Friday, February 10, 2017

Futura Scarwave

[ futura skárvejf ]

 

Player: Larsyn

FC: Ming Xi



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 18 deceased - rozsápané tělo


Token: Onyx


Futura ví, ve kterém světě to žije, ale i tak se k tréninku do Hladových her nedostala. Avšak, najdou se u ní jiné kvality, které mohou být užitečné. Hry sledovala téměř neustále – protože se tomu jaksi nedá vyhnout, tudíž ví, jaký mají kraje systém boje a jak přemýšlí. U každého jedince je to jiný, ne každý kraj musí nutně praktikovat stejný styl, ale tak to už si dokáže určit po svém. Takhle si dost ošéfovala své schopnosti rozeznávat lidské chování a umí udeřit do jejich slabin, těch psychických samozřejmě. Ona obecně moc svalové hmoty nezískala a její síla je v porovnání s profíky naprosto nulová, ale zase se umí bránit. Najde si způsob, jak od takových jedinců utéct, jelikož ovládá základy sebeobrany. U ní je to spíše o útěku, nikdy by se do boje jen tak nevrhla a většinou by zdrhla, protože by ji každý rozpůlil napůl, jak je takové vyžle. Takže se dá říci, že v běhání je opravdový profík, rychle běhá a má velkou výdrž, která byla roky trénovaná. Nemá problém se dostat do malých prostorů a umí vyšplhat na cokoliv, je totiž tak lehoučká, že jí šplhání jde samo od sebe. Každopádně, inter alia, je ve škole skvělou studentkou a vždy ve svých výsledcích excelovala. Neměla by problém s ničím, co by každý průměrný obyvatel Trojky měl zvládat. To je pro ni zase úplně nejjednodušší, co může být. Kromě toho, zvládá složitější věci, jelikož pochází z rodiny vynálezců. Naučila se tak dost věcí od svých rodičů, což je kupříkladu sestavení robota nebo vytvoření funkční vysílačky od ultra nízkých frekvencích a výše. Zvládne do krátkého času sestrojit brýle na noční vidění v infračerveném spektru. A mnoho dalších, i tak ale od ní neočekávejte, že vám sestaví raketoplán, protože ten nikdy ani neviděla. Má smysl pro styl, takže mimo svých geekovských aktivit, se věnuje hlavně umění – je jedno, jestli je to design její pokoje, oblečení, kresby a tak, je v tom prostě skvělá. Je to perfekcionistka, takže i své vynálezy se snaží udělat hezký. Může se to počítat k její nápaditosti, je dost chytrá, ať je to už z učebnicového nebo humanitárního hlediska. Není to žádný neandrtálec, ale zase nezní jako naprostá intelektuálka. Říká si, že je něco mezi, ale to je spíše jenom skromná. Umí vařit, vlastně docela skvěle, tím pádem umí úžasně s kuchyňskými noži a párkrát si s nimi i nebezpečně pohazovala ve vzduchu, takže u toho může vypadat profi, i když teda moc není. Vyzná se v bylinkách, ale viděla je jen v učebnicích, takže by možná měla problém je rozeznat, pokud by v tom byla moc velká podoba, ale zas tak horké to není, takže by to nějak zvládla.


Její bojové schopnosti jsou příšerné, o zbraních ani nemluvě. Kdyby se s někým měla poprat, pravděpodobně by něco málo svedla, protože každý se umí tak trochu bránit, pokud není úplná lama. Co bude ale velkým problémem, tak bude její váha a velikost. Je malá, štíhlá a na váze moc nepřibrala, což je velkým problémem, kdyby se musela utkat s někým fakt silným, ale k těm se zase sebevražedně nežene – s rozumem je na tom ještě stále v pořádku. S žádnou zbraní by nesvedla pořádně bojovat, prostě by jen slepě rozdávala rány a doufala, že tím někoho třeba zabije. Ačkoliv je dost inteligentní, dokáže být občas dost naivní, lehce lidem důvěřuje a dokáže být na lidi dost hodná, i když si to vůbec nezaslouží. V tomhle světě je to možná nezasloužené, ale je to zároveň i dobrá vlastnost – v rámci možností. Neumí plavat. Teda, viděla lidi plavat a nějak tuší, co a jak, ale pro člověka, který nebyl nikdy v hlubokých vodách to bude dost složité, pravděpodobně by se jen plácala a možná by dokázala kousek uplavat, ale slavné to není. Je veganka a frutariánka, pomalu ale jí spíše jenom ovoce než zeleninu, což není vždy úplně správné, když jsou bílkoviny dost nutné. Dokonce ani ořechy nedává, protože je vybíravá a nechutná jí to. V přírodě se moc nevyzná a problém s lovením bude veliký. Nikdy to nepotřebovala a nemá zapotřebí zabíjet nebohá zvířátka, kor když je stejně vůbec nesní a dny a noci by nad nimi probrečela. Taky není kde, v kraji je přírody málo a sama nic takového nevyhledávala, protože je raději vevnitř nebo u elektroniky. Je na takové věci závislá. Mluvě o tom, je velmi závislá na kofeinu, který má denně. Pokud nedostane aspoň jedno „cup of coffee“, začne být nehorázně nervózní a někdy se kvůli tomu dost klepe a nemyslí jí to snadno. Také bývá dost unavená, ale příčinou toho je spíše snížená koncentrace hemoglobinu v krvi. Co se týče jejího celkového zdraví, má docela dost problémů, ale nikdy se to neřešilo, protože si připadá úplně normální a vždycky si najde výmluvu, která omluví všechny ty nepříjemnosti kolem ní. Potíže s žaludečními šťávami, že na to musí brát prášky, jiné sračičky et cetera. Možná by k tomu všemu dostala i neschopenku od Hladových her, ale raději si nalhává, že je úplně zdravá.


Futura není ničím extra zajímavá, kromě toho, že má nadprůměrný inteligenční kvocient. Její rodiče jsou vynálezci a přišli s takovými věcmi, že to bylo Kapitolu na obdiv, tudíž si nežijí tak hrozně, ale přiřadit její rodinku k těm lepším také nemůžeme. Nikdy se o moc věcí nestarala. Její rodiče jsou přísní a chtějí, aby byla úspěšná a měla štěstí ve svém životě. Nikdy ji do tréninku Hladových her nenutili, vlastně nemají žádné výcvikové centrum jako mají profíci, ale vždycky se přece najde způsob, no ne? Tak ona k takovým stejně nepatří, má vlastní zájmy a vždycky se věnovala jinému smyslu života, nerada myslí na to, co se v životě děje. Snaží se být optimistická, i když o ni nemůžeme říct, že tím zrovna překypuje. Nemá ráda tu skutečnost, že musí přežívat a vždycky se něčeho bát, takže se to snaží ignorovat, ačkoli to jde opravdu těžce. Nechce věřit na zlo a v jejím světě nic takového neexistuje, vždy si najde svoje odůvodnění, aby se nemusela bát nebo myslet na to, co zlého se stane v dalších okamžicích. Z toho všeho vznikla její naivnost. Taktéž nedokáže být sama, proto hodně často vyhledává společnost. Je úplně jedno, co je to za člověka. Futura se dokáže bavit s každým o čemkoliv, je nesmírně přátelská a loajální, takže zrada je u ní velká vzácnost. Ráda poznává lidi a studuje jejich chování, je to něco, co ji naplňuje. Umí pomoct, když je člověk v úzkých a nedá dopustit na nikoho, kdo je její přítel. Hodně staví ostatní lidi před sebou, snaží se je ochraňovat a udělat pro ně vše, aby byli šťastní a v pořádku. Skutečně je obětavá a občas si stojí za názorem, že ona není ničemu moc prospěšná a dokáže být dost depresivní. Každopádně to ale znamená, že se smrti nebojí. Její mluva je spisovná a hodně intelektuální, snaží se chovat ke všem rovnocenně a nevyhledávat žádné spory, prostě to není v jejích žilách. Dokonce by se snad kamarádila s bláznivým profíkem, protože věří, že v každém je kousek toho dobra. Je to andílek, ale umí si prosadit slovo, pokud na ni někdo začne být zlý. Nenechá si to jen tak líbit, ale je pravda, že moc strach nenahání, i když může být dost překvapující, co vše svede. Nemá ráda, když jí někdo lže nebo před ní něco skrývá. Není to věc, se kterou se dokáže smířit, a proto kvůli tomu dokáže být dost nepříjemná a třeba s dotyčným už nikdy nepromluvit. Její život je takřka samý stereotyp, ale je s tím spokojená, protože vždycky může být hůř a ona je ráda za to, co má. Dokáže ji rozveselit jakákoliv maličkost a snaží se žít svůj život tak, jak chce a jak si ho plánuje, rozhodně ne jen přežívat.

other worlds

stranger2s.jpg