Wednesday, August 10, 2016

Lars Tyrwhitt

[ lars tihriht ]

 

Player: Larsyn

FC: Hayden Christensen



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 18 deceased - propíchnuté plíce: C.Regnard


Token: Kapesníček s jeho iniciály


Už od doby, co poprvé vkročil do výcvikového centra si velice oblíbil meče. Už jen proto, že si jako menší hrál na rytíře s kamarády, a to mu zůstalo do starších let. Do dvojice by určitě volil ještě další zbraň, a to by bylo něco menšího. Nějaká dýka nebo ten nůž by se určitě hodil. S mečem je to trochu složité, kdyby došlo k boji na úplnou blízkost. Má úchylnou zálibu ve skalpelech a mučení malých zvířátek. V tomhle je Lars hrozná zrůda, proto mu nikdy rodiče nedovolili psa, i když na svojí smrt slíbil, že by mu neublížil. Ostatní zvířátka mu jsou nějak jedno, takže nemá problém nějakému tomu zvířeti vyškubat kožich z tělíčka. Má stejný přístup s lidmi, který nemá rád, a to jich nemá rád celkem dost. Jenže kdyby někomu takhle ubližoval, asi by ho zabili nebo někam zavřeli. To on si to uvědomuje, že to asi není úplně normální lidské chování. Možná to má z toho, že moc sledoval Hladové hry. Hrozně se mu totiž líbil Dr. Spencer v hrách, kde vyhrála Desirée Mason, a má sen se takovým splátcem stát a dělat ty nechutné kraviny, co dělali oni dva. Proto možná ty skalpely a hraní si na zvířecího doktůrka. Jeho způsob je ale od nich elegantnější. Nestává se, že by se přitom pocákal krví nebo se tomu děsně smál a tak. Jeho práce je čistá a tichá, ale přesto dost morbidní. Když se oběti cukají, dělá jim to ještě schválně nepříjemnější. Umí za sebou zamést stopu, ať už je to kdekoliv. Zvládne se postarat o základní lidské potřeby, najít zdroj vody, najít jídlo i ho ulovit, ale ulovenou kořist by z jistého osobního důvodu nejedl. Najít nebo postavit přístřešek pro něj není žádný problém, a i jak vytvořit oheň bez zápalek nebo zapalovače je pro něj hračka. To vše se naučil v soukromých třídách s trenérem ve výcvikáči, protože tam většinou moc lidí nebylo. To on je velmi rád, když je někde méně lidu a tím pádem je větší klid. Kdyby se dostal do nejhorší situace a musel by použít luk na utíkající bytost, tak by luk použil. Sice nerad, ale nemá rád, když mu oběti někam utíkají. A on se kvůli nim nehodlá dřít. Šetří se na složitější boje, proto by se jen tak nehnal a nevyčerpal si svojí energii.


Lars se hrozně nerad dře, takže běh nepřipadá v úvahu. Umí sice běhat a možná by tryskově uběhl někam kousek na krátkou vzdálenost, ale výdrže moc nemá, protože je závislý na cigaretách, což ke zdraví moc nepřispívá. Také se musí zmínit, že bez nich moc dlouho úplně nevydrží. Není to den a ani dva, ale ten třetí by už mohl být problémem. Jak se moc nenamáhá, vyškrtl by ze seznamu všechny těžší zbraně, nepočítaje menší sekery. Taktéž než aby někam lezl za splátcem, tak ten strom raději bude kácet, nežli si ušpinit a rozdrbat ruce. Sice ano, nemá problém se ušpinit, ale jednoduchost je prostě jeho poznávacím znamením. Kromě způsobů zabíjení, v tom je velice pracný a dá si záležet, aby z toho bylo mistrovské dílo. Je to částečný fruterián, nikomu to sice neohlašuje a je to teda tajný, ale kdokoliv ho zná a sleduje ho, tak ví, že tak trochu je. Stravuje se občas jen ovocem, někdy ořechy a jiné plody, ale ovoce je pro něj to nejlepší. Patří to mezi jeho největší slabiny už jen proto, že žádná rostlina, ze které pochází plod, nesmí být zraněná. Může to být trochu složitý. Kdyby o tom nevěděl, tak to asi sní, ale je už takový, že to musí prozkoumat, aby si byl jist. Masem se stravuje jen zřídkakdy. Taky je kvůli tomu dost oslabený, ale ne natolik, aby mu zabránilo se postavit většímu silákovi. Neumí plavat a vody se přímo bojí. Hlavním důvodem je to, že když někam nevidí, není mu to příjemný. Tuhle stránku skrývá a nikomu neříká, protože se za ni stydí a myslí si, že je to velká zbabělost, ale bohužel už to tak je. Bojí se všech různých potvor ve vodě, hlavně těch medúz. Proto by tam nikdy nevlezl a pravděpodobně by se asi zbláznil, kdyby ho tam někdo strčil nebo tam spadl. Nemá ani rád stísněné prostory, pokud je pro něj neznámý. Nemá klaustrofobii, ale kdyby byl zavřený v malém boxu, kde by byla tma a nic neviděl, tak by pravděpodobně zpanikařil.


Tyrwhittovi jsou příbuzní Forsythových. Peníze v jejich rodině zkrátka kolují, takže byl už odmalička v dobrých rukách, ale i to mělo nějaké následky. Je o trošičku chudší od sestřenic Mimi a Glaedr, ale i tak ho to dost štve. Je v takovém vysokém stádiu affluenzy, že se kvůli tomu dostává do velkých depresí a vlastně jim vše závidí, když to nemá. Sice má všechno, ale touží vždy po něčem lepším a pomalu už to ani nejde, možná kdyby se narodil v Kapitolu, jenže to se nestalo. Nemůže ani přetrpět urážky a stejně jako Mimi schvaluje jen komplimenty. Peníze jsou pro něj prioritou. V tomhle opravdu jednoduchý není, a je to velký kontrast od jeho mučivých a bojových schopností – u toho prostě ví a není náročný. Dokáže se lehce naštvat kvůli absurdním kravinám, vyvede ho z míry cokoliv, a proto potřebuje častý klid od všech lidí. A pak někdy nastává ta situace, kdy chce, aby o něm všichni věděli a tak dále, ale to mu většinou nedělá dobře. To je jedno z hlavních faktorů, proč se chce přihlásit dobrovolně do Hladových her. Když se mu něco nezdaří, je na sebe krutý a není na něj zrovna moc dobrý pohled. Dá se říct, že je to až smutný, ale tato stránka se zatím nikdy neprojevila na veřejnosti. Je s Forsythovými holkami dost rival, ale zároveň se nějakým podivným způsobem mají rádi. Jenže ta soutěživost tam vždy byla a bude. Kvůli nim se dokázal k holkám chovat velice hezky a gentlemansky. Tyhle mravy mu byly natlučeny do hlavy už odmalička, takže to ani žádnou záhadou není. Objevuje se často v obleku slušně oblečený, vždy má u sebe látkový kapesníček, kde je snobsky přišitý jeho iniciál. Jeho mluva je taky od většina kluků odlišná. Nikdy byste to do něj napoprvé neřekli, ale nikdy ze sebe nedostane žádné sprosté slovo, nikoliv rasistickou věc, i když má dost silný odpor k chudým krajům a jiným společenským třídám. Každý si může domyslet asi proč je tak nemá rád, je to jistě zřejmé z několika jasných důvodů.

other worlds

stranger2s.jpg