Thursday, October 30, 2014

Farrah Decody

[ fahrah dekóudy ]

 

Player: Larsyn

FC: Dakota Blue Richards



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 17 deceased - probodané tělo: Tessa Ward


Token: Mini drtička


Jelikož se jí nedostávalo značné pozornosti, kterou kdysi tolik vyžadovala, tak si nakonec vytvořila svůj vlastní obrovský cíl. Tím cílem je vyhrát proslavené Hladové hry. A jak je dobře známo, Pátý kraj není zrovna vybavený výcvikovým centrem a jinými možnostmi k tréninku na arénu, ale přesto si Farrah našla způsob, čímž by mohla ve Hrách uspět. Ve svých patnácti letech si vytvořila svůj vlastní boxovací pytel z několika polštářů, do kterých narvala závaží, aby mohla bouchat do něčeho tvrdšího a těžšího. Na arénu to sice nepostačí, ale byla to jediná možnost, která se jí naskytla pod ruku. Má nesmírně velkou touhu po vítězství a slávě. Věří totiž, že když se už něco takového stane, lidé okolo ní se na ni budou koukat z jiného úhlu, a i když je to vcelku smutné, tak je to pravda. Trénink si nevylepšuje jen svým neustálým boucháním do pytle, ale myslela i na to důležitější. Zbraně, v lecčem je výkonná, třeba nůž nebo dýka. Kdo by neuměl bodat, sice je možné, že se pořeže, když se utká s lepším splátce, ale no co? Je to ostrý, tak to snad poškodí a zabije. Dalším plusem je běh. Je to sice ta zbabělejší část, ale pro začátek velmi důležitá, pokud je člověk moc pomalý, tak mu moc věcí u Rohu nezůstane, a kdyby ji honili muti nebo banda krvežíznivých paviánů v podobě profesionálních splátců nebo malých ustrašenců toužící po troše jídla, tak se to přece neskutečně hodí. Absolutně se nebude s nikým dělit, jako že proč vůbec? Už v jejím kraji jí nikdo nic nedává jen tak zadarmo, tak proč by tomu bylo jinak v aréně. Kdyby měla spojence, tak by mu to vyměnila něco za něco, ale že by se rozdělila s jídlem nebo tekutinou, tak to asi těžko. V klídku si sedne do stínu a nechá ho zdechnout. Někomu se to může zdát lakomé, ale aréna není místo pro utváření si blízkých vztahů a ona si je toho velice vědoma. Zná taky dost bylinky, když nemluvíme o těch, které si každodenně ubalí. Znalosti o bylinkách se hlavně naučila ve škole, protože je schopná v přírodních vědách a všeho, co se vůbec týká přírody. Vlastně je celkem dobrá ve všech oborech. Sice by to o ní nikdo neřekl, protože je Farrah problémový člověk. Vše to dělá jen kvůli větší pozornosti, ne že by byla přehlížená, ale ona sama si v hlavě vytvořila dokonalý obrázek svého života, který chce zrealizovat.


Ačkoliv si to nepřiznává, tak Farrah trpí anorexií. Je to velká nevýhoda už jen v tom, že přísun jídla je poměrně dost důležitý pro život. Dá se na tom pár dní vydržet, snad každý skoro v aréně drží hladovku, ale spíš je to nevýhoda v tom, že bude slaboučká a může klidně omdlít. Moc toho také neunese, a i když je v bouchání do pytle velmi zdatná, tak i její rány jsou o něco chabější, ale to ona ovšem neví, protože nikdy ještě nebojovala nebo se neprala s živou bytostí. Pátý kraj výběrem zbraní a výcvikovým centrem též neoplývá, takže tady je ten důvod tak nějak jasný. Farrah nedokáže bojovat s žádnou zbraní, i když si každý normální jedinec dokáže logicky poradit s bodáním, sekáním a masakrováním tou ostrou stranou. Bohužel ale vůbec nezná žádné profesionální pohyby, které by měla znát kvůli tomu, aby uměla útoky správně vykrýt nebo efektivně zaútočit na druhou osobu, která bude schopná. To ale holka už nedomyslela, a tak by se v tom našel skutečný problém. Není na tom nejlépe s plaváním. Kdyby se už k vodě dostala, tak by se dokázala na pár vteřin nebo dokonce minutu plácat a držet se nad hladinou, ale není ten případ, který by vodu vyhledával. Vůbec už nemá žádnou vytrvalost, protože čoudí, jak to jen každý den jde. Nejspíš bude mít v aréně mega absťák. Fyzické slabiny nejsou jediným jejím problém. Kvůli jejím podmínkám v rodině a i u okolních lidí nedokáže lidem absolutně důvěřovat, i kdyby se někdo snažil jak jen to ze všech sil jde, tak si nikoho k sobě za žádnou cenu nepustí. Má hroznou klaustrofobii, ale takovou, která je fakt až hodně psycho. Nejen to, že by se z toho zbláznila, ale nejspíš by se tím utrápila až k smrti, protože by ke všemu viděla nějaké nestvůry a myslela by si, že ji chtějí zabít a sama by se rozdrápala hluboko do masa až by vykrvácela, proto je v jejím pokoji neustále otevřeno. Sice to není malý prostor, ale má to pro případ, kdyby ten záchvat náhodou chytila. Celkově to holka nemá se sebou lehké.


Už když se narodila, tak bylo nad slunce jasné, že v budoucnosti nebude něco v pořádku. Nejenom byla nechtěné dítě, ale už její rodiče byli trochu neschopní. Je divu, že si Farrah neodvedla sociálka, ale to bylo nejspíš tím, že se nikdo nechtěl přiblížit k jejich bláznivé rodince. Doma po sobě manželé Decodyovi stříleli, Farrah proto nemá ráda žádné střelné zbraně, které vydávají hlasité zvuky. I gong při startu Her v televizi ji zaskočí, stačí jen takhle málo. Její rodiče spolu vůbec nikdy nevycházeli, ale i tak společně dokázali záhadným způsobem „vychovat“ svoji dcerku. Avšak těžko říct, zda se to dá považovat za vychovávání, možná tak ani ne, spíše se starali tím stylem, že jí dávali najíst a napít, jinak se příliš nestarali o její zdraví a nenaučili jí společenskému chování, proto je Farrah patrně nešikovná, co se týče komunikace, ale není to s ní až tak špatné. Nehladověla a měla se jakžtakž fajn, ale i přesto si ráda brala oblázky, protože od svých rodičů nic nechtěla a měla je za naprosté nuly, tímto taky začala její anorexie. Zpočátku to bylo nevinné, ale nakonec si před zrcadlem řekla, že jí to celkem sluší. Celé to její dětství ji dost zasáhlo a ona není zrovna tou nejchytřejší slečinkou, takže se dosti nechala zmanipulovat. Chtěla se stát populárnější a viditelnější, a proto se spolčila se skupinkou rebelských studentů, kteří ji nutili do věcí, jež nejsou legální, ale ona přesto lpěla po dobrodružství a stalo se. Nakonec se z toho vzpamatovala, hlavně proto, že se na ni ta skupinka totálně vykašlala, a tak do toho spadla ještě víc. Problémovým děckem nepřestala být. Utekla od rodičů a začala si žít po svém, takže většinou kradla. Někdy ji přistihli, a tak z toho měla vždycky průšvih, ale přežila do dalšího dne. Většinou si buď odseděla noc, nebo rodiče zaplatili kauci a vlastně za to byla i ráda, protože by se v té cele pak utrápila. Rodiče se nikdy nestarali o fakt, že není nikdy doma, neboť byli neustále sjetí nebo opilí, takže se o ní stejně nadále starali, i když se potulovala někde po ulicích a tak. Nakonec ji deprese sžírala natolik, že začala chtít více, a to „Více“ byla právě výhra v Hladových hrách a od té doby začala její tréninková etapa.

other worlds

stranger2s.jpg