Friday, July 25, 2014

Dafne Halkias

[ dafne halkies ]

 

Player: Lauri

FC: Evan Rachel Wood



Contact: dee.braineater@gmail.com

Age: 15 deceased - proražené plíce: sebevražda


Token: Čelenka s obrázky opiček


Již první pohled na tuto dívku plně postačí, aby vám došlo, že není žádná namakaná profíčice. Přesto však je velmi dobrá v lezení na stromech, má dlouhé a mrštné končetiny, které jí pomáhají při lezení a rychlém pohybování, za což si vysloužila přezdívku „Monkey“ u svých přátel a své rodiny (hlavně bratrů). Zvládá se pohybovat ladně, umí tiše našlapovat, čemuž vděčí několikaletému docházení na hodiny tance (takže umí taky tančit, ale sama nepozbyla té důvěry, že se to v aréně bude hodit). Jejím velkým pomocníkem je i výborná paměť, jelikož si dokáže zapamatovat vše, co viděla nebo slyšela s velkou přesností. Umí se skvěle orientovat, ví, kde je sever, a kde jih, a v přírodě by si jistě poradila, kdyby jej měla najít i bez pomoci kompasu. Zvládá dávat první pomoc a dokonce pozná i pár těch bylinek, ovšem její největší přítel je vnitřek auta a dalších podobných strojů. Její rodiče vlastní dílnu, a tak se, i díky bratrům, zvládá vrtat ve strojích a dokonce je i opravit. Se zbraněmi moc neumí, maximálně tak do někoho zavrtat šroubovák nebo jej přetáhnout francouzákem, který tedy zná jen v podobě kovové, s kluky tolik zkušeností rozhodně nemá. Prát se umí asi tak, jako jediná dívka mezi samými bratry, ovšem její velká zbraň je její schopnost škrábat, trhat a kousat.


Neumí se prát jako profík, neumí téměř se žádnou zbraní, zkrátka typická šestka. Boje se zbraněmi viděla pouze v televizi, což je asi tak její jediná možnost, jak se s něčím takovým seznámit, a i když jí sem tam nějakou radu dávali bratři, i tak si to nikdy nemohla pořádně vyzkoušet, jelikož se sama velkých krváků bojí. A hlavně nemá přístup k výcvikovému centru. V noci málo spí, má lehký spánek, což se sice v aréně může hodit, ovšem když člověka budí každý zvuk, každé lupnutí, ráno asi moc čilý nebývá, a tak to má i samotná Dafne. Není žádná lovkyně, proto ani neví, jak zvíře porazit, a jak jej zpracovat. Je poměrně chladná hlava, nad vším přemýšlí, ovšem z profíků má strach. Vlastně z každého dobrého bojovníka, proto by nebylo od věci, kdyby se v aréně nějakých přátelství bála. Bojí se bolesti, takže i když leze po stromech, hrabe se obratně v motorech, přesto si nedokáže představit, že by padla do rukou někoho, kdo by ji dlouho trápil, než by ji zabil. Kvůli tomu ji také někdy pronásledují noční můry, které rozhodně nejsou to pravé, když trpí nespavostí.


Dafne se narodila do úplné, a v rámci možností, šťastné rodiny jako jediná dcerka, kterou si rodiče hned oblíbili. Málo kdy jí něco chybělo, a i když, vždy byla poměrně skromná, takže jí to nepůsobilo takové trable. Její rodiče vlastní dílnu, kam lidé z Šestého kraje vozí své stroje, proto se už odmalička motá kolem vozů a jiných strojů, za vůně benzínu a dalších olejů. Jejich rodinná autodílna je jí nejbližší, Daf se sama specializovala hlavně na auta a motorky, které opravovali nejvíce. Ačkoliv prvně nebyla v dílně moc vítána, její bratři se jí smáli, že na to ještě moc není, ona se už stejně zajímala o vše, co nějak souvisí s motory. Později se z ní stala právoplatná pomocnice, neohrožená hrami a ničím jiným. Milovala pomáhání v dílně, milovala divokou hudbu, která tam vždy hrála. Roky plynuly, a i když už jí bylo dvanáct, Hry jako by se její rodině vyhýbaly. Její dva bratři nebyli vylosování ani jednou, a jak roky přibývaly, oba bratři se nakonec mohli přestat obávat o své životy, jelikož překročily laťku osmnácti let. Jen Dafne a její mladší bratr zůstali v oku smrtelné smyčky. Sama Daf se však Hrami netrápí, ač je to neskutečně překvapivé. Nedokáže si představit, že by byl vybrán její mladší bratr, ale kdyby vybrali ji, asi by to vzala. A možná právě proto si nyní snaží života užít. Dokud to jen jde. Už odmala má neskutečně ráda opice, vše to začalo, když začala lézt po stromech jako nějaká tarzanka, a tak jí přátelé i bratři začali říkat Monkey Halky (dle příjmení). Od té doby nosila kreslené opice na triku, na kalhotech, na gumičkách ve vlasech a vlastně všude, jakoby byla posedlá. Kdyby byla vybrána, do arény by si vzala jako amulet čelenku s kreslenými opičkami.

other worlds

stranger2s.jpg