Sunday, December 07, 2014

Saphire Crystal Sazel

[ safyr krystl sejzl ]

 

Player: Sabrae

FC: Margot Robbie



Contact: misadole@seznam.cz

Age: 17 deceased - proražené plíce: sebevražda


Token: Zlatá kreditka


Všechno, na čem jí záleží, je její vzhled. Do výcvikového centra chodí jen kvůli svojí postavě. Pečlivě se radí se svou speciální trenérkou o cvicích a taky o jídle. Naučila se být v jídle tedy nevybíravá, protože někdy musí jíst takové dietní hnusy, že by to nejradši vzdala, ale pak se podívá do zrcadla a řekne si, že přesně za tohle to stojí. Má vytvořený vlastní harmonogram, který je úplně nabitý. Třikrát do týdne chodí kondičně plavat, nedávno dosáhla svého osobního rekordu, což bylo něco přes pět a půl kilometru. Zbytek dnů týdnu chodí běhat, a to jak sprinty, tak dlouhé vzdálenosti. Ze začátku jí to dělalo obrovské problémy, ale naučila se překonávat sama sebe. Naučila se správně dýchat a den ode dne si zvedá svojí laťku. Kromě těchto cvičení, které zpevňují a zesilují celé její tělo, chodí k tomu všemu minimálně pětkrát týdně do posilovny. Možná byste to neřekli, ale je opravdu silná. Jen posiluje takovým způsobem, aby neměla svaly jako kulturistka. Nedělá jí problém se třicetkrát přitáhnout na hrazdě, ale je pravda, že po tomhle jí ty svaly na pár hodin pořádně vylezou. Ani nohy nemá nikterak slabé. Snaží se jezdit i na kole, ale na to moc nemá čas. Aby se neřeklo, naučila se i něco, co by se jí mohlo hodit do arény i ke vzhledu. Opravdu na sobě dře, chodí i na hodiny kickboxu, který si vážně oblíbila, protože si může spolehlivě vybít vztek. Se zbraněmi to bylo horší. Byla přesvědčována strašně dlouho a když se jim to nakonec povedlo, musela mít speciální zbraň. Naučila se totiž s bojovými vidlicemi. Musela mít prostě elegantní zbraně, takže si k tomu přidala ještě katanu. Když se s tím učila, že i její pohyb je nějaký jiný něž u ostatních. Pohybuje se jako kočka s určitou elegancí a jako téměř každá dívka i ona dokáže dělat různé gymnastické prvky. No a když všechno tohle spojíte dohromady, vznikne z toho vlastně celkem efektivní bojovník.


Nejvíce se stará o svůj zevnějšek. Má tedy strašný problém se oblékat do něčeho, co se jí třeba jenom trošku nelíbí a taky nesnáší, když je špinavá. To by mohl být problém. Všichni určitě známe ty typické fiflenky. I ona je jedno z nich, ale s jedním rozdílem, že není tak líná. Když se jí zlomí nehet a nebo vypadá víc vlasů než chce, není to s ní vůbec k vydržení. Je strašně protivná, na všechny nadává a někdy i piští a svádí to všechno na ostatní. Když bude mít nějaké zranění a poteče jí krev, bude to ještě horší. Dokáže se totálně rozzuřit a někdy při tom vypadá vážně vtipně, ale je tu ještě druhá možnost, že se jí při pohledu na svoje větší zranění udělá špatně a dostane z toho panický záchvat. Můžeme jenom doufat, že si toho v zápalu boje nebude moc všímat. Dalším problémem s jejím charakterem je absolutní panovačnost a povýšenost. Nikdo není důležitější než ona, všichni musí upírat oči jenom na ní, nebo se naštve a nebude s nikým komunikovat. Její nabitý harmonogram způsobil to, že přestala pravidelně docházet do školy. To se výrazně odrazilo na její inteligenci, možná v tom mají nějakou roli i její blonďaté vlasy. Ale s chytrostí je na tom bledě, to se snad nedá ani popsat. Ostatních krajů se téměř štítí a nejradši by se ani nechtěla dívat a když už musí, dělá to skoro přes prsty. Kdyby hodně přeháněla, nosila by v jejich přítomnosti i roušku, ale ta se jí nikdy nehodila k žádnému oblečení. Všechny sockovské věci jdou okolo ní. Takže naprosto žádná orientace kdekoliv, ani ve vlastním domě. Kdybyste po ní chtěli, aby vám ulovila večeři, sestavila pastičku, zamaskovala se do bláta nebo třeba natrhali nějakou bylinku, nejspíš by vás bez obav poslala do prdele. Zvířata nepoznává vůbec, všechno, co má na talíři je prostě maso a hlavní je pro ní, že je to zdravé. Stejně tak je to se zeleninou. Třešinka na dortu je strach z toho, že umře strašně ošklivá, což se s největší pravděpodobností i stane a to je ten důvod, proč by nikdy nebyla ochotná se přihlásit do Her dobrovolně.


Nikomu až dodnes není jasné, po kom má vlastně Saphire povahu. Její rodiče jsou vyhlášení klenotníci, právě proto dostala tohle jméno. Maminka si občas odskočí jako odsloužilá hvězda do parfumerie, kde nechá pojmenovat nějaký luxusní parfém po ní. Saph měla dvojče, ale to zemřelo. Smrt její sestry Crystal je záhadou, nikdo vlastně neví, co se stalo, protože umřela ve třech letech. Byla zrovna v pokoji se svou sestrou, kde si hrály. Rodiče ji našli s velkou tržnou ránou na hlavě, což nebylo slučitelné se životem. Nikdo by nepodezíral Saphire, že to udělala, ale ani ona si už nepamatuje, zda to bylo úmyslné nebo ne. Rodiče sice smutnili, ale i tak dostala druhé jméno po sestře. Takže její definitivní jméno je Saphire Crystal Sazel. I teď v sedmnácti letech jí občas při vyslovení druhého jména zamrazí, protože neví, co si o tom má myslet. Jestli byla vážně taková mrcha už tenkrát, to už se nikdo nedozví. Každopádně to, že vyrůstala čtrnáct let jako jedináček se na ní podepsalo. Stal se z ní rozmazlený fracek, který je absolutně závislý na penězích rodičů. A právě protože je jediné dítě, hlavně papá jí dopřeje vše, co jí na očích vidí.

other worlds

stranger2s.jpg