Wednesday, March 25, 2020

Enrique Charania

[ enriké šaránia ]

 

Player: Niel

FC: Lorenzo Zurzolo



Contact: nieleon@seznam.cz

Age: 17 deceased - probodnutý krk: Mars Pylon


Token: -




Narodit se do Jedenáctého kraje není zrovna výhoda, pokud chcete trénovat na Hry a vlastně celkově být v něčem fakt dobrý. Dalo by se říct, že tady tak nějak jen přežíváte a hlavně tady pracujete. Fakt to není žádná sláva se sem narodit, kor když se narodíte do nějaké chudší rodiny jako Enrique. Jeho rodina není bohatá, patří k chudším v Jedenáctém kraji, tím pádem nikdy neměl žádná privilegia a hlavně nikdy neměl šanci trénovat na Hry. Po většinu svého života byl svými rodiči, celkově celou svojí rodinou přehlížen, to má zapříčiněno tím, že je prostřední dítě, tím pádem se z něj stal takový vlk samotář a vždy se spoléhá jen sám na sebe, protože své rodině fakt nevěří, ještě aby jo, když ho celý den prakticky přehlížela a nedělala si o něj nejmenší starost. Živit se musí sám, postarat se o své jídlo, pití i bydlení. To zrovna v Jedenáctém kraji není žádná lehká záležitost. Díky tomu se stal samostatným. Musel a pořád se musí živit nelegálně. Většinou krade nějaké jídlo nebo med ze skleníků, musí být velmi opatrný, aby ho nikdo nechytil. Tím pádem musí být fakt mrštný a nenápadný, což se mu celkem dost daří. Občas si najde nějakou tu klasickou práci, aby to nebylo tolik podezřelé. Přeci jen mu je sedmnáct, dost lidí ví, že žije sám, tak musí mít sem tam nějakou legální práci. Většinou se jedná o nějakou tvrdou práci, při které se nadře a ve výsledku si nevydělá ani moc peněz. Prakticky je pro něj lepší, když ukradne nějaké to jídlo z nějakého skleníku nebo když si prostě a jednoduše zahraje na zlodějíčka. Jediná výhoda při legální práci je, že si alespoň trochu udržuje kondici. Když něco musí tahat, tak si alespoň zacvičí a může být v nějaké formě a být připravený na nějaké přepadení či na vybrání do Hladových her. Kamarádů moc nemá, spíše skoro nikoho. I přesto, když je potřeba, dokáže být velmi sympatický a přesvědčivý. Má jednoduše charisma a to velké. Celkem se to vylučuje s tím, že je vlk samotář, ale i přesto takový je. Když je člověk prakticky zlodějem, tak musí to charisma mít. Což mu rozhodně nechybí, stejně tak mu nechybí ani sebevědomí a ve svých rozhodnutích si je fakt jistý. Někdy možná až moc, ale zatím se mu to nikdy nevymstilo. Školu většinu času fláká, taky proč by ne. V Jedenáctém kraji se to stejně nějak extra neřeší, když může, tak jde raději pracovat. On i kdyby chtěl studovat, tak nemůže, vzhledem k tomu, že v sedmnácti by se fakt nezvládl sám živit a ještě k tomu studovat. Ale nikdy mu to nijak nevadilo. Přeci jen je to spíše kluk, který si žije po svém a dělá si věci, jak chce a nechce to mít zaškatulkované podle školy a nějaké stálé práce.


Rozhodně nemá dokonalý život, ani dokonalé vlastnosti. Už jen to, že rodina o něj nemá prakticky žádný zájem, tak žádná starost z něj udělala trochu hajzla. Moc se není čemu divit, když se přibližně šest let živí hlavně kradením věcí. Těžko říct, proč si nenašel nějakou pořádnou práci. V Jedenáctém kraji to moc nejde, když člověk nemá žádné vzdělání. On má sotva to úplně základní. Do školy chodil prakticky jen do jedenácti let. Jakmile už mu bylo dvanáct, tak přestal do školy chodit, nejdříve částečně a poté úplně, zřejmě proto, že jen čekal, kdy půjde do Hladových her. Do školy přestal chodit kvůli vlastnímu rozhodnutí, nikdo ho nenutil jít pracovat, avšak on šel raději předstírat, že pracuje legálně, než trávit opravdu zbytečné hodiny ve škole, a to je pravda, protože v Jedenáctém kraji není kvalita výuky jako v Prvním či Druhém kraji. Možná to byla chyba, protože nemá moc velké tušení, co by se mohlo vyskytovat v Hladových hrách. Jaká fauna či flóra. Mohl teď na tom být mnohem líp, kdyby alespoň měl základní vzdělání, kdyby měl alespoň trochu chuť studovat, mohl by si teď žít trochu lépe než teď. Prakticky nemá žádné pořádné a trvalé bydlení. Nikdy nemá stálý příjem peněz, někdy se mu daří líp a někdy hůř. Klidně najednou může hladovět, protože v kraji bude mnohem víc mírotvorců. V tomhle ohledu nebyl zrovna chytrý a celkem si tím zkazil život. On si to nějak neuvědomuje, možná, dost možná to je tím, že jeho sebevědomí je občas až moc vysoké. Je to tak, i lidé z Jedenáctého kraje, tak jako je on, dokážou být trochu moc sebevědomí. Z toho zase plyne, že ani není moc šetřivý, vždy, když má dostatek jídla, tak si ho nedokáže zvážit a většinou ho fakt sní celkem rychle, to platí i s penězi. Pokud má až moc peněz, tak je většinou utratí za blbosti a nedokáže si našetřit na nějaké věci, které by pro něj měly větší využití a hodily by se mu celkově do života víc. Ne, že by někdy měl u sebe nějak moc peněz, ale i přesto nedokáže být moc spořivý. Na druhou stranu, jak se to měl naučit, když skoro celý život vyrůstal sám. V sirotčinci nevyrůstal, v Jedenáctém kraji se to zrovna nebude dvakrát řešit. Stačí když je přihlášen do výběru do Her, což on je. Díky tomu, že se vychovával sám, tak je občas takový svůj. Občas se dokáže chovat trochu dost nevychovaně a neslušně.


Na svůj věk má průměrně vysokou postavu, měří sto osmdesát centimetrů a je trochu hubenější než většina lidí z profesionálních krajů, ale není o tolik hubenější, jak by se předpokládalo. Přeci jen děti z chudých krajů, přesně z takových, jako je Jedenáctý kraj, jsou celkem vyhublé a občas až podvyživené. To u něj rozhodně neplatí, on je vcelku normální postavy. Trochu, ale spíše minimálně vypracované. Když občas dělá legální práci, která je o dost těžší, minimálně pro něj, než ta ilegální. Hlavně mnohem těžší na fyzičku, tak se logicky trochu vypracuje, ale opravdu to na druhou stranu není žádný zázrak. Má tmavé vlasy, přesně takové barvy, jako měla jeho matka. Obočí má trochu tmavší a oči má světle hnědé. Ty má jako jeho otec. On je celkově v obličeji více podobný svému otci než své matce. I když se to teď těžko porovnává, když se spolu nevídají a to vůbec. Nikdy o něj neměli nějaký zájem. Už od narození se o něj moc nestarali, samozřejmě jídlo a pití mu dávali. Oblečení měl vytahané, protože ho dědil od starších sourozenců, což nebyla žádná sláva. Ale tak nějak přežíval. Teda do té doby, dokud byl nejmladší. Poté se jeho rodičům narodili dvojčata a on byl prakticky odstřižen od rodiny. Se staršími sourozenci se nevídal, ti se dostali k drogám a jeli na nich, takže furt byli někde ve městě sjetí. Avšak ještě pár let to doma nějak přežíval. Jídlo si bral sám, do školy chodil. Jakmile mu bylo dvanáct a byl tedy zapsán do sklizně, tak z domova odešel. Nemusel ani utíkat. Rodiče byli spíše rádi, že se ho zbavili. Neměli ho rádi a to mu dávali fakt výrazně najevo. Spíše doufali, že z něj budou mít nějaké peníze, a tak nebudou muset makat, zřejmě doufali, že bude makat za ně a že jim kraj na ty děti dá peníze. Ve dvanácti teda odešel z domova. Sbalil si svých pár věcí a utekl někam do města. Ve městě žebral, zjistil, že lidi jsou nesoucitní. Prakticky nikdo mu nedal nic. I když měli co mu dát, tak mu to nedali. Našel si nějaký plac, kde by mohl bydlet. Byla to stará opuštěná budova na kraji města, kde žije dodnes, postupně si to nějak zlepšoval, aby se tam vůbec dalo žít. Stále to není nic moc, ale tak dá se v tom přežívat. Stal se z něj zloděj, když viděl, že lidi nemají soucit vůči dvanáctiletému klukovi. To se mu celkem dařilo, a tak u toho zůstal. Přeci jen byl vždy dost nenápadný a mrštný. Nemusel si ani nikdy brát oblázky, protože vždy si ukradl celkem dost jídla, aby z toho minimálně dokázal vyžít. Kolem patnácti let začal občas pracovat i legálně, protože nechtěl v lidech vzbuzovat podezření. Nepracuje legálně často. Své rodiče prakticky vůbec nevídá, to platí i o jeho starších sourozencích. Ti jsou nejspíše někde mrtví, nejspíše se předávkovali.

other worlds

stranger2s.jpg