Saturday, June 06, 2015

Faith Wyatt

[ fejt vájet ]

 

Player: Diddinka

FC: Emmy Rossum



Contact: hp.diddinka.hg@gmail.com

Age:v 17 deceased - rozdrcená lebka: W. Caelum


Token: Růžová modelína


Co vlastně Faith jako holka z Devítky umí? Jelikož většinu života strávila na polích, kde sklízela obilí, takže to pěkně umí se srpem. Vlastně se s ním rozhodla i trénovat. No asi se to tréninku moc nepodobalo, ale nějaký to sekání a škrábání do pytlů to bylo a to je pořád lepší než nic. Těch pytlů se taky už dost natahala, takže nějakou tu sílu mít nejspíš bude. Pak taky umí plavat, když už mají ten rybník, tak se to naučila. No, ze Čtyřky by to jako plavání asi nenazvali, ale plave na vodě a i se pohybuje, což jsou podle ní dvě podmínky pro plavání. Takže ano, plave a dokonce i ráda. Rozeznává jedlé rostliny, hlavně tedy obiloviny, když už je na to ten jejich kraj zaměřený a z nich by zvládla i něco málo upéct. K tomu je potřeba asi i oheň, takže ho umí rozdělat. Má docela dobrou kondičku, jelikož ráda běhá a chodí i docela pravidelně. Je docela i mrštná a rychlá, takže se třeba zvládne v souboji nějak ubránit. V kaji je, docela dost, nenápadná, proč na sebe taky upozorňovat víc než je potřeba, že? Naučila se tedy spíše tiše poslouchat než mluvit, což se jí může hodit v aréně, když zaleze někam na nenápadné místečko, kde ji nikdo neuvidí.


To, že spíše poslouchá a nemluví znamená, že nemá moc kamarádů a ostatní si o ní myslí, že je prostě taková divná. Jako někdy mluví normálně, ale ve valné hromadě případů mlčí a poslouchá, takže by jí mohli označit i za stydlivou, ale to ona není. Jenom prostě neví, co by měla říkat a tak mlčí. Nerada mluví o sobě. Když potřebuje, tak za vámi přijde a zeptá se na to, co potřebuje vědět, ale vážně jenom, když potřebuje. V krizových situacích ji může přepadnout afektivní raptus a ona pořád dokola opakuje stejné věci a někdy dělá i hrozně nepřirozené pohyby. Jedna jediná zbraň, co kdy držela v ruce je srp, ale i s tím může mít výhodu oproti neprofesionálním krajům. Neumí se prát, teda pokud nepovažujete sesterské pošťuchování za bitky. Vlastně ani nechce někomu ublížit. Neumí lézt po stromech ani něčem jiném. Přišlo jí to pro její kraj zbytečné, takže na co, se to učit? A na horách jsou přece vyšlapané stezky, po kterých se dá jít, takže neměla důvod se to učit. Lovení? Stopování zvířat nebo klást pasti? Co to je? To jí vůbec nic neříká, takže by v aréně trpěla hlady, pokud by tam neviděla nějaké obiloviny nebo rostliny, které by znala.


Faith se narodila do normální rodiny. Peníze jim nikdy nechyběli, ale ani jich nebylo na rozhazování. Už od malička milovala běhání po polích a loukách, kterých je v jejich kraji plno. Běhala na nich hlavně za svou starší sestrou Beth. Ty dvě byly nerozlučný kamarádky a taky pořádně ukecaný a rozdováděný a často se pošťuchovaly. Měla šťastné dětství. Bohužel tím, jak čas běžel, tak se od sebe odcizily. Faith si trénovala se srpem a chodila plavat, zato Beth chodila za svými kamarády a Faith ignorovala. Vlastně je dalo zase dohromady až to, když Beth onemocněla a nevypadalo to s ní vůbec dobře. Tou dobou už měla Faith práci na poli a většina peněz šla na léčbu pro Beth. Když většina doktorů řekla, že se z toho Beth nedostane, tak se u Fath poprvé projevil afektivní raptus. Dlouhé hodiny chodila tam a zpět po chodbě a trhala hlavou. Rodiče se strachovali o obě dvě. Beth se z toho jako zázrakem dostala, ale Faith už nebyla jako před tím. Najednou byla taková zamlklá a spíše jen poslouchala, co jí sestra říká a při špatných zprávách pořád dokola opakovala stejné věci a někdy dělala i nepřirozené pohyby. Začala chodit běhat, aby jim jakože ukázala, že je v pohodě a oni se kvůli ní tolik netrápili, ale moc to nezabralo. Faith se strachovala, že by mohli vylosovat Beth, a tak se toho ošklivého opakování nezbavila. Proto má modelínu, kterou může mačka a všechno možný, když to na ní přijde. Beth naštěstí nevylosovali do Her, ale ten její problém stejně nezmizel.

other worlds

stranger2s.jpg