Wednesday, August 10, 2016

Mimi Forsythe

[ mimi forsajft ]

 

Player: Larsyn

FC: Scarlett Johansson



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 17 deceased - vykrvácení


Token: Nirvana prsten


Stejně jako každá správná dvojkařka, ani Mimi nezaostává ve svých bojových schopnostech. Od jejího dvojčete se trochu v některých věcech liší, např. z Hladových her nikdy nebyla tolik paf. Jenom se jí líbil ten highlight z vítězství, a proto měla jasný důvod, proč by se jednou chtěla přihlásit do Her a vyhrát je. Moc se ale nikdy k tréninku neměla, jenže se dokázala vynutit k tomu, aby něco se sebou udělala, když to pro ni bylo důležité. Je zodpovědná vůči svým potřebám. Už ve svých deseti dostala svojí první speciální sadu zbraní, které byly z Prvního kraje nazdobeny drahokamy, v tom si je od jiných holek z Druhého kraje odlišná, je více princezničkovská. Taky proč ne, když si něco takového může dovolit. V sadě byly vrhací nože s diamantovými ostřími, katana a motýlí meče. Od té doby trénovala jen s těmito zbraněmi. Její pohyby v boji se zbraní jsou vždy ladné a dělá to s takovou opatrností, že to vypadá spíše jako nějaké umění než krutý boj. Umí dost dobře odhadovat lidi jen už z jediného pohledu. Ano, našel se tu někdo, u koho se mýlila, ale většinou dotyčného dobře odhadla. Nemá ani problém odhadnout jaký bude v boji a umí celkem předvídat na co se chystá, ale nikdy to není natolik dokonalý, takže si i tak dává pozor a není tím zaslepená. S plaváním už nějaké zkušenosti má, ale že by to byl nějaký úžasný plavec, tak to asi ne. V čem je ale velmi dobrá je běh a dlouhé tůry, má proto dost velkou výdrž a nic ji jen tak neunaví. Věnuje se také flying yoga, takže dokáže být dost pružná a dostat se do dost neuvěřitelných pozic, které jí docela dobře pomáhají k uhýbání útoků nebo k dostání se k místům, kam se má problém dostat většina lidí.


V sečných zbraních je sice dostatečně dobrá, ale to by se nedalo říct o pěstním boji, ve kterém je dost levá. Ono by jí to mohlo i jít, kdyby se jí chtělo, ale jasný důvod, proč se k tomu nemá je, že by to totiž mohlo zničit její vizáž. A zrovna to, je její největší slabinou. Sice se nezblázní z každé modřiny nebo škrábance co má na těle, nejhorší to je vždy s obličejem. Na tom si dává dost záležet, aby byla dobře vypadající. Už šílí i z toho, když se jí na obličeji udělá malý pupínek. Na to aspoň naštěstí existuje make-up, ale ne všechno se dá skrýt. Nesnáší špínu. Nemyslí se tím třeba hlína a normální příroda, i když bláto zrovna v lásce moc nemá. Nemůže vystát, když je na stole prach nebo cokoliv. Ovoce a zeleninu si musí několikrát umýt, aby si byla jistá, že je to určitě čistý, tak trošičku trpí obsedantní poruchou, ale není to až v takovém vysokém stádiu. Bojí se smrti, ale i přesto chce hrát Hladové hry, protože si dost věří na to, že to dokáže vyhrát. Má strach o Glaedr, i když to nedává najevo. Podle ní je G hrozný sebevrah, proto by zešílela, kdyby se jí něco stalo. Sice ji moc nezná, netráví spolu čas a nic spolu nedělají a snad nemají ani nic společného, ale je to její krev. Dále neumí rozeznat jedovaté nebo léčivé bylinky, jsou jí totiž jedno a nikdy to nepotřebovala. Nějak spoléhá na to, že to nebude v budoucnu potřebovat. Kdyby došlo k tomu, že by si musela ošetřit rány, udělat něco se zlomeninou a podobné nepříjemnosti, tak by taky zrovna nevěděla, jak se s tím poprat. Pravděpodobně by se obvázala a žila s tím, dokud by nechcípla na bolest nebo na otravu krve. Taky dost spoléhá na to, že ji všichni budou mít rádi a i to může být slabinou, když se bude spoléhat na sponzorské dary. Jídlo a zdroj vody si sama též nenajde. Sice si umí ulovit zvěř, protože to je samé jako lovit splátce, takže v tom problém není. Jenže se vždy bude spoléhat na dalšího člověka, tím pádem nemůže být zcela sama.


Na Mimi je jasně vidět, že je dost nechutně zazobaná a bez peněz to jinak vydržet neumí. Její rodina je hodně manipulativní, dokonce mají ty prostředky a kontakty k tomu, aby své nepřátelé zničili. Vše řešila vždy přes peníze, a takto si často získávala pozornost a kamarády, což kamarádi moc nejsou. Rozhodně není jakási bezvadná kámojda. Už odmalička si přivlastnila všechno a žila si v luxusu, asi si sebrala i část luxusu z Glaedr, a proto je dvojnásobně rozmazlený fracek, kterým Glaedr moc není. Nedokáže bez peněz přežít, ta affluenza jim prostě v rodině koluje, ale až tak děsivé to s ní není. Ačkoliv je rozmazlená, tak se to v jejím chování moc neprokazuje. Většinou je fakt zlatá a na spoustu lidí je milá, navenek se to tak aspoň zdá. Kdyby snad neměla všechen ten luxus, možná by si ty přátelé lehce získala jako teď, záleží na tom, jestli by ta její podezřelá „mírumilovnost“ někomu lezla na nervy nebo ne. Ano, jsou tu dny, kdy dokáže být pěkná osina v zadku, a to většinou, když je s něčím nespokojená nebo má své ženské dny. Ale to bývá tak nějak normální. S každým se snaží být kamarádka, i když se jí třeba nelíbí. Má takovou potřebu, aby ji každý měl rád, a proto se k lidem chová takovým způsobem, jakým chce, aby se oni chovali k ní. Nedokáže přetrpět, když ji někdo nenávidí. Hlavně se to počítá u kluků, u kterých chce být populární. Jestli to tak je, to se neví. Ona se nikdy neptá na špatné hodnocení o její osobnosti, radši si poslechne všechny lichotky. Také se nerada ostatním svěřuje se svým osobním životem. Ano, ukazuje své jmění a sebe jako dokonalou osobu, jenže své pravé citlivé já před každým schovává. Chová se jinak, než by měla. Možná je to tím, že samu sebe nemá ráda, a proto musí předstírat, že je někdo jiný. Jenže to už nikdo nezjistí, ani sebe už neodhadne. Ztratila se ve svém usměvavém alter egu, že už to je pro ni přirozené. Sice všechny dokáže odhadnout, ale sama je v sobě ztracená. Neznamená to, že je její pravé já pryč. Někde tam ještě je a může se kdykoliv odhalit, a když se odhalí, není to moc pěkné. Jednoduše se dá říct, že není vůbec dobrou osobou, jak se zprvu zdá, ale to jaká opravdu je, už leží ve hvězdách.

other worlds

stranger2s.jpg