Thursday, December 04, 2014

Emerson Galloway

[ emersn gahlovej ]

 

Player: Sabrae

FC: Jared Padalecki



Contact: misadole@seznam.cz

Age: 18 deceased - kyselý déšť


Token: Tuha do tužky


Je to sice podivuhodné, když není profesionál, ale dokáže se dost dobře prát. Byl to rváč už od malička, bitky byly na denním pořádku ve škole. Když ho někdo fakt hodně naštve, nejde si pro ránu daleko. Je to taková horká hlava, takže se to stává poměrně často. Má i velkou sílu v horních končetinách díky posilování po domácku. Žádné činky nemá, to opravdu ne, ale nedělá mu problém si najít nějakou těžší věc, která se dobře drží a začít pracovat s ní. A z toho samozřejmě vyplývá, že síla jeho úderu není zrovna nejmenší. Svojí kondici a sílu těla si udržuje i pravidelným plaváním, které bylo pro post hlídače nutností. Jelikož má přes den roli opraváře větrných mlýnů, musí umět dobře šplhat a to jak po žebříku i bez něj. Pracuje velice často ve velkých výškách. Nesmí z nich mít strach a v lezení si musí být také stoprocentně jistý. Ještě větší zvláštností je, že mu do oka padla pistole. Na každé hlídce ji má u sebe, takže je přirozené, že s ní umí minimálně dobře a do cíle se trefí skoro pokaždé, když ho nic nerozhodí. I on muže mít ale špatný den a to mu to se zbraní vysloveně nejde. Když má špatný den, velice rád používá věci, co se naučil v tom výcviku. Do toho zapadá třeba něco, čemu by se dalo říkat bojové umění, dokáže si poradit i beze zbraně. Dál pak má nějaké znalosti přímo o svém kraji. Ve škole bylo povinné se učit o různých rozvodech, elektřině a všem těmhle podobným věcem, je jeho povinnosti vystřihnout základní i složitější elektrický obvod. Taky je to asi nutností, když už je ten opravář. K tomu potřebuje občas i nějaké to namáhání mozkových závitů, ale žádný džínius to taky není. Bydlí pořád u rodičů, takže musí někdy i pomáhat. Jeho máma je přes den většinou sama doma, protože otec hlídkuje skoro pořád a někdy na elektrárně i spí. Chlapské práce připadají tedy na něj. Když si mamička usmyslí, že chce přestěhovat nábytek (a to je poslední dobou pořád častěji), přesouvá kolikrát hodiny nábytek, dokud oba nedosáhnou stoprocentní spokojenosti. Když byla potřeba naporcovat kuře, taky mu to připadlo na triko. Při několika prvních pokusech si skoro ufikl všechny prsty, ale postupně nabral nějakou tu zručnost.


Jak bylo zmíněno, je to horká hlava a možná až moc agresivní. V krizových situacích nedokáže jasně přemýšlet a staví na první místo především pomstu. Se svým chováním měl hodně často problémy, protože jakmile se rozjede, dělá mu velký problém zahnat tu temnou stránku zase dovnitř. Je to naprosto necitelný člověk, který se nikdy nedokáže do nikoho vcítit a nechápe jejich citové a kolikrát i myšlenkové pochody. Ostatní lidé mu připadají strašně zvláštní a úctu má jen k pár lidem. Je strašně těžké ho přesvědčit, o čemkoli. Vždycky má pravdu a všechny plány by měly být podle něj, i když se zdají jako totální hovadina. Je to vůdcovský typ a strašně rád svádí svoje chyby na ostatní. K praktickým nedostatkům patří spousta věcí. Jako třeba to, že je naprosto neschopný rozpoznat od sebe jahodu a okurku plus další podobné kytičky a bylinky. Jsou to prostě kytky a jí jen jídlo od lidí, ke kterým má důvěru. Stejně tak nepotřebuje umět lovit zvířata, nebo je poznávat, sestrojovat pasti a tak. V otevřené přírodě nikdy nebyl, takže nějaká orientace? rozpoznávání světových stran? tak přesně to ho minulo z hodně velké dálky. Jeho prsty jsou sice obratné, ale ne tím způsobem, že by dokázal navléknout nit do jehly, tím pádem zašít ránu a nebo udělat nějaké uzly, to vůbec nevede. Neměl příležitost se setkat s jinou zbraní než s pistolí, nějakou holí, vlastníma rukama nebo obyčejným kuchyňským nožem. Nedokáže si představit sám sebe, jak drží nějakou čepel, která je stejně dlouhá jako jeho nohy. Asi by měl i obavy, že se s tím sám zraní. Nejlepší je pro něj člověka zastřelit, to další by mu přišlo jako moc zdlouhavá práce a on nerad ztrácí čas. Nějaké gymnastické nebo výrazně atletické výkony se od něj nedají očekávat, to je další věc, proč by nemohl držet třeba katanu. Sekat umí každý, ale chybí mu ta ladnost a pružnost, která je při práci s takhle velkou čepelí vážně třeba. Běhat umí, to ano, rychlý taky je. Delší vzdálenosti jsou kámen úrazu, možná i po kilometru běhu by vyplivl plíce. Další mínus, se kterým nic nezmůže, ledaže by si usekl nohy, je jeho výška. Dosahuje něco ke dvou metrům, takže složit někam jeho velké tělo je taky umění. S velkou výškou se nese i velká váha. Jeho kroky občas zní, jakoby šel sám slon. Chodit potichu prostě on neumí a nikdy umět nebude.


Žije v poměrně nesourodé rodince. Jeho matka řídí provoz jedné menší jaderné elektrárny a otec pracuje jako mírotvorce pro část Pátého kraje, specializuje se především na vodní elektrárny. Každý má úplně jiné zájmy a stejně žijí spolu. On je s tím spokojený, protože se svými rodiči může mluvit opravdu o všem. S každým sice o něčem jiném, ale vždycky se dostane k té odpovědi, kterou chtěl. A ptáte se, jak se dostal k pistoli? Jakmile dokončil základní školu, začal si přivydělávat jako opravář jednoho typu větrných mlýnů. To mu nestačilo, chtěl ještě něco víc akčního, tak mu otec navrhl, že by mohl v noci chodit s ním hlídkovat na jednu vodní elektrárnu, kde je vždycky sám a někdy má i strach, že kdyby nastal problém, nezvládne to. Sice je kus dál základna, ale stejně. Chtěl mít u sebe Emersona už jen pro dobrý pocit. Tam se hlídkovalo především proto, aby nikdo nic neukradl, ale taky se občas vyskytl případ, kdy někdo chtěl uprchnout do prvního kraje. To ho na tom zaujalo nejvíc. Nejdřív tam chodil na černo, ale pak se jeho otec zasloužil o to, aby tam chodil jako právoplatný hlídač s doprovodem mírotvorce. Musel projít školením, kdy se naučil plavat a také podrobný plán elektrárny. Z pistole ho naučil střílet právě až táta, protože to výcvik nezahrnoval. Jako mírotvorce si může dovolit vzít o jednu zbraň navíc, tu vždycky má pro Emersona. Chodí tam spolu už skoro dva roky. Je tedy předpoklad, že povolání přeskočí i z otce na syna. On by se na tuhle práci vlastně skvěle hodil. Má všechny vlastnosti budoucího mírotvorce. Vyžaduje respekt, všechno musí být podle něj a je na to i dostatečně psychicky odolný. Rozhodně by se nesložil z toho, že má někoho zbičovat a nebo zastřelit. Ale abyste si nemysleli, že je to jenom nějaký bezduchý kruťař s kamenným srdce, dokáže se chovat i hezky. Strašně rád se baví s lidmi co má rád, ještě radši se směje. Dokáže rozpoznat, kde jsou takové ty morální meze a nechová se jako prasák. Vlastně se chová jako slušný kluk.

other worlds

stranger2s.jpg