Sunday, January 18, 2015

Blake Jerssey

[ blejk džerssy ]

 

Player: Claire

FC: François Goeske



Contact: clarakadlecova@seznam.cz

Age: 17 deceased - sebevražda


Token: Pentagram na krk


Je to rebel a satanista! Sexy rebel a satanista! Aspoň to si o sobě myslí on sám. Satanista opravdu je, to se mu musí nechat a sexy je podle… jak koho. Když si o něm někdo nemyslí, že je super, je to idiot! Svaly má docela vypracované – kašle na školu i na práci, asi je to tím, že jeho rodiče vydělávají dost na to, aby mu sponzorovali základní potřeby a to ostatní si prostě zajistí sám – někoho přepadne a ukradne mu jeho hezkou bundičku, nebo přítelkyni anebo to hezky rudý jablko! Miluje rudou barvu, protože vypadá jako krev, která čas od času stéká po jeho bledém svalstvu, a tak krásně voní! Není to jen jeho krev, ale také krev nevinných zvířátek, někdy dokonce i človíčka, co se mu nechtěně připletl pod ruce. Skoro pořád se baví pořádáním nějakých super satanistických rituálů, při kterých na jeho těle přibudou další hluboké jizvy a rány a při kterých něco/někdo zemře. Samozřejmě, že když zabije člověka cítí se mnohem lépe, než kdyby to bylo jen hloupé zvíře! Jelikož doma by to provádět neměl, našel si nějaké staré skladiště, co před dlouhatánskou dobou vyhořelo, trochu to spravil a udělal si z toho svou obětní místnost. Lidi, co chodí moc blízko by si měli dávat pozor, jelikož on to bere jako své soukromý a mohl by vás za to stáhnout za živa z kůže a nosit vás místo trika. Vždycky, když ukončí něčí život, cítí se jako hrozný borec, jakoby mu Satan dodával potřebnou energii do života. Aby mohl zvládnout všechny své vnitřní boje, které mu trhají žíly a drtí mozek. No, jestli si toho ještě nevšimli tak vám to říkám teď, psychicky je na tom fakt blbě. Rád zabijí, má rád krev, má rád smrtelný křik, alkohol, cigarety… všechno, co není dobré pro jeho psychiku a tělo. Kondičně na tom tedy není nijak suprově, ale běhat dokáže asi jako každý, stejně tak skákat a dělat podobné skopičiny. Ze braní miluje a zbožňuje celým svým srdcem mačetu a sady menších, ostrých předmětů, se kterými by vás mohl pomalu probodávat, trýznit až do bezvědomí, přesně jak to dělá sám sobě. Také velmi rád používá jedy a chemii, kterou si musí krást – stačí prášky proti bolesti a čistící prostředek a jak hezkou to vyžere díru v kůži. Docela nedávno se rozhodl k dalšímu kroku k tomu, aby byl lepším děsivým satanistou a sám si jakýmsi ukradeným nástrojem, kterým se brousí kosa obrousil zuby do špiček, každý zub tak má jinak dlouhý, široký a občas pěkně bolí, když se kousne do jazyka.


Na jedné straně má moc rád, když může terorizovat a na druhé straně mu strašně vadí, když o něm ostatní trotlové, co mu nesahají ani po kotníky, říkají, že je magor a že by ho měli zavřít do blázince. Nasrat! Moc ho zajímá, co si o něm ostatní myslí a pak ho to šíleně sere, jenže nemůže povraždit většinu svého kraje, takže v sobě ten pocit dusí, což je ještě horší, to se pak jednoho krásného dne, no většinou večera dostane do stavu, kdy se musí vyřvat. Většinou mu po tvářích tečou potoky horkých slz, drží se za hlavu, kterou si mlátí do zdi a divoce u toho řve, jakoby ho někdo nabodával na nůž a on se zběsile snažil ubránit. Také je samý jeden zánět a jedna rána vedle druhé, snad nikdy nezažije den, ve kterém by nezažil ten úžasný pocit extáze, kterou působí narušení svalstva. Ničí si snad všechny místa, na které dosáhne, až na obličej, ten zůstává hezký a sexy! Spousta lidí si o něm doopravdy myslí, že ho posedl ďábel, dokonce k nim domů několikrát dotáhli exorcistu! To bylo děsně trapný, když se vzpouzel na posteli, zatímco na něj ten pitomeček v černém lil jakousi zatuchnou vodu z kostela. Chňo. Není psychicky vyrovnaný a jen výjimečně se mu podaří dát dohromady souvislou větu, kterou nemyslí dvojsmyslně. Kdybyste ho potkali a on neměl chuť na krev, nebo na nějaké to sado-maso řeknete si, že to je to řádný trouba.


Jedné krásné noci, za úplňku se narodilo malé, roztomilé dítě s černými kudrnatými vlasy, bylo zdravé, trochu řvalo, ale nic zvláštního na něm nenašli. Neměl to štěstí, aby se narodil doma v posteli, anebo dokonce v takovém luxusu, kde je doktor… Narodil se v poli, u ohně u své umírající pravé matky. Je to zvláštní, nikdo mu to nevěří, ale on si pamatuje, jak se dostal na tento svět, pamatuje si pronikavý křik své matky, když ji jeho malé tělíčko trhalo na kousky. A jako první přišla bolest hrudníku, který mu dosud kříží Satanův znak, ze kterého je momentálně hnusná, nachová jizva, Bylo hnusně, byl podzim a lilo jako z konve, matka ho z posledních sil zabalila do vlastního trička a jeho tenkrát ještě nevinný pohled se poprvé setkal se Satanovým znamením, které měla vyryté v hrudníku, pomalu z něj stékala krev po její bledé kůži a máčela jeho novorozeneckou nevinnost, jelikož z ní neustále vytékala krev, začala utíkat do kraje, aby nenechala svého malého chlapečka zemřít na podchlazení na poli. Pamatuje si i tu zář, která vycházela zpoza ní byl to oheň, který pomalu polykal pole, které se patrně „samo“ vzplanulo. Doběhla k městu a padla mrtvá k zemi. A on se bál, tiskl se k jejímu studenému tělu, hledal svou maminku, místo toho ho jen máčela horká krev, tekoucí z její hrudi a chránila ho před umrznutím. Nakonec ho našla a vzala si ho k sobě její sestra, která byla normální. Později, když začal chodit do školy, zjišťoval, že ostatní děti se ho bojí a nikdo si s ním nikdy nechtěl hrát! Když se na to ptal, nikdy nedostal uspokojivou odpověď. Nakonec mu přeci jen museli říct pravdu. O jeho matce se říkalo, že je čarodějnice, tu noc, co ho rodila, byla na poli, o půlnoci proto, aby ho mohla obětovat ohni a Satanovi. Od té doby se o to začal zajímat a pohltilo ho to stejně jako ji. Sice u svých náhradních rodičů bydlí pořád a snaží se ho mít rádi, ale mají ho u sebe jen ze strachu z toho, že kdyby ho vykopli, zabije je.

other worlds

stranger2s.jpg