Friday, June 05, 2015

Charmaine Keithley

[ šarmajn kýtfly ]

 

Player: Lauri

FC: Hailee Steinfeld



Contact: dee.braineater@gmail.com

Age: 14 deceased - Mountain Banshee - Ikran


Token: Náramek s kamínky


Char je drobná dívenka, která však své váhové nedostatky kompenzuje svou hbitostí a rychlostí. Na škole patří mezi jedny z nejlepších sportovkyň a to i přes to, že není zrovna dvakrát nejvyšší. Hrozně jí baví míčové hry, a tak se za míčem umí hnát, jako by byla vosa pronásledující nějakou sladkost. Vzhledem k tomu, že je dost mrštná, dokáže se potichu prohnat kolem svých soupeřů a ukrást jim jejich míč, případně mezi nimi proběhnout a dopravit míč do branky nebo do koše. Má taky dost dobrou mušku, což se jí, i při jejím sportování, celkem hodí. Obvykle umí trefit koš z několika metrů a bez obtíží. Její zapálení pro sport z části pramení zejména z toho, že má tři starší bratry, kteří si ji celé dětství dobírali, a tak měla potřebu udělat něco, aby jim ukázala, že není jen maminčina a tatínkova holčička. To, že má starší bratry se projevuje i v jejích dalších zálibách – potají si společně vyrobili prak, ze kterého velmi často střílí. Hodně jí to baví, a tak se pokaždé snaží jít pryč od okolního světa a případných mírotvorců a někde dál, například v lese, trénuje. Leccos umí dokonce i s lukem, ovšem jen s takovým provizorním, který jí vyrobil její starší bráška k narozeninám. Sama se pak naučila vyřezávat si svoje vlastní šípy, k čemuž často užívala menšího nožíku, se kterým se naučila pracovat celkem obratně. Vzhledem k tomu, že často pomáhá v kuchyni, umí i s většími noži. Většinou tedy spíše krájí nějakou zeleninu nebo něco, co se k nim dostane, ale sem tam se jí pod ruku dostane i nějaké to maso, které musí opracovat tak, aby se dalo připravit. Sama trochu umí i něco uvařit, ale nejsou to obvykle žádné složité recepty – stačí to však na to, aby nepomřela hladem. Kromě toho je celkem zručná v ošetřování. Její nejstarší bratr si, po tom, co se vyvaroval nebezpečí arény, zvolil jako svou cestu právě lékařství, do kterého samozřejmě, po menším odprošení, zasvětil i svou mladší sestřičku. Char tedy umí ovázat nějaké ty rány, a dokonce umí vystužit i zlomeninu nohy nebo ruky. Pozná nějaké základní bylinky, takže ví, které může použít, a kterým by se měla vyhnout. Taky umí trochu pískat a napodobit nějaké melodie.


Pokud bychom se měli zaměřit na to, co Charmaine nejde, bude toho skutečně mnoho. Stačí začít asi takovým tím základem – neumí se pořádně prát. Teda jo, trochu, z toho, co ji naučili bratři, ale neumí se prát skutečně. Nikdy se s nikým nechytla tolik, aby někomu musela vlepit. Sama je na to docela dost velký dobrák, kvůli čemuž se bojí jít do arény – protože by asi nikomu jen tak nezvládla sáhnout na život. Nikdy také nikoho skutečně nepronásledovala a nesnažila se zabít. Naprosto plave v anatomii, takže kdyby někomu měla nadiktovat místa, po jejichž poranění by člověk zemřel, asi by na někoho zůstala jen tupě zírat s otevřenou pusou. Takové věci jdou prostě mimo ni, sama moc nevěří, že by se do arény dostala, proto se nepodrobuje nějakému zákeřnému tajnému tréninku. Ačkoliv sama umí něco uvařit, rozhodně neumí nic ulovit. Neumí nastražit past a už vůbec na ni neumí nic chytit. Zatím ji však nic podobného ani netrápilo, protože vždycky dostala jen kus masa, který pak opracovala a tím to spíš haslo. Pokud sama střílela z luku, obvykle spíš do nějakého amatérského terče než do živého. Charmaine navíc tak trochu trpí hyperaktivitou – neumí pořádně sedět na místě, takže pokud by měla v aréně na něco číhat, asi by to moc nešlo. I když možná by strach mohl udělat své. Co se týče fobií, má tak trochu strach z vody a o něco větší strach má například z nějakých těch okřídlených ptáků. Jako těžko říct, kde k téhle fobii přišla, ale prostě nemá ráda létavé opeřence. Sice by chtěla létat, ale ptáci fuj. Ještě co se týče té vody – plavat samozřejmě neumí.


Charmaine se narodila do průměrné rodiny, která sice nikdy nebyla ani bohatá, ale za to nebyla ani chudá. Má tři starší bratry, kteří vždy rodině pomáhali, a tak se nikdy neměli tak úplně špatně. Vždy měli co jíst a občas měli i nějaké to sladké nebo něco víc exotičtějšího, pokud to měli za co vyměnit na černém trhu. Char byla v prvních chvílích svého života vychovávána hlavně ke skromnosti a již od mala byla vedena k tomu, aby v domácnosti zvládla pomáhat. Přesto byla Char spíše jako její starší bratři – začala se více věnovat sportu a navíc to ve všech ohledech nebyla tak úplně holka – chovala se vždy velmi praštěně, místy i drze a od některých lidí často slýchávala, že se chová jako „kluk v sukních“. To podporovalo zejména i to, že furt hrála nějaké míčové hry nebo dělala něco podobného. Navíc byla schopná jít hrát i v sukni nebo nějakém slušnějším oblečením. Co se týče her, ty prožívala skoro každý rok, zejména kvůli bratrům, avšak od té doby, co se její jméno objevilo v osudí, sama o Hry nějak ztratila zájem. Těžko říci, proč se to stalo, možná to začala nějak podvědomě odmítat, ale zkrátka jí náhle ta představa, že by šla do Her, přišla nesmyslná. Sama s Hrami nesouhlasí a většinou se o nich nebaví a z hovoru je jakkoliv vytěsňuje. Kdyby ji vybrali, nejspíše by to nepřežila… nebo si to alespoň ona sama říká. Proto je jakkoliv odmítá zmiňovat. Sice by to do ní možná nikdo neřekl, ale sama ví, že i přes své sportovní úspěchy by prostě ve Hrách neuspěla. A to je jinak celkem optimistka. A veselá.

other worlds

stranger2s.jpg