Monday, July 27, 2015

Damien Reid

[ demíen rejd ]

 

Player: Diddinka

FC: Chris Wood



Contact: hp.diddinka.hg@gmail.com

Age: 18 deceased - probodnuté srdce: F. Drexcolt


Token: Mince


Jako většina profíků, i on má spojené své dětství s výcvikovým centrem. Doslova v něm strávil každou volnou minutu svého vzácného času. Někdy se dokonce vyvlékl i ze školy, aby mohl být tam a trénovat. Trénoval se vším, co mu přišlo pod ruku, takže umí s každou zbraní, co nabízí arzenál výcvikového centra. Nejvíc si ale oblíbil mačetu a sai. Není se čemu divit, že si oblíbil mačetu, jelikož se s ní stačí hezky rozmáchnout a spoušť je napáchána, ale sai? To je komplikovanější a na ovládání náročnější. Sai je vlastně jediná zbraň, co je do každé ruky a má je vážně rád. Teda ne, že by neměl rád i ty další, ale tahle je jiná. Asi hlavně proto, že se s tím dá pěkně machrovat a hlavně lehce vykrýt útok. Navíc se s tím i dobře hází a taky můžete dát soupeřovi rukojetí pěkně do zubů, což se mu vážně líbí. Ovšem nepohrdne ani jakoukoliv jinou zbraní. Nedělá mu problém být surový, ba se v tom někdy i přímo vyžívá. Když ho vážně naštvete, tak se nebude nikterak rozjímat a nadělá vám z obličeje fašírku holýma rukama. Síly na to má dost, o tom nezkoušejte ani pochybovat. Však od 14 let mlátí do boxovacího pytle, nebo svých spolužáků, jako divý. Ví kam udeřit, aby to pořádně bolelo a aby to soupeře oslabilo. Takže se umí i prát. Rozhodně by mu nevadilo někoho dlouhé hodiny mučit – spolužáci o tom ví svoje – a nakonec ho pomalu zabít. Krev a vnitřnosti mu nevadí, takže proč netýrat nějakého ubožáka? Však to musí být jako u zvířátek, co si někdy z nudy uloví a rozkuchá. Taky mu nedělá problém běhání po horách, když už ho donutili, aby na chvíli vypadl z výcvikáče, tak šel tam a tam taky kuchal ta zvířátka. Ale upřímně, u něj jsou více v oblibě sprinty než nějaký maratony, ačkoliv by ani u nich neodpadl hned na začátku, pokud by teda nepřepálil start.


Jeho největší slabinou je jeho arogance a nerozhodnost. Nedokáže se rozhodnout, jelikož mu je většinou všechno jedno. Vážně ať se ho zeptáte na cokoli, tak jeho odpověď bude, že mu to je jedno. Ukradené mu není jen to, když mu lidi nevěnují dostatečnou pozornost, kterou si zaslouží. Jeho jediný dvě rozhodnutí se týkala her. Chce do nich a trénovat na ně. Jinak pokud se musí rozhodnout, tak si prostě hodí mincí. Prostě určí jaká strana je co a pak je rozhodnutý, podle toho, co padne. Sice mu je všechno jedno, ale i tak ho můžete pěkně naštvat. Strategie? Jo jasně, jestli jako strategii považujete útok, tak i jo. Sice celý život trénoval na hry, ale talentovaně se zvládl vyhýbat takovým nepotřebným stanovištím jako je rozpoznávání rostlinek – pozná tak maximálně ovoce, co se jim válelo doma a ani to možná ne, jelikož to nikdy neviděl růst – nebo maskování. Jídlo přece bude mít od Rohu, takže proč se tím zabývat a zvířátko by zvládl chytit. A stejně neumí vařit. No maskování… Musel by se hanbou propadnout, kdyby měl být v aréně zamaskovaný a schovaný. Ne on není ten, co by se měl schovávat. On je tu ten, co bude lovit ty ustrašený děcka, který pak hezky zabije. Jak už bylo zmíněno, tak je někdy docela dost surový a krutý, takže nějaký slzy na něj rozhodně nezaberou. Naopak mu udělají ještě větší radost a přidá na své agresivitě. Nemá moc rád vytrvalostní běhy, ale když musí, tak to nějak přežije. Sice je krutý, ale nejspíš by nešel jen tak na malé dítě, kdyby byl poblíž nějaký jiný splátce, jedině pokud by ho ten malý smrad vyprovokoval. To by mu pak mohl useknout i tu hlavičku. A když už by šel na děcko, tak by ho zabil rychle, aby netrpělo – ať už by ho k tomu vyprovokovalo ono nebo ne.


Damien je prostřední dítě docela bohaté rodiny. Takže by mohl mít všeho dost a taky má, ale on chce jenom pozornost rodičů, kterou si podle něj zaslouží. To, že je prostřední je taky důvod, proč všechen svůj čas tráví ve výcvikáči. Aby mohl vyhrát Hry a rodiče mu začali věnovat jeho zaslouženou pozornost, jelikož ji věnují buď jeho staršímu bratrovi, nebo jejich milované mladší sestřičce a na něj kašlou. Má toho vážně plné zuby. Nemá zrovna nejlepší výsledky ve škole, za co mu pořád předhazují bratra a ani chování není nejlepší a to mu zas předhazují ségru, a proto je oba nenávidí. Pro jeho rodiče jsou oni ty dokonalí a Damien je ta černá ovce. Na školu kašle, jelikož jí stejně potřebovat nebude a chovat se v ní slušně nebo dokonce mile? Ne. On radši bude dál šikanovat spolužáky a rozbíjet jim nosy a provádět na nich další své mučení. Kvůli tomu má i časté problémy, ale je mu to jedno. Když už tam musí být, tak si tam svým způsobem bude trénovat. Domů chodí stejně jenom spát. Popravdě kdyby mohl, tak by byl pořád ve výcvikáči, domů ani do školy by nevlezl. Prostě by celé dny mlátil do boxovacího pytle nebo si hrál se zbraněmi. Někdy mu to však prostě zakázali, takže si šel zaběhat do hor. Pořád to pro něj je lepší možnost než být doma. Když mu bylo asi devět, tak si myslel, že není úžasnější zbraň než mačeta. Vážně rád s ní seká figurínám končetiny a hlavy. Ve dvanácti si oblíbil sai, které si propašoval domů, aby ukázal rodičům, jak je s nimi úžasný, ale ti se jen zděsili. Měli za to, že se už pomátl a ta nenávist k sourozencům mu přešla ve vraždící pud. Takž mu je sebrali a seřvali ho na dvě doby. Proto začal sourozence nenávidět ještě víc a sourozenecké mučení se změnilo v kruté týrání. Když už byl nucený jít domů spát, tak je zvládal i týrat. Po tomhle se rozhodl, že bude celý dny trénovat a až bude připravený, půjde do Her, vyhraje a vrátí se domů jako vítěz. A jeho rodiče mu pak prostě budou muset věnovat patřičnou pozornost, kterou si zaslouží. Všichni mu pak budou věnovat pozornost.

other worlds

stranger2s.jpg