Friday, January 10, 2014

Aydee Fletcher

[ ajdý fletčr ]

 

Player: Fannie

FC: Taissa Farmiga



Contact: fannie@post.cz

Age: 15 deceased - poleptaná kyselinou




Aydee a profesionální zabiják? Jistěže ano. Už od raného věku ji její rodiče tvrdě trénovali do Her jako každé jiné dítě z profesionálních krajů. Pro ní je zabíjení jako koníček, sice ji to zpočátku vždy znechucovalo, ale teď… teď to je pro ni jediná láska. Při pohledu na krev si ji nikdy neudělalo blbě, nýbrž ji to potěšilo vidět či pozorovat rudou tekutinu. Z části si zvykla díky práci v řeznictví, kterou vlastní její rodiče. Nic nóbl, ale aspoň něco. Pokaždé když přiváželi její rodiče do řeznictví živá zvířata, nelitovala je. Nelitovala, že jim sebere život. A určitě nebude litovat, když někomu „nevinnému“ v aréně sebere život. Vždy prosila své rodiče, aby ji přenechali je zabít. Ano, zní to vcelku šíleně, ale jak pro někoho. Zbraně bere jako své mazlíčky. Dokonce si je bere do postele, ale vždy ostřím vsunutý do pouzdra. Přece se nenechá zranit při spaní. Pokud jde o boj, vyhovuje ji boj zblízka nikoliv z dálky. Boj z dálky není pro ni IN a stejně, co když se nikdo pořádně netrefí? Nepostřehnutelně dokáže svého protivníka zranit s téměř jakoukoliv zbraní. Na každý útok buďto reflexivně uhne či jej odrazí. I na svojí drobnou postavu je silná. Přece k něčemu byly tvrdé tréninky se zbraněmi. Je schopna přeprat i někoho kdo vypadá jako obr. Lépe by to dokázala se zbraní. Dokáže se přizpůsobit pobytu v přírodě, ale tu nemá ráda, to by možná snědla hejno švábu nežli trpět v přírodě. Zbraň, která ji ze všeho nejvíce vyhovuje je šavle. Ta taktéž byla její první zbraň, kterou kdy držela v ruce. Samozřejmě ji vyhovují i jiné zbraně s nimiž je schopna pracovat, ale šavle je pro ní prostě nejlepší. I když v jejím kraji není kde plavat, umí ty nejzákladnější typy plavání.


Nikdo není dokonalý a ani Aydee taktéž není dokonalá. Vždy, když ji někdo něco přikáže, neposlouchá jej a odporuje mu. Dá se říci, že je to lemra s velkým L ohledně domácích prací. Je naprosto levá při výrobě jak pastí, tak i zbraní. Sice výsledek vypadá dobře, ale to si ještě počkejte na jeho využití. Ten se spíše dřív rozpadne, než stačíte cokoliv s tím dělat. Naprosto nesnáší střelné zbraně až na pistole. I když se párkrát pokoušela s lukem střílet, vždy to dopadlo katastrofálně. Buďto spíše „vystřelila“ luk místo šípu či šíp dopadl dřív než se dostala k cíli. Trpí hyperaktivitou jen tehdy, když nemá co dělat a všude kolem ní je naprostý „klid“. V této situaci se obzvlášť cítí jako v blázinci. Nerada bývá v uzavřených prostorách, vysloveně z nich nemá strach, ale prostě je nesnáší. Pokud jde o její vztah s přírodou. Není to nijak idylický vztah. Je obzvlášť „tradicí“, že profíci jsou vždy s vypracovanými svaly, vyšší a mnohem těžší než ti z outsiderských krajů. Ovšem ona není ani jedno. Kdyby chtěla něco vzít užitečného z výšky, rozhodně by na to nedosáhla. Je neustále na někoho závislá, ale pokud je to nutné, dokáže se aspoň na chvíli o sebe postarat. Je příliš hloupá, že pokračuje v boji, i když není v tom dvakrát nejlépe. Ale pokud ji někdo upozorní nechá toho být, i když nerada.


Bylo nebylo. Z bříška její matky vylezlo roztomilé miminko, které už od narození mělo přímo „ďábelské“ oči. To bychom měli. Jako zázrak přišla do života Rendy a Lukeovi Fletcherovým. Nikdy netoužila po sourozenci a ani její rodiče netoužili mít další dítě. Stačilo jim mít na starosti neschopné dítě. Většinu života strávila spíše v řeznictví, které vlastnili a nadále vlastní její rodiče. Znáte to. Všude krev a puch mrtvých zvířat. Ovšem ji to kupodivu nevadilo. Nevadilo ji sledovat jejich bezvládná těla. Vše, po čem toužila dostala, ale ne ihned. Jen pouze na narozeniny a svátek. Její rodiče ji nechtěli rozmazlovat jako většina děvčat v jejím raném věku nosila růžové šatičky či sukně, které postupně během dospívání vyměnily otrhané džínsy či obnošené tílka. Člověk by si pomyslel, že když jsou její rodiče bohatí mohli ji koupit lepší oděvy nežli tohle. Ale ona nikdy nebyla módní maniak, spíše vražedný. Odjakživa se zajímala o zbraně a typy zabíjení. Přece jen na tom nebylo nic zvláštního, když ostatní obyvatelé Prvního kraje jsou taktéž blázni do zabíjení nebo snad ne? S radostí sledovala Hry. Úplně každé. Přehrávala si i ty první Hry po... po vzpouře proti Kapitolu, ale to není důležité. Nehodlá se vzbouřit proti Kapitolu, který zbožňuje. Miluje jeho potrhlou módu, která je vždy křiklavá a trapná. A proč nejsou lidé z outsiderských krajů vděční Kapitolu, že jim aspoň dává možnost se proslavit a být nechutně bohatí? To vůbec nechápe. Nikdy nebyla zdaleka tím nejslušnějším dítětem. Trápila své rodiče a jakmile naopak ji něco trápilo vyřešila to jednoduše. Alkoholem. Nijak to s ním nepřehání, ale pokud má chuť, prostě se ožere. Nevěří na šťastné konce. V každé situaci bývá negativní. Její jediné přání je jasné. Chce jít do her a ukázat svým hloupým přátelům, že i ona je schopná bojovnice.

other worlds

stranger2s.jpg