Monday, September 28, 2020

Kyrill Carstairs

[ kyril karstérs ]

[player] Renaiti

[fc] Caroline Daur
 

nothing can stop your destiny

× [species] human
× [date of birth] october 4, 2207 | ♎︎ libra
× [loyalty] neutral
× [credits] 0

× [level] 1
× [age] seventeen | 17
× [occupation] student
× [gems] 0





vitality [ 0 ] × defense [ 0 ] × deceased - uškrcena: Larsyn Kai Scorsese
  • Kdo by od ní očekával, že nebude křehkou květinkou, která neumí zacházet se zbraní, tak si tipuje správně. Jako snad každý v jejím kraji, tak i ona pro jistotu využila možnost navštěvování Výcvikového centra. A něco to v ní přeci jenom nechalo. Nebojí se chopit zbraně a určitě by se zvládla ubránit částečně i holýma rukama. Se zbraní si je však pochopitelně jistější, kdyby k nějakému boji dojít mělo. Stát proti figuríně či trenérovi je pro ni do jisté míry forma zábavy. Našla si totiž v tréninku zalíbení. Nikdy však neprahla po tom, aby lidi úplně zabíjela. Pochopitelně by však pro svůj život udělala cokoliv, protože jestli něco opravdu nepostrádá, tak je to právě vůle žít. Její favoritkou mezi zbraněmi se stala naginata, bez níž by její trénink nebyl tréninkem. Celkově jí to jde mnohem více s delšími zbraněmi, jako je kopí a v nouzi případně i meč. Na dýky a vrhací zbraně ji příliš neužije. Pravděpodobně to bude způsobeno tím, že je zvyklá zacházet s lakrosovou holí, až občas její pohyby působí, jako by hůl byla součástí její ruky. Naginata i kopí jsou lakrosce mnohem podobnější, než třeba shurikeny. Její výhoda při manipulaci s naginatou spočívá hlavně v tom, že zvládá být opravdu mrštná ve svých pohybech. Nikdy nezůstává stát na jednom místě příliš dlouho. Je zvyklá na to, že se při svých výpadech hodně pohybuje. Má důležité základy také v boji tělo na tělo, aby se zvládla částečně ubránit, kdyby to kdykoliv potřebovala. Díky sportům si udržuje dobrou kondičku, která jí umožňuje zvládat i delší fyzický výkon, aniž by se vyčerpala po pár minutách. Běh pro ni také nečiní problém, ačkoliv to není její oblíbená činnost, vydrží opravdu hodně. Pokud by ji chtěl někdo uhnat jako psa, tak mu to dá asi hodně zabrat. Kyrill má opravdu energie na rozdávání, což ještě víc podporují veškeré proteinové tyčinky a drinky. 
  • Největší její slabinou je duševní nevyrovnanost. Nutnost cpát do sebe prášky ve stresových situacích, aby svůj stres potlačila a uklidnila si nervy, je jako nastražená past. Je jen otázkou času, kdy to přestane fungovat a zase se zhroutí. Prožila si to pouze jednou, ale uvědomuje si, že vzhledem k faktu, jak dlouho již prášky užívá, tak další zhroucení by se jí dočista vymklo kontrole. Občas má strašné nutkání všem dát přes držky, ale prášky ji vždy spolehlivě zklidní. Rodiče ví o dávkách, které má předepsané, ale už nevědí o tom, že si obstarává prášků mnohem více, nelegální cestou. Její silnou stránkou není ani přežití v přírodě. Obstarat si jídlo, vodu a oheň nepatří mezi schopnosti, které by měla možnost si nějak osvojit. Nikdy totiž nepředpokládala, že by je k něčemu mohla potřebovat. Nevýhodou by také mohlo být to, že neumí a nechce zacházet se všemi zbraněmi a její zaměření patří spíše na dlouhé zbraně. Potíž by též mohla nastat tehdy, pokud by čelila muži, který bude o hlavu vyšší a jen jeho svaly by vážily tolik, co samotná Kyrill. V takovém nevyrovnaném boji by rozhodně byla v nevýhodě. Občas má tendenci všechno předem vzdávat, pokud poblíž není někdo, kdo by ji nakopnul k tomu, že to zvládne. Tyhle stavy prožívá nejčastěji před nějakým utkáním, kde ji z toho naštěstí zbytek týmu vždycky svým nadšením dostane, ale kdyby poblíž nikdo nebyl, prostě by se sbalila a odešla. Ačkoliv chce dokázat všechno, tak ze srdce nenávidí neúspěch, je to pro ni jedno velké selhání a obrovský nápor na psychiku, pokud něco nezvládne. Fakt, že není schopná věřit každému by se v aréně mohl projevit hlavně tím, že nebude schopná uzavřít si spojenectví na pár dní. Období Her je velmi ošemetné a ze všech ročníků ví, že nikdo si tam nepřišel tvořit kamarády. Nepřipouští si však, že by kdy do Her mohla být vybrána, a proto této show nevěnuje příliš pozornosti. Veškerý podstoupený trénink tedy dělala jen pro vlastní dobro a ne, aby tyto věci poté zužitkovala v aréně.


  • [ personality ] Na první pohled se na všechny vždy snaží působit vyrovnaným dojmem a že ji naprosto nic nerozhodí. Bohužel to k její smůle není zase taková pravda. Uvnitř sebe se pere s pocuchanými nervy, kterým stačí jen málo k tomu, aby v jedné chvíli propukla do breku a zároveň se i totálně vytočila do nepříčetnosti. Vůbec není vyrovnanou osobou. V hlavě to má víceméně v pořádku, jen když nad svým chováním ztratí kontrolu, tak je pro ni těžké se zase přivést ke smyslům. Na okolí se však snaží působit jako usměvavé sluníčko, které má naprosto vysněný život bez jediného mráčku. Jediný, kdo alespoň částečně o jejích trápeních ví, tak je Larsyn, ale to je pouze špička ledovce, než co se opravdu uvnitř Kyrill odehrává. Až na tuhle jednu špatnou vlastnost, je jinak Kyrill opravdu dobrý člověk. Ačkoliv mohou její slova občas ranit, na lži si opravdu nepotrpí, a proto vždy říká všechno na rovinu. Je vcelku extrovertní, ale jakmile dojde na její osobní život, tak se zdráhá odpovědi. Ne všem totiž stoprocentně důvěřuje. Jediným takovým člověkem je pouze Larsyn, které by svěřila jakékoliv tajemství, u ostatních je již značně opatrná. Tvrdohlavost, smysl pro detail ani její ambice jí nikdo upřít nemůže. Občas je to s ní v tomhle směru opravdu těžké, ale všechno dělá jenom z toho důvodu, aby to podle ní bylo perfektní. Raději si mnoho věcí udělá sama, jenom aby to bylo podle ní dokonalé, než aby to někdo odfláknul. Čas od času trochu bojuje s tím být týmovým hráčem, nejraději by všechno udělala sama. A právě s touhle vlastností jí hodně pomáhají sporty na škole, kdy musí svému týmu věřit. 
× × ×
  • [ file 001 ] Její rodina možná nepatří mezi významné rody, ale jejím rodičům se podařilo vytvořit něco neobyčejného. A tím je Kyrill. Andílek, který se narodil jako čtvrté dítě ke třem starším bratrům. Její vyrůstání tedy pochopitelně provázelo hodně breku, když jí starší sourozenci neustále všechno brali a ničili. Pro rodiče však byla jako klenotem, na který vždy byli velmi pyšní a znatelně ji tedy před jejími bratry upřednostňovali. Z toho pravděpodobně pramenily různé nesváry, neboť kluci se nedokázali vypořádat s nedostatkem pozornosti. Rodiče pro svoji malou holčičku vždy dělali, co jí na očích viděli a jen trochu to bylo v jejich silách. Ačkoliv Carstairsovi nepatří do bohaté smetánky, tak Kyrill dopřávají, co se jenom dá. Rádi by totiž, aby její budoucnost byla mnohem lepší a nebojí se proto do ní ty peníze investovat, neboť v ní vidí jasný potenciál. S rodiči má tedy velmi dobrý vztah, co se však jejích bratrů týče, tak tam je to již o poznání chladnější. S nimi totiž táta nezachází jako v bavlnce, a proto se jim Kyrill ani nediví, že ji nemají zrovna nejraději. Ačkoliv ji to mrzí, nic s tím nenadělá. Všichni tři bratři si totiž co nejdříve museli najít nějakou brigádu na rybářských lodích, jakmile dosáhli požadovaného věku, zatímco u Kyrill rodiče zvolili jako prioritu dobré vzdělání. Již od základní školy na ni tedy byl vyvíjen hodně velký tlak, aby její výsledky byly velmi dobré. Při tom všem ji při smyslech udržovalo její kamarádství s Larsyn. Všechno se to však postupně stupňovalo, až si nedokázala představit, že by se její cesta s Larsyn rozdělila, když kamarádka přecházela na jinou školu. To bylo poprvé, co se mentálně dočista zhroutila. Nejdříve se rodiče hodně zdráhali, ale nakonec přestup zařídili i Kyrill. Uvědomuje si, jak moc se pravděpodobně máma s tátou kvůli jejímu vzdělání museli zadlužit, ale dělá všechno pro to, aby jim to jednoho dne mohla do posledního kreditu vrátit. Nakládá toho na sebe občas více, než by bylo nutné, a tak je jen otázkou času, než vybuchne jako časovaná bomba. Od toho ji ale bezpečně udržují její prášky a Larsyn. Je tedy jasné, že účast v Hladových hrách nikdy nebyla její prioritou. Ačkoliv trénink poctivě podstupuje, tak své cíle vidí zcela někde jinde. Občas to ve škole také nemá jednoduché, když se pohybuje převážně v kruzích spolužáků, kteří pochází z bohatších rodin, než je ta její. Snaží se však spolehlivě zapadnout a nedávat nikomu záminku, aby její původ zpochybňovali. Má totiž za to, že si zaslouží na té škole být stejně jako všichni ostatní. Navíc ji to tam opravdu velmi baví. Učení zrovna moc ne, ale možnost sportů, která se jí otevřela je pro ni jako hnací motor.


  • Larsyn Kai Scorsese × Zná se s ní prakticky skoro celý život. Larsyn je pro ni jako podprsenka. Je blízko jejímu srdci a vždy tam pro ni je, aby ji podpořila. Stejnou podporu se snaží Kyrill poskytovat i jí. Zná všechna její trable se sestrou i s kluky a její prací je ji od toho všeho zkusit rozptýlit. Má s ní opravdu jedinečný vztah. Nikdy se nezajímala o bohatství její rodiny, protože tyhle dvě se potkaly ještě ve chvíli, kdy se lidé nebáli vyslovit jméno Scorsese. Má k její rodině pochopitelně respekt, není totiž hlupák, ale její pohled na Lars se v tomhle nijak nezměnil. Ani se kamarádku nikdy nesnažila využít, aby se přes ni dostala k nějakým výhodám. Pořád je to pro ni ta holka, které upřímně řekne cokoliv, co si o ní bude myslet, i kdyby se jí to nemělo líbit. Občas se pochopitelně pohádají, ale nikdy to nevydrží více než pět minut, než se opět udobří. Říká se, že co se škádlívá, to se rádo mívá a u těchto dvou to platí dvojnásobně. Larsyn je pro Kyrill jako sestra, kterou nikdy neměla.

other worlds

stranger2s.jpg