Friday, July 27, 2018

Giselle Eris Sinclair

[ žizel eris sinklér ]

[player] Arte

[fc] Amber Heard
 

i’ll be the actress starring in your bad dreams

× [species] human – cortical stack
× [date of birth] july 11, 2191
× [age] thirty-three | 33
× [loyalty] capitol
× [credits] 8 425

× [level] 5
× [zodiac sign] cancer ♋︎
× [height] 175 cm | 5' 9”
× [occupation] mobster
× [gems] 4




vitality [ 0 ] × defense [ 6 ] × replicas [ 0 ]
  • O většině dívek z Kapitolu se obecně dá prohlásit, že jsou úplně duté a debilní, což díkybohu není její případ. Gigi se naopak velmi spoléhá na to, co má v hlavě. Je velmi inteligentní, dokonce měla jednu dobu jisté místo na prestižní univerzitě ve Třetím kraji s plným stipendiem, a kdyby se toho nevzdala, aby se mohla vydat jinou cestou, mohla to dotáhnout velmi daleko. Dlouhou dobu se chtěla stát lékařkou. Spoustu věcí již zapomněla, stále má ale velmi rozsáhlé znalosti v oblasti biologie a chemie. I když se může zdát, že si vybrala jednodušší život, kde svou inteligenci nevyužije, opak je pravdou. Své komunikační dovednosti využívá každý den a po skončení studií se zaměřila právě na jejich rozvoj. Se slovy to umí opravdu dobře, vždy má na všechno odpověď a argumentovat proti ní je neskutečně složité. Mezi její největší koníčky patří studium lidské psychiky. Dokáže člověka rozebrat na malé kousíčky a vzít si z něj vše, co potřebuje. Je tím velmi nebezpečná, jelikož málokdo dokáže prokouknout to, co dělá. Manipulace jí nejsou cizí, většinou si s lidmi hraje tak, aby z toho měla nějaký prospěch ona a nachází v tom potěšení. Sama je naopak vůči těmto věcem značně odolná. Má velmi silnou psychiku a zlomit ji by trvalo opravdu dlouho, pokud by se to vůbec podařilo. Umí se velmi dobře přetvařovat a je velmi těžké u ní poznat, co si doopravdy myslí. Nedělá jí problém bavit se absolutně s kýmkoliv, speciálně pokud od daného člověka něco potřebuje. Přizpůsobit se dokáže téměř jakékoliv komunikační situaci bez větších problémů a v bleskové rychlosti. Pokud se stane, že udělá chybu, nikdy už ji nebude opakovat. Ať už jde o cokoliv, učí se velmi rychle. Cizí neštěstí ji naplňuje a nedělá jí tedy problém dělat i pořádné sviňárny. Nikdy nehraje podle cizích pravidel, vždy si stanoví své a nehodlá o nich s nikým diskutovat. Dokáže si získat respekt a mnoho lidí se jí i oprávněně bojí. Pokud jí nestačí slova, dokáže si informace získat i jinými způsoby. Zná nespočet mučících technik, které se nebojí použít, a dokonce v jejich praktikování nachází i jisté potěšení. Stejně tak nemá problém se zabíjením. Je ve velmi dobré kondici. Pravidelně cvičí, aby si udržela pěknou postavu a měla alespoň nějakou sílu v případě, že by se někdy potřebovala bránit. Když ještě chodila do školy, věnovala se závodnímu plavání a střelbě, z toho jednomu se věnuje dodnes. Zatímco plavání dnes zanedbává a už v něm nedosahuje špičkových výsledků, střelba je něco úplně jiného. Má vynikající mušku, kterou stále trénuje a rozhodně není radno ji s pistolí v ruce podceňovat. 
  • Její slabiny jsou něčím, co je lepší před ní vůbec nezmiňovat, pokud nechcete schytat pěstí do obličeje. Uvědomuje si je a trápí ji, že nemůže být dokonalá. Je doslova posedlá tím, aby měla respekt a působila tak, že nemá žádnou chybu. Jakékoliv projevy slabosti vnímá jako chybu, a proto často není upřímná a vymýšlí si. Lže jako když tiskne a už nad tím ani nepřemýšlí, což občas vede k tomu, že se ve svých lžích zamotá a z takové situace se dostává jen velmi těžko. Trošku pokrytecky pak vyznívá její požadavek, aby k ní všichni lidé, co jí jsou blízcí, byli vždy stoprocentně upřímní. Dlouhou dobu pracovala v terénu jako agentka, rozhodně ale nemá profesionální trénink. Většinou si vystačila se slovy a vlastním tělem, tedy to nepovažovala za důležité. Zacházení s chladnými zbraněmi je u ní jedna velká katastrofa, proto se radši drží svých pistolí a střelby obecně. Přeci jen, je z Kapitolu a na rozdíl od lidí z krajů nikdy nemusela mít strach, že ji vyberou do Hladových her, proto ani nad schopnostmi, které jsou s tím spojené, nikdy nemusela přemýšlet. Cokoliv, co se týká přežití v přírodě, jde úplně mimo ni. Většinu svého času tráví ve městě, a kdybyste ji vysadili někde uprostřed ničeho, nejspíš by se o sebe dlouho nedokázala postarat. Platí, že kapitolská chudina je stále několikanásobně bohatší než valná většina obyvatelstva v krajích, a i když se tedy neměla jako v bavlnce, nikdy nepoznala, co je to žít v opravdové bídě. Teď je navíc členkou jedné z nejvýznamnějších rodin v celém Panemu, takže to platí dvojnásob. Klade na sebe velmi vysoké nároky, čímž se dosti ničí. Je zarytou perfekcionistkou a pokud se jí nedaří, dává to na sobě znát nepříjemným chováním. Celkově často bezdůvodně útočí na lidi kolem sebe, protože se cítí ohrožená. Její nejhorší noční můrou je, že opět spadne na úplné dno. I když svému manželovi věří, jeho občasný flirt s cizími ženami nese jen opravdu těžce. Je neskutečně žárlivá a byla by schopná kvůli tomu i někoho zmrzačit či zabít, což rozhodně není úplně v pořádku. Občas si myslí, že si může dělat co chce a její akce nebudou mít žádné důsledky, ve valné většině případů to ale končí velkými maléry, které po ní následně musí uklízet někdo jiný. Kvůli své nedůvěřivosti si jen těžko hledá přátele, vlastně by se momentálně nenašel nikdo, koho by takto označila. Kromě Marcela tedy nemá nikoho, komu by se mohla svěřit se svými problémy a to jí rozhodně neprospívá. 


  • [ appearance ] Svůj vzhled dlouhá léta využívala k manipulaci ostatních, byla na něm doslova závislá, a proto je jasné, že se o něj patřičně stará. Naštěstí s tím opravdu moc práce nemá, je totiž velmi atraktivní od přírody. Žije velmi zdravě, pravidelně cvičí a alkohol a drogy jsou pro ni pouze sváteční záležitostí. Preferuje mít za každých okolností čistou a bystrou mysl, proto se návykovým látkám obloukem vyhýbá. I když nevyrůstala v bohatství, vždy se snažila vypadat, jako kdyby to nebyla pravda. Většinu těžce vydělaných peněz vrážela do drahého oblečení, aby si na smetánku alespoň mohla hrát. O současné módní trendy se velmi zajímá a nikdy by se nestalo, že by si na sebe vzala něco, čím by si udělala ostudu. Nyní je dokonce v pozici, kdy má, jakožto slavná osoba, možnost trendy ovlivňovat a to si neskutečně užívá. Preferuje elegantnější styl oblékání. V jejím šatníku naleznete módní kousky všech barev a typů, pro každou příležitost má něco. Stejně tak se dokáže vyřádit i s vlasy. Schválně je nechává krátké, aby mohla nosit různé paruky a ani kreativní ochranné účesy jí nejsou cizí. Co se make-upu týče, většinou sází na klasiku. Žádnou extravaganci u ní neuvidíte. O svůj zevnějšek se výhradně stará pouze ona sama, zkrátka nikomu jinému nevěří, a proto si nenechá do věcí kecat stylisty a vizážisty. 
  • [ personality ] Co se honí v hlavě Giselle Eris Sinclair je otázkou, kterou si klade spousta lidí. Pravdu zná ovšem jen ona a částečně její muž. Velmi si váží soukromí a veřejnosti ukazuje opravdu jen to, co chce, aby viděli. Pokud jste obyčejným smrtelníkem, můžete se rovnou rozloučit s tím, že byste o ní někdy věděli více, jste-li ovšem někdo, od koho něco potřebuje, či se jí jevíte jako zajímavý člověk, může vás do svého života alespoň do jisté míry zasvětit. Její chování se mění podle toho, s kým zrovna mluví. Dokáže být tou nejsympatičtější osobou na světě, ale i vaší nejhorší můrou. Se svými emocemi je velmi v kontaktu, a proto jí nedělá problém udržet si klidnou tvář i v opravdu stresových situacích. Existuje opravdu málo věcí, co by ji zvládly rozhodit. Na někoho může působit dosti chladně, což je také její záměr. I přesto ale v lidech vzbuzuje zájem. Lidi zpravidla přitahuje to, co nemohou mít a co neznají. Ona je obojím, a navíc disponuje přirozeným šarmem. Není tedy divu, že zadarmo žije v myslích mnoha lidí. Pokud hledáte přátelství, u Giselle ho pravděpodobně nenaleznete. Nikdy nevíte, jestli vás má v oblibě, nebo vám chce vrazit kudlu do zad. Je mistryní v přivádění lidí do rozpaků. Čím více dokáže člověka znervóznět, tím snáz jím dokáže manipulovat. V této oblasti má léta praxe, a i když už se tím dávno neživí, nikdy s tím úplně nepřestala. Tahat z lidí informace je pro ni náramná zábava, jelikož jí to dává pocit kontroly. Dalším důvodem je fakt, že valnou většinu lidských bytostí opravdu ze srdce nesnáší. Existuje jen hrstka lidí, které považuje za slušné a o ostatních si automaticky myslí to nejhorší. Pravděpodobně je to něco, co do ní vryla práce agentky. Málokdy měla tu čest s někým slušným, většinou se jednalo o ty nejúchylnější, nejodpornější lidi v celém Panemu a není tedy divu, že teď takto vnímá úplně každého. Z let, kdy byla na všechno sama, v ní zůstala jistá ostražitost. Ví, že se vždy stoprocentně může spolehnout jen sama na sebe, dokonce ani svému manželovi v mnoha věcech nevěří. K lidskému životu má respektu opravdu jen málo, pokud se zrovna nejedná o ten její. Svůj život naopak považuje za hodnotnější než kterýkoliv jiný. Má opravdu vysoké ego. Těžko byste hledali člověka, který si je sám sebou více jistý než ona. Neexistuje nic, co by neudělala pro to, aby si udržela dobrou reputaci. Je schopná ničit cizí životy jen pro svůj vlastní prospěch a vidí-li vás jako parazita ve svém dokonalém světě, velmi rychle se s vámi vypořádá. Získat si ji lze naprostou upřímností. Pokud jste ochotní ukázat jí své nejhorší, nejupřímnější Já, bude vám patřit její respekt, protože si uvědomuje, jak složité něco takového je. Svou povahou zkrátka perfektně zapadá do prostředí zkaženého panemského podsvětí, ve kterém se každý den pohybuje. 
× × ×
  • [ rags to riches ] O své minulosti Giselle schválně moc nemluví. Jediní lidé, co znají její původ, jsou její manžel a rodina. Pro veřejnost je jedním velkým otazníkem. Nikdo neví, odkud se vzala. Kapitolské drbací kroužky mají ohledně toho spousty teorií. Ti bez představivosti tvrdí, že pochází z jedné ze vznešených rodin a pouze byla před veřejností celé dětství schovávána, kreativnější lidé ji zařazují do bohatších krajů. Obojí ale nemůže být dál od pravdy. Narodila se do úplně obyčejné kapitolské rodiny, která by se na zdejší poměry dokonce dala označit jako chudina. Nebyla chtěným dítětem a rodiče si tedy vždy našli lepší práci než starání se o svou dceru. Rychle se musela naučit, jak přežít na vlastní pěst. Doma sice vždy bylo vše základní, co potřebovala, ale nenacházela zde žádnou morální podporu. Vždy snila o tom, že se odsuď jednou dostane a také pro to dřela jako kůň. Nechtěla se smířit s žitím v nejnižší kapitolské společenské vrstvě navždy. Mínění o sobě měla vždy vysoké a pro lepší budoucnost byla schopna obětovat cokoliv. Zpočátku věřila, že je její vstupenkou do lepšího života vzdělání. Věnovala mu veškerý svůj volný čas a opravdu se řadila mezi nejlepší studenty. Zájem o ni projevovaly i ty nejprestižnější školy v celém Panemu. Kdyby bývala na této cestě zůstala, nejspíš by to akademicky dotáhla daleko. Čím ale byla starší, tím víc si začala uvědomovat sílu svého vzhledu a hodnotu, kterou mají informace. Uměla svých předností patřičně využít a vytahovat z vlivných lidí špínu, kterou následně využívala k jejich vydírání. Vzdělání u ní rychle začalo ztrácet na hodnotě, jelikož tohle bylo zkrátka jednodušší. Bylo to pro ni přirozené a opravdu jí to šlo. Nikdy si nehrála na svatou, dělala vše, co bylo potřeba k tomu, aby se posouvala výš a výš na společenském žebříčku. Bylo to pro ni hobby, a později z toho dokonce zvládla udělat i práci. Všiml si ji Marcellus Sinclair a byla jí nabídnuta práce pro něj. Věděla, že to je nabídka, která se neodmítá, a proto ji s radostí přijala. Práce agentky jí nepochybně šla a bývala by ji nejspíš vykonávala dodnes, kdyby se věci trochu nezkomplikovaly. Netajila se tím, že měla pro Marcela a on se zřejmě cítil stejně. Z občasného flirtu se utvořil vztah, který nakonec skončil svatbou. Právě tato událost ji katapultovala na místo, kde vždy chtěla být. Zní to skoro jako pohádka, opravdu se jí podařilo vyhrabat se z toho nejhlubšího dna až na vrchol. První věc, kterou udělala, bylo uplacení vlastní rodiny, aby se od ní naprosto distancovali. Zatahala za nitky a o jejím životě před svatbou byste nyní našli opravdu jen střípky, z kterých nelze nic poskládat. Chtěla mít naprosto čistý štít, protože jí bylo jasné, že ji nikdo z panemské smetánky nebude respektovat, budou-li vědět, že není nijak významná. Zásadní změnou v jejím životě po svatbě byla i nutnost skončit se svým povoláním, což nesla velmi těžce. Na jednu stranu Marcela chápala, na druhou se ale nechtěla vzdát něčeho, co ji neskutečně bavilo. Nakonec došli ke kompromisu a Gigi nyní dívčím agentkám šéfuje. Všechny jejich záležitosti jdou přes ní. Možná jí tato práce vyhovuje snad i víc, jelikož se cítí, že má jistou moc, což potřebuje. Své místo mezi elitou si tvrdě odpracovala a můžete si být jistí, že by raději umřela, než aby se ho jednou musela pustit.


  • Marcellus Titus Sinclair × Táhlo ji to k němu již od jejich prvního setkání. Nepochybně v tom ze začátku hrál roli hlavně jeho původ. Měl něco, po čem ona vždy toužila. Náklonost zřejmě byla vzájemná, i tak ale trvalo několik let, než se dali dohromady. Dlouho si nechtěla přiznat, že to, co k němu cítí, je opravdu láska. Nedokázala si představit, že by někdy mohla mít dlouhodobý vztah, on ji ale přesvědčil o opaku. Nepochybuje o tom, že by nikdy nebyla schopná kohokoliv jiného milovat tak, jak miluje Marcela. Dodnes se nesetkala s mužem, který by v ní dokázal probudit tak silné emoce, jako on. Jejich vztah určitě není dokonalý, našla by se na něm spousta chyb, přes které by se možná jiné páry nepřenesli, ona je ale toho názoru, že všechno perfektní je uvnitř zkažené, takže je ráda za to, co mají. Chápe, že je svůj a není naivní, aby si myslela, že z něj může udělat něco, co není. Naopak, čím delší dobu s ním je, tím více změn pozoruje na sobě. Je jediným člověkem, který ji doopravdy zná a velmi mu důvěřuje. I z toho důvodu je schopná tolerovat jeho občasný flirt s dalšími ženami, který je ovšem ochotná kdykoliv drsně utnout, pokud by to kterákoliv z těch kravek dotáhla až moc daleko.
  • Thelxinoë Roycaster × Nemívá ve zvyku se k lidem z práce chovat vřele, pokud to situace nevyžaduje, naopak se snaží vzbuzovat respekt. To ovšem neplatí pro dívky z programu Sparrow, který má v podstatě na starosti ona, samozřejmě s dohledem jejího manžela. Velkou roli v její vlídnosti vůči nim hraje fakt, že se do nich dokáže velmi dobře vžít a svým způsobem jí na nich i záleží. Snaží se pro ně být osobou, kterou ona sama v jejich věku a na jejich pozici neměla. Pro Noëlle to vše platí dvojnásob, neboť v ní vidí obrovský potenciál, jehož si nesmírně považuje. I když se ke všem chová víceméně stejně, netají se tím, že má své favority, mezi které Thelxinoë určitě patří. Neví toho o ní příliš, což bere jako velké pozitivum, neboť takových lidí je pomálu. Pro jejich práci je potřeba, aby člověk nebyl otevřenou knihou. Do jisté míry jí připomíná ji samotnou, i když jejich životy byly a jsou fundamentálně odlišné. Je si vědoma jejích předchozích zkušeností a nepochybuje o tom, že v budoucnu bude nenahraditelnou součástí jejího týmu. 

  • 10x obsidiánový klíč, 2x bojový profesionál
  • 2x let horkovzdušným balonem v Acasalih, 1x výlet na moře s Leonardem, 1x pouštní putování s Theem, 1x jízda ve sportovním autě s Larsyn, 5x vlaková jízdenka

other worlds

stranger2s.jpg