Monday, September 14, 2015

Kayden Shan

[ kejdn šen ]

 

Player: Katy

FC: Arden Cho



Contact: ksmehlikova@seznam.cz

Age: 17 deceased - kyselý déšť


Token: Medailonek s fotkami rodiny


Kayden je taková malá ninja. Po létech tréninku si osvojila jejich bojové techniky, které by jí mohl závidět i Kung-Fu Panda. Její styl útoku je tak ladný a mrštný, že chvílemi připomíná tanec, při kterém však dojdete k mnohem horším zraněním, než je pouhé pošlapání noh. Boj beze zbraní zvládá lépe, než většina ostatních a taky jí to více baví, než boje se zbraněmi. Nicméně kdyby se měla ubránit doopravdy proti útočníkům, kteří jí chtějí opravdu ublížit, určitě by sáhla po zbrani. Její repertoár je hodně široký. Velmi si oblíbila katanu a nunchaky, protože se hodí k jejímu stylu boje nejvíce. Obstojně i hází s jakýmkoliv dostatečně ostrým předmětem a do ruky jí padne i meč, oštěp nebo tyč. Vlastně by se dokázala ubránit i s kamenem, když na to přijde, umí být totiž docela vynalézavá. Je velmi dobrá ve skrývání. Dokáže se schovat do té nejzapadlejší díry v mžiku a nevydávat zvuky hodiny. Má velmi lehkou chůzi a často se za lidmi zjevuje jako duch. Jo, baví jí takhle lekat lidi, takže to dělá docela často. Vypadá docela křehce a nevinně. Což se nebojí využít ve svůj prospěch. Stačí jí nasadit kukuč a zamávat řasami a většina lidí jí hned věří. Kdo by mohl podezřívat něco tak nevinného? K tomu jí dopomáhá i docela malá výška – zhruba 160 centimetrů. No a jako snad všichni obyvatelé čtyřky umí skvěle plavat, potápět se a podobně.


Nikdo není bez chyby. A Kay není výjimkou. Neumí poznat bylinky. Nebaví jí to, přijde jí to zbytečné, a i kdybyste to do ní hučeli věky, tak to prostě nikdy umět nebude. Jo, je trochu tvrdohlavější, a pokud si něco opravdu usmyslí, nikdo s ní nepohne ani ve snu. Je sice rychlá a mrštná, ale nejdou jí dlouhé běhy. Nemá dostatečnou výdrž, raději běhá krátké tratě sprintem. Má tak strach ze tmy, což je docela dětinské, ale neusne bez světla. A jelikož neumí dost dobře rozdělat oheň, mohl by v aréně nastat problém. Nevyspalá Kayden bude možná trochu k ničemu. Stejně tak k ničemu je její orientační smysl. V přírodě se ztratí hned, v nějaké městské aréně by to mohlo být trošku lepší, ale ne o moc. Nikdy nelovila zvířata. Teoreticky by to dokázala, ale neumí je zpracovat, nemá tušení jak na to. Ale s rybami už se setkala a možná trochu neobratně, ale dokázala by ji zpracovat. Je to docela křehká dušička. I když se po většinu času snaží tvářit, že je nezlomná a silná, ve skutečnosti je tomu právě naopak. Často jí přemůže soucit a zabít bez důvodu určitě nedokáže. Přesto si svůj život pečlivě brání, už jen kvůli rodině.


Narodila se do docela normální rodiny ve Čtvrtém kraji. Otec pracuje v docích, matka zůstává doma a přivydělává si domácími a ručními pracemi, protože v jejich kraji je stále dost lidí, kterým se nic z toho dělat nechce. Ona byla vždy ráda oběma k ruce, dokud nezačala chodit do výcvikáče. Do tréninku byla dlouhou dobu úplně zažraná. Byl to její jediný koníček až do jejích čtrnácti let. V té době se jí narodila malá sestřička. Překvapivě si jí zamilovala od první chvilky. Možná to bylo i tím, že i přes to, že byla 14 let jedináček, nikdy nebyla rozmazlená. Tréninky od té doby trochu flákala, aby mohla být více s ní. Samozřejmě že trénovala pořád, svého koníčku se vzdát nechtěla. Co se týče jí samotné, je to skvělá společnost. Intuitivně vycítí, co ten druhý v tu chvíli potřebuje a většinou je ochotná mu to bez váhání poskytnout. Nikdy kolem sebe nepotřebovala milion lidí, stačí jí pár přátel a je spokojená. Na druhou stranu nesnáší samotu a občas si povídá sama se sebou, pokud nemá šanci si dlouho s někým popovídat. Umí být trochu dětinská, ale starat se o sebe umí jako normální dospělý člověk. Jen jí baví se s lidmi bavit, jako by jí bylo deset.

other worlds

stranger2s.jpg