Wednesday, August 13, 2014

Toriana Mikaelson

[ tohriana mikaelson ]

[fc] Kylie Jenner
 

    

sun is alone too, but still shines

× [species] human
× [date of birth] april 25, 2186
× [age] thirty-nine | 39
× [loyalty] capitol
× [credits] 29 450

× [level] 1
× [zodiac sign] taurus ♉︎
× [height] 170 cm | 5' 7”
× [occupation] unemployed
× [gems] 4


vitality [ 0 ] × defense [ 5 ]
  • Toriana je veľmi sebavedomé dievča. Možno až moc. Je to taký namyslený profík. Ale okrem večného obdivovania samej seba v zrkadle dokáže aj veľa vecí, ktoré by sa jej hodili v aréne. Napríklad vie veľmi rýchlo behať. Každé ráno si ide zabehať po kraji. Nielen, že si tým udržiava dobrú figúru, ale tiež má veľa veľkú výdrž. V kraji majú výcvikové centrum, do ktorého samozrejme tiež chodí. Vďaka rôznym stanovištiam sa naučila dobre šplhať a rúčkovať a týmto cvičením získala naozaj veľkú silu v rukách. Učila sa v centre, ako sa robia rôzne pastičky, ale skôr zo zvedavosti. Nikdy si to neodskúšala. Nemá na to tiež žiadny dôvod, pretože doma je jedla vždy plná chladnička. Aj keď často vidí len seba, tak dokáže aj pomáhať a byť lojálna. Nie je to síce niekto, kto by daroval niečo do charity alebo plakal, keď vidí mŕtveho vtáka, ale dokáže byť dobrou kamarátkou. Ale len k ľuďom, ktorým naozaj verí a to nie je len tak ľahké získať jej dôveru. V centre si skúsila snáď každú zbraň, aby zistila, ktorá je pre ňu najlepšia. Najviac jej to ide s nožmi, dýkami a mečmi. Tieto zbrane má rada, pretože ich môže pekne držať pri sebe a proste keby sa niečo dialo, tak ich má vždy v ruke. V Kapitole sa ešte zdokonalila v robení pastičiek a rôznych prírodných zručností. V podstate vo výcvikovom centre Kapitolu len zdokonaľovala svoje zručnosti. V aréne to mala celkom ľahké je profíčka a tak mala spojencov, ktorí zabíjali za ňu. Aréna ju posilnila hlavne psychicky. Áno je to tak, niekoľko dní bez vody a s minimom jedla dokáže posilniť ľudí so silnou mysľou. Našťastie si ukoristila nádrž s vodou takže všetky detičky čo sa k nej chceli dostať odlákala alebo sa jej báli natoľko, že zomreli samé. Zabíjala až na konci a to s pomocou Royal, ktorá jej taktiež uľahčila cestu k víťazstvu. Dokonca sa pokúšala spriateliť s koňom ale nevyšlo to, ale aj tak si zaumienila, že ak vyhrá chce koňa. Kone sú cute. Našla si novú zbraň kyj, s ktorou nikdy nebojovala pokiaľ neprišla do arény, ale našťastie sa jej podarilo rýchlo s ňou naučiť, takže aj napriek tomu, že na konci arény omdlela sa stala víťazkou.
  • Je namyslená. Veľa si o sebe myslí, takže niekedy preceňuje svoje schopnosti. Rada dáva najavo ľuďom, že si o nich myslí, že sú niečo menej ako ona. Preto sa len tak ľahko nespriatelí, pretože ľudí nepozná, tak ako by mala a ani by ich nenechala, aby poznali oni ju. Síce si o sebe myslí aká je to bohyňa, ale je to len normálna ľudská bytosť sa slabinami. Nemá žiadny orientačný zmysel. Pošlite ju samotnú do lesa a do pár minút sa stratí. Jediné miesto, kde sa vyzná dokonale ich obchoďák. Tiež nepozná žiadne rastlinky. Nikdy sa o nič také nezaujímala. Pretože k čomu by jej to bolo? Nemusí sa starať o jedlo, pretože oni jedlá majú dosť, a keď je chorá, tak zájde za doktorom a nevyhľadáva nejakú bylinku. Ako jej staršia sestra i ona má menší strach z vody. Nie je dobrá plavkyňa, tak sa snaží čo najviac vyhýbať vode. Nemá ani rada potápanie. Neznáša ten pocit, keď jej dochádza vzduch. Čoho sa bojí najviac je, že zomrie utopením. A tiež má strach z rýb. Nielen, že jej prídu dosť desivé, ale má k nim aj nechutenstvo. Prídu jej nechutné a smradľavé, preto nemá rada rieky a rybárčenie. A v rybníku by nenamočila ani palec. Ani ona nie je bohyňa a po skončení Hier začala mať nočné mory. Je síce profesionálka, ale aj ona má svedomie a postupne sa jej v snoch začali zjavovať tváre ľudí, ktorých zabila, alebo ktorých videla zomierať. Často sa budí s krikom na celý dom, ale v živote by to nikomu nepovedala, na to je príliš pyšná. Jej strachy zostali stále rovnaké, ani teraz nevlezie do vody a stále neznáša ryby. Pridali sa k nim aj strach z toho, že nebude mať čo piť, lebo predsa na konci Hier odpadla z nedostatku vody. A počkať... ešte piesok, neznáša ho. Tiež sa jej snívajú nočné mory ohľadne všetkých jej strachov. Raz sa jej snívalo, že sa ocitla v jazere plnom rýb a utopila sa vo vodnom víre. Po aréne ho má plné zuby a aj tak sa dostane všade aj tam kde nemá. Po Hrách podľahla plastickým operáciám. Aj keď len dvom a to, že si dala zväčšiť pery a zadok. Aj keď veľa ľudí si myslí, že má viac plastík.

  • [ file 001 ] Narodila sa v Druhom kraji do bohatej rodiny, takže nikdy nezažila, čo je to hlad. Žije s matkou a svojím otcom v rodinnom dome. Skôr s nimi žila aj jej staršia sestra Avalon. Boli si spolu veľmi blízke, hovorili si všetko a vzájomne si pomáhali. Boli to také najlepšie kamarátky. Pred ňou si nemusela na nič hrať. Keď Toriane bolo 14, vyžrebovali ju do 116. Her. Verila, že to dokáže a veľmi jej fandila. Bohužiaľ jej posledný boj neprežila. Toriana sa vždy na plno venovala centru, ale po smrti Avalon sa do toho ešte viac ponorila. Avalon nebola dcéra jej otca. Jej matka bola kedysi chudobná a otec Avalon ju opustil. Potom sa zoznámila s Torianiným otcom a ten ich obe vzal k sebe. Lenže v Avalon videl vždy cudzie dieťa, a tak ju stále podceňoval, za to Toriana bola jeho malé dievčatko, ktoré doprial len to najlepšie. Takže na rozdiel od svojej sebakritickej sestry je ona moc namyslená. Možno preto je teraz taká namyslená a rozmaznaná. Je jednoducho zvyknutá, že dostane, čo chce a je číslo jedna.
  • [ file 002 ] Po Hrách sa zmenilo, len to, že mala ešte lepší dom ako doteraz. Úplne obrovský. A samozrejme mala aj dostatočne veľa peňazí na to aby si mohla nakúpiť nové oblečenie od najlepších návrhárov, lebo po plastikách jej nesedeli žiadne nohavice. Vďaka úžasným kapitolským lekárom sa domov vrátila celkom zdravá a bez jedinej jazvičky. Niekoľko mesiacov, žila doma v druhom kraji a vídala sa s rodinou. No potom sa rozhodla odísť do Kapitolu. V Kapitole si začala naplno užívať výhody víťaza a chodila bez výnimky na všetky párty a večierky. Kúpila si ďalší byt a začala si privyrábať ako modelka. Lebo ju už trošičku nudilo chodiť len po večierkoch. No nezanevrela ani na staré zvyky a raz za čas si odbehne do telocvične zacvičiť alebo zatrénovať to výcvikového centra. Od vtedy ako vyhrala už niekoľko krát mentorovala no nikdy ju to nejako extra nebavilo stále dúfa, že ďalší rok bude lepší.

  • mobil - Advansy

other worlds

stranger2s.jpg