Tuesday, June 25, 2013

Devlin Antoinne

[ dévlin ontuoán ]

 

Player: Larsyn

FC: Adrianne Palicki

Occupation: Head Gamemaker

Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 54

Status: deceased - příčina neznámá


Devlin, zákeřná ambiciózní svině, které se nelíbí nic na světě. Je nenapravitelný sobec a všichni jsou pro ni jen bezvýznamné nuly. Nic pro nikoho jen tak neudělá, ani kdyby se mělo jednat pouze o akt sympatie, vše dělá jen kvůli výhodám, které získá. Vnímavý a inteligentní člověk si určitě všimne její falešnosti, ale jinak ji umí skrývat velice dobře. Obzvláště mezi Kapitolany, kteří věří i tomu nejhoršímu hereckému výkonu. Většina lidí jí to všechno zobe z dlaně, protože dokáže být přesvědčivá, s čímž se pojí její hravé manipulace. Kdo ji nezná, bude mít problém poznat, zda je přátelství opravdové, nebo jen klam. Má dobrý vztah s prezidentkou Virtue a podoba se v nich nezapře, byla jí výbornou mentorkou a spoustu věcí od ní pochytila. Stejná chladnokrevnost a razantnost. Nemá moc v oblibě děti, především ty malé, takže je pro ni práce Hlavní Tvůrkyně úplně jako stvořená. Je nesmírně pyšná na svou práci, vždycky věděla, že je v tom dobrá a sebevědomí z ní v tomhle ohledu srší ze všech stran. Sama by do arény nikdy nevkročila, což ale neznamená, že je neschopná. Ve skutečnosti dokáže být opravdu nebezpečná, a kdyby se měla poprat s nepřítelem, udělá to sama bez jakékoliv pomoci. Mimo pracovní povinnosti se soustředí na figuru, aby měla dobrou kondici a celkově si dává velmi záležet na svém vzhledu. Neskrývá své přednosti, tudíž se jí u většiny lidí dostává plného respektu. Je to sebevědomá žena, a už jen to vytváří u mnohých respekt. Není vhodné jí stát v cestě, protože by klidně namístě s radostí nějakého toho odpůrce sama zabila. Má v Panemu obrovskou moc, ačkoliv je pouze tvůrkyní, to vše pravděpodobně kvůli vztahu s prezidentkou. Je rozhodná a neváhá dlouho, takže by nikdo neměl ani čas ji přesvědčit o milost. Nezajímá ji to a snad je v tomhle ještě nebezpečnější než prezidentka. Co se týče vzhledové stránky, není ani tak moc ulítlá jako jiné Kapitolanky. Zprvu by každý tipoval, že pochází spíše z lepšího kraje. Pečuje o sebe a je to znát. Od ostatních žen se liší tím, že nenosí pestré barvy. Má ráda jednobarevnou eleganci. Často ji uvidíte v černé, bílé nebo rudé barvě. Kapitolskou módu vůbec nepobírá a popravdě to snad dokonce nesnáší, ale drží to v tajnosti, aby se z toho jiné paničky s takovým vkusem nezbláznily. Šminky a malovátka jsou pro Devlin neznámým teritoriem, v dětství nepatřila mezi ty holky, co si hrály na princezny, takže ji zřídkakdy uvidíte nalíčenou. Většinou na sebe nanese pudr a čas od času si vezme i rtěnku a řasenku.


Narodila se do bohaté kapitolské rodiny jako jedináček. Nezná nic jiného než přepych, měla tu nejprestižnější školu a vždy bylo postaráno o to, aby se měla jako v peřince. Jak je vidno, udrželo se to až do dospělých let. Ačkoliv nebyla rodina ničím významná, měli spoustu vlivných kontaktů, které jim napomohly k úspěchům. Jakmile se Hladové hry vrátily zpět na scénu, ihned se chytila příležitosti a vyšlapala si cestičku rovnou na hlavní pozici. Bohužel se o to musela dělit s Jacksonem. Zprvu to byl problém, neboť mezi nimi byly konflikty; nerespektovali se v rozhodování ani v nápadech. Z její strany nikoli však proto, že by se jí Jacksonovy nápady nelíbily, ale zkrátka jej chtěla vystrnadit. Nakonec nalezli způsob, který vyhovoval oběma. Rozdělili si práce, ona měla na starosti zejména vizuální část a Jackson technickou. Neskonale zbožňuje vymýšlení témat a celý proces vytváření mutantů, a tak nemohla odmítnout, když jí to chtěl kolega přenechat úplně celé. Po roce ve své pozici Tvůrkyně si ve volném čase vytvořila kočkovitou šelmu – tygřici, kterou si nechala a pojmenovala ji Sandea. Poslouchá ji na slovo a využívá tvora především na nepřátelské entity. Zatím se nikdy nestalo, že by tím někoho usmrtila, ale rozhodně tím velmi často vyhrožuje lidi. Jak už lze poznat, Devlin Antoinne není zrovna dobrým člověkem. Těžko říct, co v ní vyvolalo zlost. V dětství nepatřila mezi problémové děti, nad nikým se kvůli svému jmění nepovyšovala a nevyžívala se ani v násilí. Popravdě nebyla vždy nadšencem do Hladových her, ale když dosáhla puberty, začala tomu dávat šanci a později to přerostlo v závislost. Bezpodmínečnou mrchu z ní udělala až moc, kterou získala kvůli povolení. Nyní se v podstatě nachází na vrcholu sociální hierarchie a je tím zaslepená natolik, že si nedokáže všímat věcí, které by ji mohly ohrozit. Výhradně v aréně fandí profesionálům a věrným krajům, na outsidery se téměř ani nepodívá. Nejraději by se každý rok zbavila nevděčné chudiny a nechala vyhrávat jen své favority, dokonce se s tím ani příliš neskrývá, ale má svá pravidla a bohužel jim nemůže pomáhat. Životem proplouvá, jako každý jiný obyvatel hlavního města, v luxusu. Když se rozhodne, že zrovna nechce být workoholik, tak se s Devlin lze potkat na večírcích, nevynechává snad žádnou zajímavou událost. Velmi ráda se socializuje a příjemnou společnost neodmítá, vyhýbá se snad jen dotěrným lidem, kteří se na ni kolikrát lepí jako mouchy na med, neboť po ní neustále něco vyžadují. Při dobré náladě jim to splní, neboť ví, že jí pak dluží – ideální transakce.


× Jackson Matter - Popravdě si ani nepamatuje, kdy ho poprvé spatřila, nejspíš pro ni byl bezvýznamný jako většina lidí. Bylo jí sice povězeno, kde se potkali, ale z toho večera si nic nepamatuje, jelikož měla trochu připito. Později mezi nimi byla rivalita kvůli pracovní pozici, ale co ho začala více poznávat, tak si přeci jenom spolu v něčem sedli. Nejdříve ho měla za velkého hňupa kvůli tomu, že se jí zdál jako nehorázná citlivka, ale nakonec si na něj zvykla. Dokonce mu jeden čas projevovala romantické city a zasnoubila se s ním, ale pak z toho sešlo, jelikož mají úplně odlišné názory a pravděpodobně by ho do konce života jako partnera nevystála. Bere ho tedy spíše jako kolegu, to je totiž jediná věc, kterou spolu mají společnou.

other worlds

stranger2s.jpg