Sunday, September 28, 2014

Tessa Ward

[ tesa vhord ]

 

Player: Michelle

FC: Rita Volk



Contact: misamirzenco@gmail.com

Age: 17 deceased - umlácená: Aurora Chase


Token: Umělý pramen vlasů


Jelikož se narodila do rodiny léčitelů, tak je zřejmé, že léčitelské schopnosti má v krvi a taky se tomu nedalo nikdy vyhnout, když jim denně pomáhala v práci po škole nebo aspoň doma. A když se jí zeptáte na jakékoliv bylinky všeho druhu, tak Vám může do detailu říct, co má za účinky a tak. Neumí úplně všechny, protože ani nezná, neviděla je všechny a ještě se o nich nedočetla, ale ty nejznámější zná do detailů. Taky vždy, když byla aréna, zkoumala, co tam tvůrci dávají do arény. Naučila se taky od splátců strategie a aspoň ví, co je hodně profláklý nebo dobrý. Se zbraněmi už je to horší, nikdy neměla příležitost se s nimi seznámit, manipulovat nebo si je aspoň potěžkat. Ale podařilo se jí něco od sledování Her pochytit. Není to člověk, co by nevěděl, co je to trojzubec, kopí a tak. Zná všechny zbraně, sice jen z televize, ale viděla jak je využívají a jak se ovládají. Líbí se jí luk, protože s tím může ovládat z dálky, ale nikdy s tím nestřílela a pochybuji, že by s tím uměla. Ale s jednou zbraní bude umět, protože, kdo by neuměl bodat ostrým koncem? Na to jí postačí kapesní nůž nebo dýka. Má fotogenickou paměť, není problém si zapamatovat místo a nebo text. Paměť má dobrou i na jiné věci, pamatuje si snad vše, co kdo kdy řekl. Naučila se lézt po stromech, protože zjistila, že to může být v aréně dost užitečný.


Tessa nemá čas, aby se zlepšovala v boji nebo cokoli jiného, co by jí v aréně pomohlo. Nemá ani možnost na ně trénovat. Jediné, co stíhala, bylo sledovat Hry. A proto by jsme boj úplně odškrtli z jejího seznamu schopností. Další, co by se dalo počítat do jejích slabin bude schopnost plavání. Ono by se místo, kde by si zaplavala našlo, ale ona je nikdy nevyhledávala. Moc toho neunese, není to žádná vyzáblina, ale kdyby po ní chtěl někdo, aby nosila něco těžšího než dvacet kilo, tak by se asi zhroutila. Sice by to mohla unést, ale po delší době bude unavená a nebo to uzvedne na dvě sekundy a pak to pustí dolů a může přijít k úrazu, hlavně kdyby to shodila ještě na její nohu a to by bolelo hodně. Další její slabinou by se dal považovat strach ze tmy. Je to možná dětinský, ale nemá z toho dobrý pocit. Má to z těch ročníků, kde se v aréně objevili příšery, například 112. Hladové hry, tam byli takové příšery, kterých se bojí. Ona ví, že je to výtvor Kapitolu, ale co když náhodou utekly a teď se vyskytují v jejich kraji nebo jinde. Oni mají hlavně dům, kde není moc lidí. Kdyby byla v centru nebo tam, kde je víc lidí, asi by se nebála. Má strach z ohně, neumí ho proto rozdělat. Možná by už dokonce umřela zimou, ale to asi ne, protože v té pozici ještě nebyla, ale asi by se k ohni nepřiblížila blízko.


Narodila se do průměrné rodiny. Oba její rodiče byli doktoři, jedni z těch lepších v kraji, a proto měli hodně prací a byli žádaní, a tím si dobře vydělali a zajistili Tesse jídlo, školu a taky nemusela brát oblázky, což bylo plus. Ale i ta malá šance tam je. I když měla Tessa všechno, musela rodičům pomáhat doma a někdy i v práci, protože ona má ještě dva mladší sourozence, o které se musí hodně starat, protože jsou rodiče do večera pryč a dlouho doma sami nevydrží. Už se sice o sebe umí postarat sami, ale pořád jsou malí a vyvádějí pitomosti, tak je někdo hlídat musí. Tesse to občas hodně štve, protože jsou hluční a ona potřebuje občas být sama nebo mít klid. Je taková zodpovědná a chováním je na tom hodně jinde. Nechová se úplně jako dospělačka, ale není k tomu daleko. Možná jí k tomu donutili její mladší sourozenci a to, že se o ně musela starat, a tak je z ní trochu náhradní matka. Když už to nemůže vydržet a její sourozenci jí vážně štvou, tak jim zalepí izolepou pusu. Oni si to pak stejně sundají, protože mají ruce, ale tak jedině chápou, že už toho mají nechat. A když jí neposlouchají, tak si na ně bere vidle a honí je po zahradě nebo je hadicí studenou vodou pokropí. Takhle vypadá její každodenní, život. Ale kdyby si už musela vybrat nad uřvanými sourozenci nebo Hladovými hrami, tak si vybere raději uřvané děti. Ona je se svým životem spokojená a ještě nechce umírat.

other worlds

stranger2s.jpg