Thursday, June 05, 2014

Greer Forsythe

[ grýr forsajft ]

 

Player: Larsyn

FC: Nicola Peltz



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 16 deceased - probodnuta skrz naskrz: S.R.


Token: Projektil


Greer je profesionální splátkyní jaksepatří, ono se ani nedá očekávat nic jiného, ačkoliv se v kraji jistě najdou tací, co se o trénink vůbec nezajímají. Již od útlého věku – pro profesionála nic nepřekvapujícího – navštěvovala výcvikové centrum. Sice byly dny, kdy tam vůbec nechtěla vkročit, aby na tom byla ještě psychicky zdravě. Jenže si také jen tak nemohla trénink odložit, poněvadž by to nedělalo moc dobrou reklamu jejímu rodu. Nejdůležitější je zmínit hlavně její bojové schopnosti, jelikož se zúčastnila všech možných kroužků, ve kterých se aspoň trochu bojovalo. Největším highlightem je judo a kendó – na trénincích přečerpala i své limity jen proto, aby byla nejlepší ve skupině. Netrvalo dlouho a povedlo se jí své vrstevníky převýšit svými schopnostmi, a proto ji přesunuli ke starším, se kterými se více podobala silou, ale už se tam objevovali tací, kteří na tom byli podstatně lépe než ona. To byla teprve pravá motivace, která ji donutila, aby do svého tréninku vkládala větší úsilí. Kvůli kendó se naučila ovládat s mečem, tudíž by si klidně zvolila za svou zbraň katanu nebo cokoliv jiného s podlouhlou čepelí. Kromě svých kroužků chodila i do Akademie, kde si vylepšovala své schopnosti sama. Nikdy nebyla ten typ, co si vyžádala trenéra, vždycky si dělala věci po svém a nerada přijímala jakoukoli pomoc. Na svůj trénink se soustředí každý den, není dne, kdy by toho nechala. Ovšem si čas od času třeba ten jeden den voraz dá, ale i tak alespoň běhá nebo zvedá činky. Příprava na Hry je pro ni nejdůležitější část v životě a nikdo jí to nenaučil jinak, rodiče byli takřka stejní. Jako profík zvládá všechny základy a umí manipulovat s každou zbraní. S některou pravděpodobně o něco méně, ale není snad nic, s čím by měla problém si poradit. Vždycky se dá zabíjet i baseballovou pálkou, jí by klidně stačil nějaký ten šutr, se kterým by dotyčnému rozmlátila hubu a udělala by z něj kaši. Pokud ale půjde o výběr zbraní, tak si za své oblíbence volí vrhací nože, nebo taková ocelová tyč na blízko není taky špatná. Mimo boj se zvládá lehce vyšplhat na stromy a na skály, zpočátku sice měla strach, ale poté se to odnaučila a teď se nebojí přelézt lano několik metrů od země, což vede k dalšímu – umí udržet rovnováhu. Velice často tráví čas osamocená a skrývá se v přírodě, dokonce i ve škole dokáže být neviditelná, pokud chce. Což se dostáváme k úplnému závěru a k její další kvalitě, a to, že dokáže být zticha a umí se v okolí pohybovat velmi nepozorovaně.


Je velice zajímavé, jak se Greer vždycky podaří dojít úspěšně domů, jelikož se umí ztratit i ve svém domě. Sice je pravda, že mají fakt velký barák, ale i tak má dost blbou orientaci. Kolikrát se nevyzná v mapách a vůbec si nepamatuje místa. Nemá zas tak blbou paměť, ale není pozorná, což je veliký problém. Moc přemýšlí a může se stát, že se úplně ztratí ve svých myšlenkách. Nevýhoda pro ni, ale výhoda pro protivníky, kteří jí mohou utéci. V tomhle by si rozhodně musela najít spojence, aby se zvládala po aréně vůbec pohybovat, zřejmě by totiž nenalezla cestu zpátky ke kempu. K jejím slabinám se též dá přičíst několik strachů, ke kterým se nerada přiznává. Prvním z nich je panická hrůza z ryb jako celkově. Je úplně jedno, jestli se potká s malinkou rybičkou nebo velrybou. Sice si je dost vědoma toho, že jí taková bezzubá ryba neublíží, ale i tak je to pro ni něco odporného. Nikdy by se nepřiblížila k vodě, takže by jí dávalo zabrat, než se odhodlá jít do vody, pravděpodobně by jí musel někdo pomoct. Nemůže vystát selhání. Je to něco, co ji dokáže úplně vyvést z míry a hrozně se u toho rozčiluje. To podle všeho také není nejlepší, jelikož vztekle bojovat může být víc na škodu než k užitku. S tím, jak moc trávila čas venku je až ostudné, že nezvládá takové jednoduchosti, jako je nalézt zdroj vody. Nedokáže si absolutně nic ulovit, natož postavit kvalitní past, která by udržela chycené zvíře. Možná by něco sestrojila, ale zvíře by to rozhodně neudrželo. Dojde-li k její psychické stránce, je na tom příšerně. Začalo to jejím náhlým poklesem popularity, a tak se často dostává do deprese. Jeví se to jako maličkost, ale pro Greer to bylo velmi důležité. Byla na pozornost velmi závislá, teď má kvůli tomu občas sklony k sebevraždě, i když má svůj život ráda. Kvůli bohatství její rodiny byla odjakživa rozmazlená, což následovalo k tomu, že se naučila žít v totálním luxusu a nezvládala by horší podmínky v aréně. Taktéž je zvyklá na bohatý přísun potravy, a pokud by jí došly zásoby, mohlo by to dopadnout opravdu špatně. Celkově ztratila kvůli sociálnímu poklesu své sebevědomí, nedokáže si vytvořit nové přátele a vůbec ne žádnou velkou alianci. To by za ni musel udělat úplně někdo jiný nebo by musela druhá strana přesvědčit, že je spojenectví dobrým nápadem. Jenže to je u ní o štěstí, jelikož bývá dost paranoidní a nedůvěřivá.


Měla veliké štěstí, že se narodila do velmi vlivné a bohaté rodiny. Jakožto jedináček měla veškerou pozornost od svých rodičů a byla tatínkovou zlatou holčičkou. Samozřejmě si přáli kluka, aby mohli své jméno předávat dále a pravděpodobně se o to někdy v budoucnu pokusí. Prozatím je to jen ona a ještě několik sestřenic a bratranců, jenže s těmi se nijak nekamarádí. Každá rodina má svůj vlastní život a čas moc spolu netráví, sem tam se sejdou na svátky, ale to je tak vše. Forsythovi celkově měli vždycky štěstí na holky, takže má ještě několik tetiček. Říká se, že ambiciózním chlapům se vždycky rodí holky, tak to asi bude tím. Má velmi rozsáhlou rodinu, ale většinu z nich vůbec ani nezná, nikdy si totiž nepotrpěli na rodinné vazby. Co se ale týče financí, tak s tím se spravedlivě rozdělují a všichni „pracují“ ve svém rodinném podniku. Mají na starosti banky, vlastně jedinou banku v Panemu pod jejich jménem. Všechny finance jdou přes ně a samozřejmě z toho mají obrovský podíl, ke všemu také obchodují na burze s akciemi. Téměř všechno tedy získala jenom lusknutím prsty, právě i tu popularitu, která u ní byla pomíjivá a na scénu se objevily jiné královny Druhého kraje. Stala se tak irelevantní osobou a nikdo se o ni moc nezajímal. Bohužel to ale byla její největší závislost, a proto na tom dost psychicky klesla. Nesnesla život neoblíbené a teenageři jsou docela dost krutí, to ona moc dobře poznala. Postupem času se snažila tímhle způsobem žít. Bylo to těžké, ale nic hrozného, jelikož její rodina měla všechno a bylo o ni postaráno. Každý by si řekl, že by si u sebe udržela alespoň ty falešné kamarády, hlavně kvůli penězům. Jenže bývalo, kdy Greer byla tou největší mrchou, která se vyžívala na cizím neštěstí. Dělala to tehdy vlastně i kamarádkám, které se jí proto také zřekly. Ona se z toho poučila, ale bohužel pozdě. Stále se chová velmi nepěkně vůči ostatním, hlavně k chudinám, to se nikdy u ní nezmění, ale nesnaží se už vecpat do společnosti populárních děcek. Nakonec se vzdálila i od svých rodičů, kteří se o ni začali strachovat, což vedlo k závěru, že se jim vyhýbala úplně. Začala toužit po vítězství v Hladových hrách, aby získala alespoň nějakou tu slávu zpět. Dokonce smýšlela o Hrách jako možnost pro svoji smrt. To se však rodiče dozvěděli a začali jí hlídat každý krok, o čemž netuší. I přes všechny ty zákazy a nesouhlasy se jednou bude chtít přihlásit, ať to pro ni skončí jakkoliv.

other worlds

stranger2s.jpg