Tuesday, October 16, 2012

Claudette Fairy

[ klóvdet fejry ]

 

    

Player: Eleanor

FC: Camilla Luddington


Victory year: 96th Annual Hunger Games


Contact: Annettak@seznam.cz

Age: 48 deceased - sebevražda ze zármutku


Mentor: Mason Chronus



[ before the Hunger Games ] Mezi její největší dovednosti patří určitě to, že si hravě dokáže poradit s valnou částí většiny zbraní. Ať už více nebo méně, je prakticky zvyklá a naučená zacházet skoro se vším. Mezi její oblíbence potom patří zejména luk, popřípadě jiná zbraň na dálku. Co se zbraní na blízku týče – má ráda odstup. Většinou se nepouští zbrkle do boje, ale ráda si kroky a pohyby promýšlí, k čemuž jí dává čas právě například oblíbená katana nebo meč. Velmi dobře běhá a také má docela slušnou kondičku, proto jí nedělají problém ani běhy na dlouhou trať. Překvapivě se i dobře orientuje v přírodě, jelikož ve škole jí vždy bavilo vše spojené s přírodovědou a tak podobně, a často chodila do přírody v Jedničce, i když do poněkud omezené.

[ the days after ] Po Hrách do výcvikového střediska zamířila jen málokdy. Když už se tam přece jen občas objevila, věnovala se především své oblíbené lukostřelbě, kde byla schopna strávit i hodiny. Naučila se několik nových technik a jelikož jí lukostřelba zůstala jako koníček, zařídila si i doma něco jako provizorní střelnici. Dále se v centru věnoval jen šplhání či lezení po umělých stěnách. Jde tedy říct, že má poměrně vytrénované ruce i nohy. Začala taky pravidelně běhat a díky téhle aerobní činnosti si trošku zvýšila svoji fyzičku a je schopna uběhnout větší vzdálenosti než předtím.


[ before the Hunger Games ] Jak už bylo zmíněno, přestože jakžtakž ovládá většinu zbraní, s těmi na blízko je to poměrně horší. Je poměrně malá, tudíž pokud by se dostala do boje s dvoumetrovým svalovcem, zřejmě by musela spoléhat pouze na svoji mrštnost. Další její velkou slabinou je určitě soustředění. Především když na ni někdo tlačí, a nebo když je znuděná/unavená má tendenci schylovat se ke stavu jakési otupělosti, případě nervozity, kdy není schopna racionálně uvažovat a soustředit se. Také její často chladná a povrchní povaha může být velkým problémem, zejména pokud má vycházet s cizími lidmi. Ráda se chová arogantně, jelikož je to součástí její image, tudíž pro ni může být těžké navazovat nějaké přátelské vztahy.

[ the days after ] Za své určitě vzal její životní styl. Kvůli depresím, které ji občas po hrách přepadávaly, hlavně na začátku, začala nezdravě jíst, pít, a podobně. Naprosto ztratila smysl pro orientaci, či postřeh. Začala být podrážděná a vynervovaná, což se odrazilo na její psychice, tudíž ve spojení s jejím špatným soustředěním často mívá výbuchy vzteku, zvlášť, když se jí něco nedaří. Zaobleně řečeno, neumí si zachovat ve většině případů chladnou hlavu. Taky kromě katany a střelných zbraní a lukostřelby zanevřela na všechny ostatní, má k nim doslova nechuť.


[ before the Hunger Games ] Claudette neboli Claude, jak si říká, pochází ze tří sester. Je nejstarší, takže je už od mala nucena brát oblázky. I když bydlí v prvním kraji, nejsou zrovna nejbohatší, protože její otec zemřel a matka, která pracuje jako stylistka významných lidí v Kapitolu, je často pryč, takže se Claude většinou musí o sestry a domácnost starat sama. S čím jsou také spojené výdaje. Už od svých jedenácti let navštěvuje speciální výcvikové centrum v prvním kraji. Nikdy ale nebyla nejlepší, hlavně díky tomu, že se pořádně nedovede soustředit, proto to nikdy neuměla s noži, ale překvapivě jí jde lukostřelba, a potom zápasení tělo na tělo. Díky tomu, že se často rvala s dívkami, které v centru taky trénovaly, byla už málem několikrát vyhozena. Claude čekala do svých osmnácti, aby se mohla konečně přihlásit do her a zajistit tak rodině lepší život, a také dokázat, že není úplně k ničemu.

[ the days after ] Po hrách si užívala pocit euforie a nadřazenosti, který ji sice v jisté míře vydržel doteď. Díky tlaku z Capitolu krátce po Hrách se u ní však začaly objevovat občasné deprese, začala být podrážděná, nevrlá a vystresovaná. Z jakžtakž milé holky se stala arogantní mrcha, která své problémy utápěla buď v alkoholu a nebo hádáním se s lidmi, jež se díky její cholerické povaze stalo jejím koníčkem. Výjimkou není ani Aaron, přestože je na něj taky mnohdy zlá, je to po rodině jediný člověk, který dokáže jakžtakž uklidnit a usměrnit. Přesto kvůli jejím i jeho problémům mají dost komplikovaný vztah, o kterém Claude nerada mluví. Jakožto celkově nerada mluví o svém soukromí, jelikož má pocit že jí Kapitol značnou část vzal. Přes všechny špatné vlastnosti, které se v ní objevily, má období, kdy je je šťastná a chová se bezstarostně, avšak jen zřídkakdy.

other worlds

stranger2s.jpg