Sunday, May 18, 2014

Princess Appleton

[ princes aplton ]

 

Player: Maddie

FC: Magdalena Zalejska



Contact: maddiepond@email.cz

Age: 17 deceased - pád: Blake Jerssey


Token: Lak na nehty


Princess sice pochází z profesionálního kraje, ale není profík. Její schopnosti spočívají v něčem jiném, než jenom máchání se zbraněmi a masakrování figurín. Především je dost chytrá na to, aby uměla využít všechno, co kolem sebe má, takže využívá toho, že nevypadá zase tak špatně, toho, že má bohaté rodiče a může si tedy dovolit cokoli, co si jenom zamane a taky toho, že má kolem sebe spoustu lidí, takže je ráda ovládá. Je dost dobrá v mluvení a celkově v herectví, vždycky vidí, co ten druhý chce slyšet a jí nedělá problém lhát. Ráda lidmi manipuluje, aby ona sama nic dělat nemusela a všechno se najednou udělalo za ní. Nerada se jakkoli špiní, vidí něco, co není podle ní, takže je vážně dobrý organizační typ a rovnou i vůdčí typ, svět podle Princess by rozhodně fungoval líp, než ten, co je teď, ale ona si na režim nijak nestěžuje, protože jí nijak nevadí. Sice nijak významně nesportuje, jenom tak, aby si udržela pěknou postavu, ale má už od přírody celkem bystré reflexy a rozhodně se dokáže i skrčit, když je potřeba, ale nedělá to ráda, protože se nerada namáhá. Má v pořádku sluch i zrak a její snad jedinou sportovní předností je, že umí plavat, a to na poměry kraje vážně dobře, protože chodila jako malá na kroužek plavání. I teď v tom pokračuje a je celkem dost rychlá a má díky tomu i silnější ruce než ostatní holky, ale toho v životě nevyužila. Umí dobře křičet na lidi, že jí je úplně všude slyšet, umí běhat na podpatcích na autobus (ne že by někdy autobusem jela a kdyby už šla pozdě, autobus by počkal na ni) a taky umí odříkat celou periodickou tabulku prvků.


I když na první, druhý a někdy i třetí pohled vypadá jako zlý profík, co všechny zabíjí, nenávidí ostatní kraje a pod polštářem v posteli si schovává svou oblíbenou zbraň, u ní to tak není. Když jí bylo dvanáct a poprvé mohla vkročit do výcvikového centra, celé dva dny předtím nespala, protože se šíleně moc těšila, ale nijak ji to nenadchlo. Ještě párkrát tam tedy byla, takže umí teorii, jak střílet z luku nebo jak vrhat nože, ale v životě se netrefila do terče a potom ji to přestalo bavit, takže prostě odešla z akademie a od té doby se o zbraně nestará. Nikdy nepotřebovala třeba lovit v lesích a ani nevěří, že by měla tolik lístků, že by se někdy dostala do arény, takže si jenom užívá luxusu a nic nepotřebuje dělat. Je líná, jenom tak kvůli ničemu se nepohybuje. Špatně si rozumí s ostatními lidmi, doopravdy nemá žádné opravdové kamarády, kteří by se za ni třeba přihlásili, kdyby šla do arény, i když je oblíbená a hlásí se k ní spoustu lidí, nikomu z nich vůbec nevěří a hluboko v srdci je nemá ráda a jednou jim dá stít hlavy. Ona si ale nebude špinit ruce, nenávidí, když je špinavá, když má třeba jenom špatně vlasy nebo když jí na ně někdo sahá. Taky není ráda v přírodě, protože je alergická na strašně moc věcí, hlavně na ty přírodní a nejí strašně moc jídel, protože z některých jí je špatně a na jiná je zase alergická a některé věci nejí vůbec. V přírodě se vůbec nevyzná, kytky ani bylinky vůbec a ani stromy moc nerozeznává od sebe, stejně by nic takového do pusy nikdy nevzala, ale ani neví, že tohle může i léčit. Neumí ani lézt na stromy, proboha, vždyť to by si poškrábala ruce a už vůbec se nijak neorientuje, ať už v nějakém prostředí nebo jenom prstem na mapě. Nemá ráda, když je někde sama, i když ostatní lidi nemá ráda, ale ráda se před nimi ukazuje a ráda si se všemi povídá, i když těm ostatním to asi nemusí být úplně příjemné a nemá ráda tmu, protože když nikoho nevidí, připadá si sama.


Princess se narodila do vážně bohaté rodiny, sice nikdo neví, jak k tomu bohatství přišli, ale její rodiče v životě nepracovali, protože také byli velmi bohatí a ani její děti by nikdy nemusely pracovat, protože by byly velmi bohaté. Princess si tedy užívá skoro toho samého luxusu, jak mají v Kapitolu, ale ne úplně tak luxusního. Chce se někdy podívat do toho města, zná ho jenom z obrázků, jak je dokonalé a úžasné a jednou tam chce bydlet, ale zatím se snaží dělat z jejich domu kapitolský dům. Má mladší sestru, nemají spolu žádný vztah, Princess vážně nezáleží na nějaké malé sestřičce, ona je sama tou hlavní. Nemá tedy vůbec ráda malé děti a nejraději by je všechny zaškrtila, ale spíš by se někoho najala, aby udělal tuhle špinavou práci za ní. Ona totiž není zvyklá něco dělat. Je rozmazlená a jenom na všechny ječí, když něco nedělají správně, takže je ke všem strašně protivná a nikdo jí nemá rád. Několik jejích kamarádů s ní zůstává, protože její rodina má vážně moc a taky samozřejmě to bohatství. Je pěkně nafoukaná, nemá ráda, když někdo uráží nebo se klidně jenom pochybně zmíní o něčem, co ona právě opěvovala. I když by toho druhého člověka nejraději zabila na místě, ona nezabíjí, jenom by na něj vážně dlouho řvala. Je strašně otravná, pořád musí o sobě podívat a nezajímá jí, jak se mají i ti ostatní, pořád se musí předvádět, protože je vážně ráda, když ostatním sama sebou vytře zrak. Je zvyklá na to, že má vždycky pravdu a v partě svých kámošů je ona tou vůdčí osobností a vždycky má pravdu, i když jí nemá a když někdo něco podotkne, že je něco špatně, stane se mu vážně něco ošklivého. Ráda slovně šikanuje ostatní lidi, využívá toho, že umí nasadit vážně nevinný kukuč a taky, že se její rodiny všichni bojí, takže jí všechno vždycky projde. Na ostatní je drzá a už vůbec ne milá, v ničem nevidí nějakou pořádnou překážku a nikdy se ničeho nebojí, spíš to ono by se mělo bát jí.

other worlds

stranger2s.jpg