokázali, hoci bola Cinder ešte v brušku. Keď sa narodila, bola to ta najšťastnejšie správa. No a tak Cinder rástla. So svojou milou a priateľskou povahou nemala žiadne problémy, len ju mierotvorcovia niekedy sledovali, ale to nebolo kvôli tomu, že by niečo nezákonného robila. Vždy sa snažila nerobiť si zbytočne problémy, a tak radšej poslúchla všetko, čo po nej chceli, hoci mala veľakrát strach. A nie práve malý. Má veľmi rada svoj život a rozhodne ho nechce riskovať pre zábavu iných. Jej rodina ju chráni, ale ani Cinder nemala veľké šťastie a má za sebou nemilú skúsenosť. Preto je radšej poslušná. Od svojho detstva má najlepší kamarátku, so ktorú sa často stretáva.

other worlds

stranger2s.jpg