Monday, October 29, 2012

Aaron Szerettet

[ áron scýretet ]

 

    

Player: Ells

FC: Joshua Anthony Brand


Victory year: 97th Annual Hunger Games

Hobby: Gaučing

Contact: tamislana@centrum.sk

Age: 43 deceased - nehoda při flambování


Mentor: Claudette Fairy

Token: Přívěšek na klíče


[ before the Hunger Games ] Medzi Aaronove obľúbené zbrane patrí meč a oštep. Vo výcvikom centre je z neho s týmito zbraňami úplný diabol. Dokáže s nimi takmer všetko, od bodania cez sekanie a u oštepu hádzanie. Má taktiež výbornú kondíciu, vďaka tomu, že takmer každé ráno ho môžete vidieť behať. Dokáže utekať šprintom aj na dlhšiu vzdialenosť a na nerovnom teréne. Na strom by vyšplhal, po pár minútach, no vyšplhal. Taktiež by vyšplhal na nejaký vrch, síce nie na priveľmi strmý, skorej na taký ten priemerný. Má tiež veľkú silu, dokázal by udvihnúť aj štyridsať kilogramov a možno aj viac. Zo zbraní sú mu sympatické aj vrhacie nože a trocha aj luk.

[ the days after ] Po Hrách sa prakticky v ničom nezlepšil, stále vie rovnako dobre narábať s mečom, oštepom či silu, ak nie väčšiu, iba začal trénovať so zbraňami na diaľku, ako luk, s ktorým síce trocha vedel, a kušou. Taktiež spoznal nejaké základné bylinky, ako je mäta, bazalka a iné. Tesne po Hrách ešte stále chodil do výcvikáča, aby si vybil zlosť, ktorá pramenila zo zrady spojencov. Trocha sa zlepšil v šplhaní a vie založiť oheň, aréna ho naučila hladovať, takže tesne po aréne by hlad zniesol oveľa lepšie ako pred ňou.


[ before the Hunger Games ] Medzi jeho najhoršie slabiny patrí najmä jeho výbušná povaha. Rozčúli ho takmer všetko čo sa mu nepáči a je strašne tvrdohlavý. Nemá dvakrát dobré sústredenie a dokáže sa sústrediť len na jednu vec, nikdy nie na viac. Nedokáže plávať, to čo on robí vo vode sa dá nazývať zúfalým pokusom o záchranu života pred utopením. Rozoznať bylinky? Eh… Založiť oheň? Eh-e… nie. Nikdy sa týmto nezaoberal, pretože nepredpokladá, že pôjde do Hier a pri mierotvorcovaní to potreba nie je. Vďaka pôvodu nezažil väčšie hladovanie a tak by asi veľmi dlho bez jedla nevydržal.

[ the days after ] Po Hrách to sním nebolo až také hrozné, no o pár ročníkov neskôr úplne podľahol Kapitolu. Takmer necvičí, zlenivel a nevie si predstaviť život bez výhry. Väčšinu sa celé dni len pofľakuje a mentorovanie ho nijako neberie. Netrápi ho pomaly nič a všetci sú mu ukradnutí. Ako zlenivel, tak by asi už nedokázal čeliť viacerým súperom naraz, možno aj áno, ale rozhodne by nad ním časom vyhrali. Sústredenie má už takmer nulové a dokáže sa takmer vždy a všade zasniť, čo by bolo, keby sa nedostal do Hier.


[ before the Hunger Games ] Je macher od pohľadu, najmä vďaka tomu, že jeho otec je hlavný mierotvorca v Druhom obvode. Odmalička žije v bohatstve a blahobyte a to sa odrazilo v jeho povahe. Je namyslený, arogantný a má obrovské ego. Je to výbušný človek, dokáže ho naštvať takmer všetko. Celkom rád si domýšľa. K väčšine ľudom je protivný, pretože si myslí, že sú pod jeho úroveň. Ľudia však nedávajú najavo svoju nenávisť, nikto nemá chuť si to rozhádzať so synom mierotvorca, nie? Výškou dosahuje asi stosedemdesiatpäť centimetrov a váhou približne sedemdesiat kilogramov, najmä vďaka svalovej hmote. Husté čierne vlasy mu trčia na všetky strany a oceľovomodré oči vás okamžite zaujmú. Medzi očami mu tróni rovný rímsky nos a pod ním sa skrývajú zmyselné pery. Žije v obrovskom dome s dvomi sestrami, Anastáziou a Júliou, a matkou, pretože otec je väčšinu času v druhom obvode. S rodinou nemá veľmi dobré vzťahy, no vždy chcel byť ako otec mierotvorca a tak trénoval. O Hry sa nikdy veľmi nezaujímal a nikdy by mu nenapadlo sa do nich hlásiť.

[ the days after ] V povahe sa takmer vôbec nezmenil, no dusí toho v sebe tak veľa, že sa dá prirovnať k časovanej bombe. Žiaľ, smútok, hnev, to všetko v sebe dusí. Jediné, čo ho drží nad vodou je Claudette. Síce keď sa to tak vezme aj on drží zase Claude nad vodou. Majú prosto komplikovaný vzťah. Keďže teraz mierotvorcom teoreticky nemôže byť, jeho život pomaly stráca zmysel a nevie čo robiť. Po Hrách ho trápili sny a to mu nepridalo na sebakontrole, je teraz ešte neovládateľnejší ako pred nimi.

other worlds

stranger2s.jpg