Thursday, July 27, 2017

Newsäi Mynersa Zarzexëz

[ névsj mýnerse zárzekséjz ]

 

Player: Rywaine

FC: Valentina Zenere



Contact: nielle.shine@gmail.com

Age: 18 deceased - protržená mícha: B.C.


Token: Železný kroužek místo prstenu


Newsäi má rôzne schopnosti, povedať ale, ktoré sú tie najužitočnejšie je naozaj ťažké. Áno, na prvý pohľad len ďalšia pekná tvárička, ktorá toho asi veľa nezmôže, no zdanie klame. Áno, je to riadna mrcha. Snaží sa spoliehať na svoju krásu a tak si získať všetko, čo jej na um príde. Ukáže očká, našpúli pery a jemným hláskom povie, čo chce. Dá sa povedať, že sa jej už párkrát takto podarilo získať, čo chcela. Je to teda manipulátorka. Ale... má aj nejaké silnejšie stránky. Napríklad oplýva dosť veľkou silou. Celé dni už od mladého veku pomáhala rodičom s prenášaním ťažkých vecí. Učila sa mechanike a pri tomto teda silu potrebovala. Má ju teda hlavne v rukách. Tiež si dokonale rozumie zo všetkými kliešťami, kľúčmi a náčiniami, ktoré sa používajú pri mechanike. Ale ani to ešte nie je všetko. Keď niečo bolo treba, naučila sa perfektne kradnúť. Jej rodina pracovala veľa, ale mali toho málo. Newsäi si na seba často dávala tmavé oblečenie a po nociach vyrazila do ulíc. Tam ruka, tam noha, vždy sa jej podarilo niečo dostať do rúk a ukradnúť. Vždy sa niečo podarilo. Dokázala to. Vďaka tomu pomaly strácala i svedomie. Pomaly jej začalo byť všetko jedno. Načo sa snažiť byť čestný, keď aj tak všetci umrú? Nakoniec všetci. Dostane to každého. A práve preto nerozmýšľa. Všetko robí hneď. Je jej jedno čo urobí, len chce prežiť a udržať so sebou aj svoju rodinu. Snaží sa, aby všetko vyšlo. Sieť lži sa ale tak zväčšila, že sa s tým naučila žiť. Ale má ešte aj menej užitočné schopnosti. Vie krásne spievať a vynikajúco drží rovnováhu. Tiež ma silnejšie pľúca, keďže jej nerobí zle dýchať rovno z motora. Má to síce za následok občasný kašeľ, ale v Šestke sa to stáva, no nie?


Medzi Newsäine slabiny patrí hlavne jej hlava. Nerada niekoho počúva a tak sa radšej spolieha sama na seba. Tímový hráč to teda nie je. Ak teda niekoho nevyužíva, ako bolo spomenuté u schopností. Tiež máva niekedy bolesti hlavy. Síce ju niekedy len rozptýli, než by jej mala spôsobiť bolesť, býva tam. Schopnosť nájsť si priateľov je u nej na bode mrazu, ak teda neskúša využiť svoje schopnosti alebo krásu k dostaniu toho, čo chce. Ako jedináčik pozná len málo zábavy. Pomaly nevie, čo je to vtip, smiech, skutočné priateľstvo. Má len svoju rodinu. Za tú by položila svoj život. Jej matka a otec sú tie najbližšie osoby Newsäi. Nikdy by na nich nedala dopustiť. A to je jej najcitlivejšie miesto. Taktiež nemá dobré vystupovanie. Zostane tichá, ne zábavná. Alebo povie pravdu na rovinu. Veď čo, život je sviňa, tak prečo sa snažiť hľadať ružové okuliare? Na Paneme sa to nedá. A hlavne ak ste dieťa pod devätnásť rokov. Asertivita je u nej asi najsilnejšia charakterová črta, preto sa často dostáva do konfliktov. Snaží sa im ale ujsť. Keď už nemyslí, improvizuje. Či je to pozitívne alebo negatívne záleží od situácie. Nemôže sa ale povedať, že by bola hlúpa, len neplánuje dopredu. Veľa veci jej príde otravných, a tak sa otočí a odíde. Na nikoho koho nepozná neberie ohľad a nerešpektuje ho. Skúste ale kompliment a môže sa stať, že sa rozpustí.


Newsäi Mynersa Zarzexëz je meno dievčaťa, ktoré sa narodilo pred osemnástimi rokmi v Šiestom kraji Panemu. Už od mala sa učila mechanike, strojom a funkcii transportu. Nebolo to však všetko, čo robila. Veľa veci robila len poza chrbát svojich rodičov. Snažila sa, aby to nevedeli. Klamala, kradla, využívala. A prečo? Lebo mali málo peňazí. Nemali takmer nič. Ale mali jeden druhého. Pomáhali si, rodičia svoju dcéru učili čo vedeli a prežívali. Všetko sa zhoršilo, keď Newsäi spadla v pätnástich rokoch na hlavu polica s náradím. Od vtedy trpí bolesťami hlavy a býva nepríjemná. A za to sa vinili jej rodičia. Vtedy zistila, že smrť je všade. Keby predtým niečo nedala dole, mohla prísť o zrak, sluch, mohla zomrieť. Vtedy jej začalo byť všetko jedno. Každý raz zomrie a je jedno kedy a ako. Za svoje peniaze si kúpila najtmavšie oblečenie aké našla a po nociach utekala z domu. Kradla, bila sa, pracovala. Snažila sa zarobiť alebo získať čo sa dalo. Rodine s tým aspoň o trošku pomohla. Už mali viac peňazí. Mohli si dovoliť aj to, čo dovtedy nie. Ale nevedeli o svojej dcére pravdu. Že bola klamárka, manipulátorka a zlodejka. Ale mohla im to vôbec povedať? Čo by si o svojej dcére potom pomysleli. Klesla by v ich očiach. A tak aspoň držala svoju sieť lží pohromade. To jej šlo! A dokonca v posledných rokoch aj ťažká práca jej otca. Učila sa čomu mohla, aby bola pripravená na všetko. Dokonca raz ovalila jedného chlapa kliešťami. Len, aby sama seba ochránila. Stvrdla. Naučila sa, čo je to život. Už jej bolo všetko jedno. Urobí všetko, čo musí urobiť.

other worlds

stranger2s.jpg