Friday, May 12, 2017

Saffron Echelon

[ sáf-fron ešelon ]

 

Player: Larsyn

FC: Effy Harvard



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 16 deceased - rozdrcená lebka


Token: Malinový gumový medvídek


Saffron byla už odmala přesvědčena o tom, že Hladové hry zajisté vyhraje. Sebevědomí měla, má a bude mít, nikdy to před nikým neskrývala. Je pravděpodobné, že ji ve výcvikovém centru nenaleznete, takže již tento fakt může evokovat v lidech takový názor, že je jen arogantní dámička, co se umí prát jen slovy a snad byste ji přeprali jednou rukou. Špatně, vždycky si byla vědoma toho, že na takové záležitosti jako je aréna se musí připravovat, a bere trénink za vážnou a důležitou aktivitu k dosažení vítězství. Tréninkový plán si na rozdíl od ostatních profesionálů vytvořila jinak. Soustřeďovala se totiž na to, co jí přišlo do arény potřebné, tudíž jsou to zkušenosti s přežitím v přírodě – v tomto by se dalo říci, že exceluje. Klasika s rozdělováním ohně, lovení, nalezení zdroje vody a vše jiné, co do toho patří. Čím se může chlubit, tak to je její schopnost plavat a potápět se, je to v podstatě první věc, co se jako maličká naučila, společně s lezením na umělou stěnu. Na svůj trénink potřebuje vždycky klid a v takovém centru plném lidí jí to moc nejde, takže se zdržuje v parku Prvního kraje, kde si našla jedno skvělé místo, kam nikdo moc nechodí. Nikdy netrénovala s pravými zbraněmi, většinou měla po ruce jen větší klacek a nějaké to harampádí z domova. Zbraň už ve svém životě držela, takže ví, jak se jí dobře drží třeba ocelová tyč nebo obouruční meč, což jsou zrovna její nejoblíbenější výběry. Ovládat se je naučila způsobem, kterým se učí ve svém soukromí. Vyhovuje jí bojovat se zbraněmi v obou rukách, protože jí z nějakého nevysvětlitelného důvodu prostě vadí prázdná dlaň. Musí v ní něco mít, klidně snad už i ten štít nebo jinou kravinu, ale jinak by raději měla v každé ruce zbraň, proto jsou pro ni vyhovující takové katary nebo motýlí meče. Mimo trénink se zbraněmi se věnuje i cvičení na zpevnění svalstva častým posilováním. Je závislá na tom, aby její postava vypadala skvěle, takže to není ani taková činnost, co by se jí příčila, naopak spíše milovala. Celou tu záležitost s posilováním začala ve svých 15 letech, kdy šla nejdříve běhat, pak skvotovat, zvedat činky a po čase se to postupně nahromadilo. Samozřejmě nic nepřehání, protože přehnané muskulární tělo jí nepřijde vůbec přitažlivé. Naučila se pochodovat po laně, tím se naučila udržovat svojí rovnováhu, což se vyplatí v boji třeba na stromě nebo na něčem úzkém. Zkrátka nebude mít problém se vypořádat s protivníkem na nějakém dřevěném pochybném mostu. Ráda sebe udržuje v pozitivním prostředí, je velice tolerantní a rozčílit ji je takřka nemožné. Vždycky vás „zabije“ svojí pozitivitou, čímž je dosti odlišná od jiných puberťáku v jejím kraji. Umí často obelhávat lidi svou roztomilostí a dětinskostí, že by ji někdo nemusel brát jako hrozbu, což se někdy může hodit a někdy to zas může být její konec pohádky.


Tahle slečna se dá nazvat jako taková hračička, jelikož je děsně jednoduché s ní manipulovat, jakmile si získáte její přízeň. Hrozně lehce někomu uvěří a v některých zoufalých časech je fakt naivní. Je hodná, protože nemá ráda, když ji někdo nesnáší. Neznamená to ale, že má každého ráda, právě je tomu naopak. Dost lidí jí nesedí, ale co neudělá pro oblíbenost. Nemůže vystát nenávist od jiných, protože je to citlivá duše. To je taky důvod, proč kolem sebe nese tu pozitivitu. Umí si zachovat chladnou hlavu, aby se kvůli maličkostem nerozčílila, ale tajně jí to vždy zlomí srdíčko. Hrozně rychle se zamilovává, ať už je to chlapec či dívka. Nemusí to být zrovna v romantickém vztahu, může to být i jen kamarádské, ale rychle si lidi oblíbí a ten druhý člověk ji nemusí mít ani rád, avšak se stejně kolem dotyčných motá. Z psychické stránky je na tom jinak dobře, i když o tom můžete občas pochybovat, protože se chová někdy jak kdyby měla ještě 8 let. Občas má špatné soustředění, nic tak hrozného, co by každý jiný člověk neměl, ale spíše zmatkuje, když se kolem ni ochomýtá moc lidí, je toho moc a neví, na co se dříve soustředit. Právě kvůli tomu bude mít problém s větší skupinou, která na ni bude útočit. Jenže to zas ona bere tak, že by nebyl snad někdo tak zbabělý, aby šel útočit na jednu holku, i když je profesionálka. Nikdy o tom ale nepřemýšlela, protože není zrovna ten největší mozek, tudíž to s ní bude vždy taková improvizace a vše si zařídí při pochodu. Kvůli tomu nejsou její plány zrovna racionální, ale jí to určitě neštve. Nikdy netrénovala se zbraněmi na dálku, nebude nikdy trpělivá s tím, že si bude muset hlídat šípy nebo si je vyrábět. Nikdo jí to neučil, a tak se nikdy nestane, že ji uvidíte v ruce s dálkovou zbraní. Možná v nejhorších případech bude mít harpunu, ale nebude to její dobrovolná volba. Ačkoliv má docela svaly, není to na takové úrovni, aby mohla do arény nawaltzovat s obrovitou zbraní s cílem drtit mozečky. To přenechá těm talentovanějším jedincům. Je hodně krátkozraká, ale jelikož odmítala nosit brýle a čočky má jen zřídka, tak je zvyklá vidět líp než by vůbec měla, i tak ale bude mít problém rozeznat obličeje už na 4 metry a pohybující kaňky si všimne jen při 100 metrech. Dost často nemyslí logicky a každý by s ní měl mít trochu trpělivosti, když řekne něco hloupého nebo je tvrdohlavá a jde si za svým. Velmi často má takové plány, které nemají hlavu a patu, není to moc dobrý stratég a radši se zdržuje takových situací, kde musí něco vymýšlet, opět přenechává iniciativu těm talentům. A i když to neví, pravděpodobně by měla problém s přírodou, kdyby se v ní zdržovala déle, byla by špinavá a všechno by bylo špinavé. Žila vždycky v luxusu, a tak je to přece jenom princeznička.


Jednoho pochmurného dne se narodila tato "Radost". Její matka zemřela po porodu a ona byla tou příčinou, proč milovaná jejího otce zemřela. Dost dlouho jí to otec dával za zlé, ale jako batole si toho nevšímala, jenom dny a noci probrečela, že se o ní otec nestaral nebo si hrála s kostkami a stavěla věž. Lásky bylo velmi málo a on k ní nakonec šoupl chůvu, která by ji mohla držet od jeho života dál a on se tak mohl starat o svojí práci. Otec je těžký workoholik a podle toho to i vypadá. Vždycky měla kolem sebe luxus a tatík jí dával vše, protože jiným způsobem s dcerou komunikovat neuměl. Je k ní ale velmi přísný, je to pořád její otec a přece jenom ji má rád, i když jí to nedává vůbec najevo, proto si Saffron vyvinula ten chtíč být oblíbená u svých vrstevníků. Postupem času, kdy roky ubíhaly a ona byla starší, začal v ní otec vidět svojí ženu a taky trochu sebe. Vztah se o něco málo zlepšil, jenže to už nespravilo ty předešlé roky ignorování. Izolovala se od něj a od zbytku světa. Moc kamarádek, kterým by si vylila srdíčko nemá, jenom tu svojí chůvu, na kterou taky kašle a raději se vytratí z domu. Je přece dospělá, a tak nepotřebuje dozor, ale někdy by ho doopravdy potřebovala. Už jen kvůli tomu, že je pomalejší. Školu hodně často zanedbávala a věnovala se zábavnějším činnostem, a vcelku si všimnete na její povaze, že je to ještě dítě a určitě by ji nikdo netipl na její věk, kdyby si s ní třeba jen dopisoval. Její zájmy jsou zvláštní, ale to už zjistí ten, kdo se s ní baví. Má slabost na roztomilé věci a sama by roztomilostí překypovala, takovej jednorožec je. Má ráda sladkosti nebo spíš jenom to želé, kdyby mohla jíst jenom želé po zbytek svého života, tak by ho jedla, ale snaží se kvůli svému vzhledu jíst zdravě a taky chce žít hrozně moc dlouho. Bojí se smrti, ale je velice zvláštní, že Hladových her ne. Je si tím vždycky tak jistá jako s ostatními věcmi. V tom ten egoismus z ní úplně srší, ale při vymýšlení logických a chytrých věcí, je raději zticha, protože ona sama ví, že tohle ji zrovna moc nejde. Pokud se budete zdržovat v její společnosti, pravděpodobně se budete mít dost dobře, protože na vás dokáže působit tak, že z vás udělá toho nejlepšího člověka na světě. Je vskutku tak optimistická a živá. Má ráda život a všechno vidí růžovými brýlemi. Ovšem to není jen samé sluníčko, flitry a cupcakes. Není možné být neustále tak pozitivní, takže vás ani nebude lézt na nervy tím, že při horších podmínkách bude pořád Miss Sunshine. Pokud člověka nenaštve svou celkovou povahou, tak vás asi brzo začnou vadit její zdrobnělinky a přezdívky, protože ty vymýšlí velmi moc ráda.

other worlds

stranger2s.jpg