Thursday, June 05, 2014

Sylver Redgrave

[ sylver redgrejv ]

 

Player: Sabrae

FC: Sean Faris



Contact: misadole@seznam.cz

Age: 18 deceased - protržená mícha: G. Forsythe




Již první dojem Vám určitě říká, že s tímhle chlapíkem se rozhádat nechcete. Protože právě jak jde podle jeho svalů poznat, nejvíc si zakládá na fyzické síle. Posilováním jak na nohy, tak na ruce trávil většinu času ve výcvikovém centru a s přehledem uzvedne svojí váhu, ale i sto kilo. Ale jelikož chtěl být více všestranný, tak se samozřejmě zaměřoval i na jiné věci. Celkem mu sedlo cvičení různých soubojů beze zbraní. Takže by si se soupeřem dokázal poradit tak jako tak. Aby se neřeklo, naučil se zacházet i s mečem, oštěpem a kopím. Ani menší vyhledávání nožů a dýk není výjimkou. Díky horám, které jsou ve dvojce všude okolo, si velice dobře osvojil lezení. Při něm je potřeba i rovnováha, trpělivost a výdrž, přesně k tomu po pěti letech dospěl. Tuhle schopnost si vypiloval natolik, že leze převážně bez jištění. Možná se zdá jako hora svalů bez mozku. Pod touto skořápkou se však skrývá poměrně inteligentní kluk. Osvojil si základy logického myšlení pomocí deskových her, které jeho maličká sestra hraje jako největší fanatik. To mu pomohlo naučit se i racionálně myslet, tudíž v případě nouze nebude úplně ztracený. V centru také nezaostával a i přes udivené pohledy ostatních se naučil něco o říši zvířat i rostlin. Se svými dovednostmi by dokázal pár dní přežít i v divoké přírodě, kde i schlazení v nějakém jezírku není výjimkou. Není to nějaký superplavec, ale sám sebe nad hladinou nějakou dobu udržet dokáže.


Má velké ruce, takže dovednosti jako vázání uzlů a pastí jdou naprosto mimo něj. Rozhodně si neporadí ani s ošetřením nějaké rány, možná tak vydenzifikovat, ale zašít? Nikdy. To by si dřív zapíchl tu jehlu někam do ruky a s jeho štěstím si nabodl ještě nějaký nerv. Neumí rozdělat ani oheň. Jelikož si občas neuvědomuje svoji sílu, dřív, než se stačí zápalka zažehnout, drží v ruce jen zlomený pahýl. A taky má z ohně značný respekt, protože po požáru jejich domu zná jeho sílu. Pasti neumí a myslí si, že je ani moc nepotřebuje. Stačí mu chvilku tiše našlapovat a pak na velkou dálku prostě jen hodit oštěp. Ale to se mu nejdřív musí podařit nějakou tu zvěř najít. Vždycky mu nějakou tu dobu trvá než si uvědomí, že je v lese a sladí se s jeho zvuky do tichosti. A pak mu další půlku dne trvá, než konečně na nějaké to zvíře narazí. Neumí je stopovat, měl několik snah se to naučit, ale pak už to prostě vzdal. Nějak nemá hlavu na to, aby si všímal těch sebemenších detailů okolo a rozpoznal všechnu tu změť stop okolo sebe. Je to také poměrně těžká váha, takže v běhu není nijak závratně rychlý, tak průměrně. Rozhodně od něj nečekejte žádné akrobatické kousky, krkolomné pozice, ani nic podobného.


Na profesionálního splátce je to celkem chladná hlava. Ano, byl vycvičen k zabíjení a také bude v aréně zabíjet. Byl vychován v tom, že kraje mimo jedničky, dvojky a čtyřky jsou odpad a musí být zničeni. Takže ve všech ostatních krajích vidí své hlavní cíle jeho života a musí být zničeni. Sice v nich vidí svoje enormní nepřátele a v tomhle ohledu není schopen vůbec ustupovat. Když jde však o rodinu a nebo pravé přátelé, je to takový mazlíček a miláček všech. Je to spíše takový ochranářský typ, co udělá pro své blízké všechno. Vztahy s jeho rodinu se ještě více upevnily po tom, co jejich dům nějakým nedopatřením shořel v popel. Se svojí maličkou šestiletou sestrou má velmi dobrý vztah. Moc rád ji bere ven a hraje s ní různé hry. Už jen kvůli ní by asi nebyl moc schopný se přihlásit do Her. Ani rodiče ho do dobrovolnictví nijak nenutí a rozhodně si nezakládají na tom, že by ho museli posílat do Her, aby je všichni politovali, že přišli o dítě a nebo je vyzdvihovali, že jejich dítě naopak vyhrálo. A toho si na nich moc cení.

other worlds

stranger2s.jpg