Monday, January 26, 2015

Kesame Brannan

[ kesameh brenen ]

[player] Renaiti

[fc] -
 

there are no rules to break into fashion

× [species] human
× [date of birth] july 15, 2182
× [age] forty-two | 42
× [loyalty] capitol
× [credits] 29 900

× [level] 1
× [zodiac sign] cancer ♋︎
× [height] 166 cm | 5' 5”
× [occupation] stylist
× [gems] 0




defense [ 0 ]
  • [ appearance ] Nepatří úplně mezi ty nejvýstřednější Kapitolanky, má totiž svůj vlastní styl, do kterého vždy zahrnuje vyžehlenou ofinu spadající jí do očí, prodloužené řasy a rudou rtěnku. Vlasy nosí často sepnuté, především při práci, neboť jí rozčiluje, pokud se jí pletou do cesty. To je i důvod, proč má krátce střiženou ofinu, aby se nemusela stresovat s tím, že jí poleze do výhledu. Její vlasy mají od přírody netypicky bílou barvu, což může působit jako výstřelek typický pro hlavní město. Vzhledem k tomu, že na to má prostředky, tak si potrpí na kvalitní věci. Ať už se to týká šminek, nebo materiálu oblečení. Prakticky téměř celý svůj šatník si totiž navrhla a ušila sama. Jen málo věcí nosí z konfekce, popřípadě od jiných návrhářů. Dokonce i šperky a obuv jsou většina z její hlavy, pouze provedení nechala na profesionálech. Každý její kousek, jenž ze skříně vytáhne, tedy do jisté míry zrcadlí ji samotnou. Nebojí se téměř žádného stylu, jak už se však od obyvatele Kapitolu očekává, je jí vlastní jistá extravagance a ráda zkouší do módy zapojovat i nejnovější techniku, čímž by výsledný vzhled mohla ozvláštnit. Pravidelným cvičením s osobním trenérem si udržuje figuru, navštěvuje však i různé procedury, jež mají za účel ji udržovat stále mladého vzezření. Za svůj vzhled opravdu utrácí, neboť chce stále vypadat reprezentativně a v rámci možností mladě. Každým rokem je to však postupně těžší a těžší, neboť přírodu nelze šálit příliš dlouho. Zatím se však v tomto souboji drží statečně a její skutečný věk by jí jen málokdo tipoval.
  • [ personality ] Je tvrdá, nepřístupná, vzteklá a bez kontaktu s ostatními jí chybí jakékoliv ponětí o vnějším světě. Její povaha je značně ovlivněna snahou nepouštět si k sobě osudy ostatních, a tak si k sobě raději nepouští vůbec nic, žádné city či slabosti. Zrovna tak nedává najevo city vůči druhým, což se ale dost změnilo od té doby, co získala pozici u Her. Každý rok vidí mnoho mladých lidí a minimálně dva z nich celý týden šatí, k některým si prostě najde bližší vztah, než by třeba měla. Jenže nemá tu vůli tomu zabránit. Nenávidí na sobě tuhle slabost, protože ví, jak ji to vždycky bolí, když svěřence vidí umírat v aréně. Ačkoli se snaží vypadat silná, hormony s ní kdysi udělaly svoje a to už nezmění. Někdy je až odporně chytrá, a tak to jejímu okolí leze na nervy. Komu by ne, když vás vaše společnice bude opravovat při každém slově, které řeknete. Ona to však nemyslí špatně. Je hodně cílevědomá a ačkoli se to nezdá, za svým cílem si tvrdě jde. Bez této vlastnosti by dnes nebyla tam, kde je. Na všechny svoje svěřence se snaží působit mile, přátelsky a být usměvavá a obětavá. Takhle ji to naučili v tom psychologickém kurzu, který musela podstoupit kvůli tomu, že pracuje s lidmi, kteří by mohli být dost vystresovaní kvůli aréně a ona by je měla uklidnit. Dvakrát za rok se proto dokáže úplně skvěle ovládat, aby působila co nejklidnějším dojmem a svoji klasickou povahu plně potlačuje. Dokonce se naučila svoje svěřence i podporovat a posílat jim sponzorské dary. Přišla totiž na to, že to není tak úplně špatný pocit. Navíc, když potom třeba někdo vyhraje a chce si od ní kupovat oblečení, protože mu pomohla v aréně, je to ještě lepší. Docela dost věcí dělá pro svůj vlastní prospěch, ale někde tam u srdce ji to stejně těší, ačkoli to nechce přiznat nahlas. Tím, že má teď peníze, tak si žije vážně v luxusu. Je na penězích a všech materiálních věcech dost závislá. Chudé nějak nepodporuje, protože má za to, že ve Hrách pro splátce dělá dost. Je vážně taková docela komplikovaná osoba, která dokáže měnit náladu, jako se mění počasí na horách, tudíž opravdu rychle. Miluje večírky, pití a celkově alkohol. Způsobilo jí to sice pár nepříjemností, ale to jí nevadí. Nebojí se odvázat. Ačkoli její věk už není tak nízký, pořád vypadá relativně mladě, takže toho dost využívá. Ona se stará být necítí, takže se podle toho ani nechová.
× × ×
  • [ path to success ] Kesame se narodila do průměrně zaopatřené rodiny v Kapitolu. Byla jedináčkem, díky čemuž se stala celkem sobeckou osobou. Své rodiče nemá příliš v lásce, společným chvílím s nimi se snaží vždy uniknout, hlavním důvodem je to, že jí stále připomínají její věk a snaží se jí najít životního společníka. Kes však nepotřebuje mužského společníka k tomu, aby byla šťastná, její osudovou láskou se již v dětství stalo kreslení. Již od tří let držela v malé ruce tužku a na papír nakreslila pár koleček, křivých a rovných čar a vždy byla ze svého výtvoru nadšená. Rodiče její talent podporovali, ale z jiného úhlu pohledu. Chtěli, aby se jméno jejich malé princezny zapsalo mezi vrchní tvůrce Her. S nástupem do školky a počátkem sledování Hladových her, začala obdivovat návrhářské výtvory a sama se pokoušela o své první návrhy. Když to rodiče viděli, bylo jim jasné, že dívku k ničemu jinému nepřesvědčí. Tím začala její celkem přímočará cesta za kariérou. Měla jasný cíl a chtěla ho dosáhnout. Jako premiantka vystudovala a našla si malý obchůdek k pronájmu, ze kterého po pár týdnech udělala vlastní butik, kde si zákazníci mohli vybírat z již vytvořených šatů nebo jim Kes vytvořila šaty přímo na míru. O svých začátcích však nikomu neříká, neboť to nepovažuje za nic, čím by se mohla chlubit. Když se dozvěděla, že se hledají návrháři pro splátce, posbírala své nejlepší výtvory a šla zkusit své štěstí.
  • [ life upside down ] Získala místo jako stylistka Čtvrtého kraje a v té době jí teprve pořádně začal její život a ta pravá jízda. Získala na popularitě, což bylo něco, co se jí samozřejmě strašně moc líbilo. Ta pozornost, to bylo úžasné. Od té doby si to náležitě užívá. Na akcích se hrdě ukazovala a prezentovala. Hned ten první rok, co byla stylistkou se jí začaly otevírat i obzory, co se mužů týkalo. Nejdříve se setkala s tvůrcem Erikem Theuserem. Zamilovala se na první pohled a myslela si, že to bude už napořád. Omyl. Potom jako kdyby se po něm slehla zem. Utápěla svůj žal spolu s přáteli a tu noc potkala dalšího tvůrce. Že by pro ně měla slabost? Pravděpodobně ano. Zaflirtovala a on se chytil. Chtěla se odreagovat, takže do toho šla po hlavě. Žádné dlouhé seznamování a nějaká rande, prostě si chtěla užít. Jenže to nedopadlo úplně nejlépe. Po pár měsících zjistila, že už se nestará jenom o sebe, ale i o něco, co má v břiše. Začala příšerně vyšilovat. Byla mladá a nebyla připravena být matkou. Chtěla jít na potrat, ale zase si nemohla dovolit skandál. Nemohla ani za rodiči, protože ti by ji přinutili si to pískle nechat, a to ona nechtěla. Její kamarádka sice věděla, kdo je otec, protože ho znala, ale ona to ani zjistit nechtěla. Nechala si zařídit všechny potřebné věci a odjela do Čtvrtého kraje, což odůvodnila jako to, že potřebuje múzu, která přijde se změnou prostředí pro svoji novou kolekci, která měla být inspirovaná právě tímhle krajem. Nikdo ji tam neznal a ona prakticky nevycházela. Opravdu pracovala na kolekci a zároveň se snažila přetrpět to, co se spískalo. Jako oporu tam měla svoji kamarádku, která se o to mimino postarala, když ho Kesame porodila. To, že ho dala přede dveře toho tvůrce, se dozvěděla až později a tím to pro ni celé skončilo. Je jí srdečně jedno, co se stalo s dítětem, kterému dala život. Je však od té doby taková docela přecitlivělá, protože má trochu pocuchané nervy, ale bojuje s tím. Postupem se jí všechno zase vrátilo do těch starých kolejí a teď si už na to pomalu ani nevzpomene, hlavně proto, že prostě nechce. Stále má svoji skvělou práci a vždy si myslela, že jí to k životu bude stačit. Ovšem stále častěji se poohlíží po něčem, co by jí pomohlo trochu omládnout, neboť se na ní postupně začíná podepisovat věk a to se jí vůbec nezamlouvá. Stále je však neúnavně ponořena do navrhování, kromě Hladových her se zaměřuje i na kolekce pro obyčejné obyvatele Kapitolu.


    

    

    

    

    

     

     

    

     

     

     

     

      

    

    

    

    

    

    

    

  • Devon Singer × Byl pohledný, byl vlivný a především tam byl alkohol. Nechala se trochu unést a flirtovala s ním více, než by za střízlivé nálady udělala. Chyba? A jaká! Z té noci si nic moc nepamatuje, jenom ty následující měsíce potom, které probrečela. Nezná ani jeho jméno, natož jeho tvář. Ani ho nechce nějak poznat, jednou to stačilo a dopadlo to špatně. Jenom ví, že tenhle člověk jí zadělal na pořádný problém. Byla strašně vystresovaná, protože nevěděla, jak celou situaci řešit, a tak to mimino předala kamarádce, která mu ho nechala u dveří. Tenhle člověk jí je úplně ukradený. Kdyby se s ním náhodou někdy setkala a podařilo se jí ho poznat, vlepila by mu takovou facku, že by se z toho dlouho nevzpamatoval.
  • Dollie Singer × Ví, že je na světě, ještě aby ne, když ji to stálo tolik utrpení. Nezajímá se o to, kde je nebo co se s ní děje. Je to její život, který jí ona dala. Nechce s ní mít nic společného, nenávidí ji. Na několik dlouhých měsíců jí zničila úplně celou image a vzhled. Byla chybou, které opravdu hluboce lituje. Po tom, co ji odložila, tak nikdy neměla stav, že by jí chyběla. Ne. Nechce ji už nikdy vidět. Nemá, co více k ní říct, je to černá kapitola v jejím životě.

other worlds

stranger2s.jpg